Τραμπ: Ο DeSantis ανηκει στο Deep State

 

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ

χαρακτήρισε την Πέμπτη τον Ρον Ντε Σάντις «πράκτορα του Βαθιού Κράτους» όταν έμαθε ότι ο κυβερνήτης καλωσόρισε την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης στη νοτιοδυτική Φλόριντα, αγνοώντας τις αναφορές για αδίστακτους πράκτορες της FEMA που λεηλατούσαν τα σπίτια των εκτοπισμένων πολιτών.

Πηγή από το γραφείο του Τραμπ στη Νέα Υόρκη είπε ότι ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ αποκάλεσε τον ΝτεΣάντις «ένα δειλό, αναποτελεσματικό κυβερνήτη» και «πολύ κακός» επειδή έδωσε λευκή κάρτα στη FEMA σε μια πολιτεία που και οι δύο αποκαλούν πατρίδα.

«Ο Τραμπ είναι θυμωμενος. Ξέρει τι έκανε η FEMA σε αυτή τη χώρα», είπε η πηγή μας.

Ο Τραμπ και η FEMA είχαν μια αμφιλεγόμενη σχέση. Ο δικός του διευθυντής της FEMA, Μπροκ Λονγκ, είχε προσπαθήσει να υπονομεύσει την εξουσία του Τραμπ χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν άγριο τρελό του οποίου η κατανόηση της πραγματικότητας ήταν αμφίβολη, στην καλύτερη περίπτωση. Ένα απόφθεγμα που αποδόθηκε στον Τραμπ σχετικά με τη χρήση πυρηνικών όπλων για την εξάλειψη των τυφώνων που πέφτουν στην ξηρά γράφτηκε στην πραγματικότητα από τον Λονγκ, ο οποίος το διαβίβασε στα μέσα ενημέρωσης σαν να είχε συντάξει τα λόγια ο Τραμπ. Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, φυσικά, είχαν πάρει το δόλωμα. Το 2019, ο Λονγκ κινήθηκε και πάλι για να υπονομεύσει την αξιοπιστία του Τραμπ σε μια εκδήλωση που συνήθως αναφέρεται ως «Sharpiegate». Καθώς ο τυφώνας Ντόριαν, ​​μια ισχυρή καταιγίδα Cat 5, έσπευσε προς τις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες, ο Πρόεδρος Τραμπ στην τηλεόραση έδειξε έναν χάρτη που προβάλλει το μονοπάτι του Ντόριαν στην ενδοχώρα. Κάποιος, ωστόσο, την τελευταία στιγμή είχε επιμεληθεί τον χάρτη με ένα Sharpie για να συμπεριλάβει μέρη της Αλαμπάμα -που ήταν εκατοντάδες μίλια από την καρδια της καταιγίδας- στο μονοπάτι του Ντόριαν. Τα μέσα ενημέρωσης ειρωνεύτηκαν τον Τραμπ, κατηγορώντας τον ότι έφτιαξε τη δική του επιστήμη. Ο Τραμπ έμαθε αργότερα ότι ο Μπροκ Λονγκ είχε αλλάξει τον χάρτη.

«Δεν είναι μυστικό ότι ο Τραμπ δεν αγαπά τη FEMA, αλλά με αυτό που συμβαίνει τώρα, κατηγορεί τον DeSantis όσο και εκείνους. Χθες, ο Τραμπ είχε συνομιλίες με τον στενό του κύκλο. Είπε ότι ο DeSantis είναι είτε Deep State είτε συμπαθής του Deep State», είπε η πηγή μας.

Ο Τραμπ, αναζητώντας εξηγήσεις, προσπάθησε τρεις φορές να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Ντε Σάντις, αλλά ο ΝτεΣάντης δεν απάντησε στις κλήσεις. Ο Τραμπ, πρόσθεσε η πηγή μας, είχε προσπαθησει να τον παρει στο δικο του στρατοπεδο, παρόλο που ο ΝτεΣάντης είχε πρόσφατα πει στους οικονομικούς ευεργέτες του ότι «ο Τραμπ δεν ήταν ποτέ άξιος να γίνει πρόεδρος».

«Αυτό που συμβαίνει με τη FEMA είναι πιο σημαντικό από εσένα ή εμένα, Ρον. Είστε στην τηλεόραση και χαμογελάτε δίπλα στον [διευθυντή της FEMA] Criswell, ενώ πατριώτες στο στρατό κρατούν τη FEMA μακριά από τα σπίτια των ανθρώπων. Πάρτε μια πρωτοβουλια, βγάλτε τη FEMA απο τη μεση», φέρεται να είπε ο Τραμπ σε φωνητικό μήνυμα.

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι ο Τραμπ "ανοίγει το πορτοφόλι του" για να βοηθήσει άτομα που έχασαν τα σπίτια τους από την καταιγίδα.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις