Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΕΠΛΗΞΕ ΤΟΝ DESANTIS ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ FEMA...!!!

 

Οι διοικητές των Λευκων Καπελων που ήθελαν

τον κυβερνήτη της Φλόριντα να συμμετάσχει στην προεδρική κούρσα του 2024 αναθεώρησαν τις απόψεις τους αφού ο DeSantis στην εθνική τηλεόραση επαίνεσε την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης για την ταχεία βοήθειά της να βοηθήσει τους κατοίκους της Φλόριντα να αναρρώσουν από τον τυφώνα Ίαν.

Καθώς ο DeSantis έκανε τα σχόλιά του, οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ στη Φλόριντα προσπαθούσαν να σταματήσουν την επιδρομή σε πράκτορες της FEMA από το να λεηλατήσουν κατεστραμενα σπίτια ενώ ταυτόχρονα εκτελούσαν διασώσεις στο νερό στη Νάπολη και σε άλλες περιοχές που επλήγησαν σοβαρά. Πηγές από το γραφείο του στρατηγού Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ είπαν ότι το στρατιωτικό απόσπασμα στη Φλόριντα έχει σώσει «δεκάδες εγκλωβισμένους, πολλούς ηλικιωμένους» πολίτες και απώθησε «ή αντιμετώπισε με άλλον τρόπο» περισσότερους από 50 πράκτορες της FEMA στη Νοτιοδυτική Φλόριντα.

«Δεν λέμε ότι όλες οι μοναδες FEMA είναι μοναδες με απεχθη ατομα. Η FEMA συνολικα ενθαρρύνει μια κουλτούρα ανομίας. νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου. Λειτουργούν αυτόνομα - είναι ένα αρρωστο περιβάλλον. Η επιχείρηση μας βρίσκεται σε εξέλιξη», είπε η πηγή μας.

Ο DeSantis, πρόσθεσε, ενημερώθηκε αμέσως για τις παραβάσεις της FEMA αφού πράκτορες άρχισαν να αρπάζουν χρυσό και όπλα από πλημμυρισμένα, εκκενωμένα σπίτια. Ο στρατηγός Berger φέρεται να μίλησε στον DeSantis, ενθαρρύνοντάς τον να εκδιώξει τη FEMA από τη Φλόριντα και αντ' αυτού να αφήσει τον στρατό να αποκαταστήσει βασικές υπηρεσίες και να προστατεύσει τα κατεστραμμένα σπίτια. Αλλά ο DeSantis, σε αυτό που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως μια στιγμή ελαφρας απελπισίας, είπε ότι δεν είχε την εξουσία να εκδιώξει τη FEMA και δεν θα καταδικαζε ολη την υπηρεσία για τη συμπεριφορά μερικών αυτονομιστών της FEMA.

Ο στρατηγός Μπέργκερ, ένθερμος υποστηρικτής του Προέδρου Ντόναλντ Τζέι Τραμπ, αγανακτούσε με την άκαρδη αδιαφορία του Ντε Σάντις για τους κατοίκους της Φλόριδας που ήταν θύματα της FEMA, όπως και τα μέλη του συμβούλιου του. Ο Ταγματάρχης του Στρατού των ΗΠΑ, στρατηγός Richard E. Angle και ο συνταγματάρχης J.D. Keirsey, οι οποίοι κάποτε αναφέρονταν στον DeSantis ως «το μέλλον της αμερικανικής πολιτικής», τον επέπληξαν ότι ουσιαστικά παραχώρησε τον έλεγχο της Φλόριντα στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Το να επιτραπεί στη FEMA να κανει οτι θελει, είπαν, ήταν παρόμοιο με το να παραδεχτεί κανείς ότι έχει «άβουλη ηγεσία».

«Μέχρι αυτή την εβδομάδα, υπήρχε μεγάλη υποστήριξη για τον DeSantis. Όλα αυτά χάθηκαν σε αυτο το γεγονος. Οι διοικητές που ήταν πίσω από τον DeSantis υποστηρίζουν για άλλη μια φορά τον Τραμπ. Κάποιοι παραδέχτηκαν ότι εκαναν λαθος αγκαλιάζοντας τον DeSantis», είπε η πηγή μας.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΕΣΥ ΔΗΛΏΝΕΙΣ Sinomosiologe
    Ok.ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΣΤΗΝ Τv ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

    ΒΡΕ ΤΟΝ ΝΤΕΣΑΝΤ... ΜΩΡΕ ΛΕΣ?

    ΦΣΣΤ ΤΟ ΚΟΛΟΒΟ...ΕΝΑ sound 🤣

    ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΓΙΑ ΑΧΕΡΩΝΤΑΑΑ ΝΤΑ!

    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ JFK FANS , ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΝΤΕ ΣΑΝΤΙΣ .
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ; ΑΛΛΟΣ ........
    ΕΠΑΙΖΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΩ Ο ΜΙΣΤΕΡ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις