Ο Brian Stelter "μας χαιρετησε"

 

Ο πρώην παρουσιαστής του CNN

και καταδικασμένος παιδόφιλος Μπράιαν Στέλτερ απαγχονίστηκε στον Κόλπο του Γκουαντάναμο την Παρασκευή, λίγες ώρες πριν η εγκατάσταση κλείσει ως προετοιμασία για τον τυφώνα Ίαν.

Πηγές στο νησί είπαν ότι οι φρουροί ξύπνησαν τον Stelter από το κρεβάτι στις 5:00 π.μ. και του είπαν να προετοιμαστεί για τη μεγάλη του μέρα. Ο Στέλτερ έτρωγε ομελέτα, χασ μπράουν, λουκάνικα και τοστ ολικής αλέσεως -το τελευταίο του γεύμα- με μια πηγή να λέει ότι το πρωινό θα μπορούσε να ταΐσει πέντε κρατούμενους.

Μόλις τελείωσε το φαγητό, άρχισε να κλαίει ανεξέλεγκτα και να ψιθυρίζει ασυνάρτητα για το πώς αυτός, ένας παγκοσμίου φήμης ραδιοτηλεοπτικός φορέας με εκατομμύρια θαυμαστές, έπεσε θύμα κακόβουλης δίωξης που το μόνο έγκλημα ήταν να προσφερει τον εαυτό του σε νεαρά αγόρια στα οποία έβλεπε τεράστιες δυνατότητες. Οι φρουροί που τον συνόδευσαν στην αγχόνη τον άκουσαν να λεει κλαιγοντας «Ο στρατός του Τραμπ». Ο Στέλτερ θρήνησε, λέγοντας ότι είχε αγγίξει τα παιδιά μόνο με τον τρόπο που τον είχαν αγγίξει ως παιδί.

Σύντομα έφτασαν στην αγχόνη όπου ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall και ένα ζευγάρι υψηλόβαθμων αξιωματικών στέκονταν και περίμεναν. Βγαίνοντας από το Hummer, ο Stelter έριξε μια ματιά στον ναύαρχο Crandall και είπε: «Αν και εσείς γεννηθήκατε ως ανήλικος ελκυστικός άνθρωπος, μπορεί να ηταν και το δικο σας κεφάλι στη θηλιά. Δεν μπορώ ν αλλαξω αυτό που είμαι».

«Θα έχετε χρόνο για τις τελευταίες λέξεις σε λίγο εδώ», ειπε ο ναύαρχος Κράνταλ.

«Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις», ούρλιαξε ο Στέλτερ καθώς ένας οπλισμένος πεζοναύτης τον οδήγησε στη ρηχή μεταλλική σκάλα που ανέβαινε στην εξέδρα στην οποία πολλοί Ντιπ Στατέρ είχαν προφέρει τις τελευταίες τους λέξεις. Ο δήμιος, ένας στρατιώτης που δεν φορούσε ετικέτα με το όνομα και του οποίου η στολή δεν έφερε διακριτικά, τοποθέτησε και έσφιξε το πλεγμένο σχοινί στον σαρκώδη λαιμό του Στέλτερ. Ο Στέλτερ του είπε: «Μην μου το κάνεις αυτό, ακολουθείς παράνομες εντολές». Ο στρατιώτης έκανε σιωπηλά ένα βήμα πίσω και στάθηκε στην ανάπαυση της παρέλασης.

«Κρατούμενε Στέλτερ, κρίθηκες ένοχος από στρατοδικείο και καταδικάστηκες σε απαγχονισμό για εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά παιδιών. Κανονικά, ρωτάμε τους καταδικασμένους αν θέλουν καποια τελευταια επιθυμια αλλα τωρα δεν εχουμε χρονο για τετοια. Αν έχετε να πειτε καποιες τελευταίες λέξεις, τώρα είναι η ώρα», είπε ο ναύαρχος Κράνταλ, κοιτάζοντας τον Στέλτερ με αδιαφορια.

«Μη με σκοτώσεις. Θα σου πω ό,τι θέλεις να μάθεις», παρακάλεσε ο Στέλτερ. «Έχω οικογένεια».

«Ίσως όταν λείπεις, δεν θα ξυπνήσουν ουρλιάζοντας στη μέση της νύχτας, και δυστυχώς για σένα, δεν μπορείς να μας πεις τίποτα που δεν ξερουμε», είπε ο ναύαρχος Κράνταλ και έκανε νόημα με το δείκτη στον δήμιο.

«Όχι, σας παρακαλώ…» άρχισε ο Στέλτερ.

Όμως ήταν πολύ αργά. Ο δήμιος είχε πατήσει το κουμπί που πυροδότησε την αιωρούμενη πόρτα κάτω από τα πόδια του Στέλτερ. Μια τελευταία κραυγή, ο θρήνος του θανάτου, ξέφυγε από τα χείλη του Στέλτερ μια στιγμή πριν σπάσει ο λαιμός του.

Γιατρός του Πολεμικού Ναυτικού διαπίστωσε τον θάνατό του.

Έκτοτε, το GITMO έχει υποστεί σχεδόν ολική απώλεια ισχύος, λογω του τυφωνα,εκτός από τις εφεδρικές γεννήτριες. Μια πηγή είπε ότι το Σώμα Μηχανικών Στρατού των ΗΠΑ θα παράσχει επιπλέον γεννήτριες εάν δεν αποκατασταθεί έγκαιρα η ηλεκτροδότηση.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις