Η ομιλία του Πούτιν


 Η ομιλία του Πούτιν για την προσάρτηση: 

τι είπε στην πραγματικότητα 

Κατά τη διάρκεια της 37λεπτης ομιλίας του, ο Πούτιν μίλησε για τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, τη δυτική «αποικιακή πολιτική», τα πυρηνικά όπλα και το όραμά του για τη δυτική ηθική. Τα παρακάτω αποσπάσματα έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά από τα ρωσικά. 

 Υπερασπίστε τη «γη μας» 

«Θα υπερασπιστούμε τη γη μας με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας». «Το 1991, στο δάσος Belovezh, χωρίς να ζητήσουν τη βούληση των απλών πολιτών, οι εκλεκτοί εκπρόσωποι του τότε κόμματος αποφάσισαν να καταστρέψουν την ΕΣΣΔ και οι άνθρωποι ξαφνικά βρέθηκαν αποκομμένοι από την πατρίδα τους. Αυτό διέλυσε και διέλυσε το έθνος μας, μετατρέποντας σε εθνική καταστροφή… «Ομολογώ ότι δεν καταλάβαιναν πλήρως τι έκαναν, και σε ποιες συνέπειες θα είχε αναπόφευκτα αυτό στο τέλος. Αλλά αυτό δεν είναι πλέον σημαντικό. Δεν υπάρχει Σοβιετική Ένωση, το παρελθόν δεν μπορεί να επιστραφεί.

Και η Ρωσία δεν το χρειάζεται πλέον σήμερα. Δεν παλεύουμε για αυτό. «Το πεδίο μάχης στο οποίο μας κάλεσε η μοίρα και η ιστορία είναι το πεδίο μάχης για τον λαό μας, για τη μεγάλη ιστορική Ρωσία, για τις μελλοντικές γενιές, τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά μας». 

Ένα μήνυμα προς το Κίεβο 

«Θέλω οι αρχές του Κιέβου και οι πραγματικοί αφέντες τους στη Δύση να με ακούσουν για να το θυμούνται. Οι άνθρωποι που ζουν στο Λουχάνσκ και το Ντόνετσκ, τη Χερσώνα και τη Ζαπορίζια γίνονται πολίτες μας. Για πάντα. «Καλούμε το καθεστώς του Κιέβου να τερματίσει αμέσως τις εχθροπραξίες, να τερματίσει τον πόλεμο που διεξήγαγε το 2014 και να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. «Είμαστε έτοιμοι για αυτό… Αλλά δεν θα συζητήσουμε την επιλογή των ανθρώπων στο Ντόνετσκ, το Λουχάνσκ, τη Ζαπορίζια και το Χερσώνα. Αυτό έχει γίνει. Η Ρωσία δεν θα τους προδώσει. " 

Αγωγούς φυσικού αερίου, που εκτείνονται κατά μήκος του πυθμένα της Βαλτικής Θάλασσας ...

Είναι ξεκάθαρο σε όλους όσους επωφελούνται από αυτό." Ινδία, Αφρική, πόλεμοι της Αγγλίας και της Γαλλίας εναντίον της Κίνας... «Αυτό που έκαναν ήταν να αγκιστρώσουν ολόκληρα έθνη στα ναρκωτικά, εξολοθρεύοντας σκόπιμα ολόκληρες εθνοτικές ομάδες. Για χάρη της γης και των πόρων, κυνηγούσαν τους ανθρώπους ως ζώα. Αυτό είναι αντίθετο με την ίδια τη φύση του ανθρώπου, την αλήθεια, την ελευθερία και τη δικαιοσύνη».

 «Πυρηνικό προηγούμενο» 

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα δύο φορές, καταστρέφοντας τις ιαπωνικές πόλεις Χιροσίμα και Ναγκασάκι και δημιουργώντας προηγούμενο». «Ακόμη και σήμερα κατέχουν στην πραγματικότητα τη Γερμανία, την Ιαπωνία, τη Δημοκρατία της Κορέας και άλλες χώρες, και την ίδια στιγμή κυνικά τους αποκαλούν συμμάχους ισοβαθμίας. 

Δυτικό ηθικό 

«Τώρα έχουν προχωρήσει εντελώς, σε μια ριζική άρνηση των ηθικών κανόνων, της θρησκείας και της οικογένειας…» Η δικτατορία των δυτικών ελίτ στρέφεται εναντίον όλων των κοινωνιών, συμπεριλαμβανομένων των λαών των ίδιων των δυτικών χωρών. Αυτή είναι μια πρόκληση για όλους. Πρόκειται για πλήρη άρνηση της ανθρωπότητας, ανατροπή της παραδοσιακής πίστης και αξιών. Στην πραγματικότητα, η ίδια η καταστολή της ελευθερίας έχει πάρει την όψη θρησκείας: ενός αληθινού και ορθού σατανισμού».














ΠΗΓΗ


Σχόλια

  1. ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις