ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 30/09/22


O πρόεδρος Πούτιν έδωσε σήμερα μια ομιλία που θα μείνει στην Ιστορία. Αυτό είναι ΣΙΓΟΥΡΟ.
Η ομιλία του Πούτιν εδώ
 
 
>>Ο σύμβουλος του Πούτιν, Ντούγκιν, σχολίασε πολύ εύστοχα την ομιλία του Πούτιν: «Τα λόγια του Πούτιν είναι πολύ πιο σημαντικά από την ενότητα με τα τέσσερα νέα πολιτικά τμήματα. Είναι μια θεμελιώδης κήρυξη πολέμου κατά της σύγχρονης Δύσης και του σύγχρονου κόσμου γενικότερα. Αυτό είναι το μανιφέστο της Παράδοσης».
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο από το Twitter
 
>>Εύστοχη ήταν και παρατήρηση ενός Ρώσου, που επισήμανε την οροφή της αίθουσας του Κρεμλίνου, όπου δεσπόζει ένα υπέροχο γλυπτό στο οποίο ο Άγιος Γεώργιος σκοτώνει τον δράκο. «Ο Πούτιν έδειξε στην Δύση της τρέχουσα θέση της»….
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Ο Ζελένσκι απάντησε «ΝΕΥΡΙΚΑ». Συγκεκριμένα είπε πως θα συνεχίσει να πολεμά στα μέτωπα των νέων Ρωσικών περιοχών και δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί ΠΟΤΕ όσο ο Πούτιν είναι πρόεδρος…. ΖΕΛΕ, ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΟΤΕ!!!
Τέλος έδειξε πως υπογράψει αίτηση άμεσης ένταξης (αν γίνεται) στο ΝΑΤΟ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ πριν από λίγο και μετά την ομιλία του Πούτιν είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ότι ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ δεν μπορεί να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ… ΜΑ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ…. ΜΕΤΑ ΤΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙΣ;;; ΑΡΑ >ΑΓΡΙΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΖΕΛΕΝΣΚΙ<
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from RT India NATO ΟΤΑΝ NATO not a side of conflict, but we protect our allies and every inch of their territory Jens Stoltenberg has called on Russia Moscow the aggressor. cease the war, dubbing NATO's door remains open, but Ukraine joining is down to members deciding unanimously. BREAKING @RT India official 30 QuantumLig..., QuantumLight1111 ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΙ ΣΤΟ NA ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΑΜΥΝΘΕΙ. ΜΠΕΙ ΗΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΟ NAAAATO ΠΡΕΠΕΙΝ ΑΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ 30 ΧΩΡΕΣ.. ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΡΙΜΑ ΤΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ... QuantumLig.. QuantumLight1111 Forwarded from RT India Stoltenberg: We can' grant Ukraine membership to the alliance now' BREAKING @RT India official" από το Twitter
 
Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ είπε πως αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει να βοηθούμε την Ουκρανία να αμυνθεί…. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ… Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ...
 
>>ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ…
ΕΠΙΣΗΣ.. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΓ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ; ΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ;;; ΕΝΤΑΞΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ*… 
 
*ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΒΑΖΩ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ…
 
>>Με αυτές τις εξελίξεις αξίζει να σημειωθεί πως ΣΗΜΕΡΑ ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Άμυνας δήλωσε ότι η Κίνα θα αναπτύξει τη ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ της συνεργασία και τη στρατηγική της συνεργασία με τη Ρωσία..
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Republic BREAKING NEWS China will develop ts MILITARY cooperation and strategic partnership with Russia- Chinese Defense Ministry representative. Subscribe @IntelRepublic 1 81 QuantumLig... QuantumiLig.,2:22PM 2:22"
 
>>Η ιστοσελίδα της υπηρεσίας εθνικής ασφάλειας της Βρετανίας υπέστη κυβερνοεπίθεση πριν από λίγο.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Slava z British Nationa Security Servine MI5 website hacked- Reuters 24 QuantumLig... 6:50 PM" από το Twitter
 
>>Ο αγαπητός Q The Storm Rider με τις νέες εξελίξεις έχει πολύ σημαντικές πληροφορίες:
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
«ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ<
 
_Οι ουγγρικές δυνάμεις αρχίζουν να σφραγίζουν 250 μίλια συνόρων κατά μήκος της νότιας περιοχής προς τη ΣΕΡΒΙΑ.../// Καθώς η ΣΕΡΒΙΑ διεξάγει κρυφά στρατιωτικές ασκήσεις και τοποθετεί πυροβολικό και πυρομαχικά στα βόρεια και δυτικά εδάφη με πυραυλικά συστήματα αεράμυνας που παραδόθηκαν από την Κίνα το καλοκαίρι.
 
_Στρατιωτικές ασκήσεις μεγάλης κλίμακας/ΠΛΗΡΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ στη βόρεια και ανατολική ακτή του Ηνωμένου Βασιλείου που λαμβάνουν χώρα με τον στρατό των ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ >500 μίλια μήκους Τοίχος Στόλων στην ανατολική ακτή του Ηνωμένου Βασιλείου.
 
_Γερμανική Στρατιωτική Άσκηση Άμυνας στη βόρεια περιοχή της Γερμανίας και στις δύο πλευρές των ωκεανών που λαμβάνει χώρα με Συστήματα Αεροπορικής Υποστήριξης και Επιχειρήσεις ετοιμότητας.
 
_Το Καλίνινγκραντ ενεργοποιεί την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ULD33 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ με Ρωσικά υποβρύχια στην περιοχή, καθώς Πολωνία και πλοία του ΝΑΤΟ δημιουργούν ένα φράγμα κοντά στη Gdynia Poland.
 
_Οι Ρουμανικές Δυνάμεις διεξάγουν στρατιωτικές ασκήσεις και δημιουργούν στρατιωτικό τείχος με εκατοντάδες τανκς και μαχητικά αεροσκάφη στις ανατολικές περιοχές.... Αυτό το στρατιωτικό μέτωπο/ Τείχος συνδέεται με το στρατιωτικό μέτωπο του Τείχους της Ουγγαρίας.
 
_Η ΡΩΣΙΑ αυξάνει τα στρατιωτικά στρατεύματα κατά μήκος των ΡΩΣΙΚΩΝ συνόρων με την Ουκρανία και δημιουργεί ένα Στρατιωτικό Μέτωπο/Τείχος 700 μιλίων καθώς περισσότερες Μοίρες φτάνουν από τη Μέση και Ανατολική ΡΩΣΙΑ.
_______
Γίνεται δύσκολο φίλοι μου και ο υπερπληθωρισμός στη Γερμανία οδεύει σε επίπεδα ρεκόρ. Στο απλό φαγητό του δρόμου ντόνερ (ευρωπαϊκό burrito) διπλασιάστηκαν οι τιμές του και τα καταστήματα αυξάνουν δραστικά τις τιμές σε όλα τα προϊόντα. .. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>Η κατάρρευση χωρών της ΕΕ και του κόσμου ξεκινά με ΓΡΗΓΟΡΑ/ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΥΞΗΤΙΚΑ//
 
_ΠΑΚΙΣΤΑΝ [ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ] καθώς ο πρωθυπουργός Παραιτείται.
 
_Η Siri Lanka [Κατάρρευση] ξεπέρασε τώρα τον πληθωρισμό πάνω από 70%.
 
_ Η κατάρρευση της Βενεζουέλας ξεπέρασε το 75%
 
_Η ΥΕΜΕΝΗ μέσα στην οικονομική κατάρρευση καθώς η χρηματοδότηση για τον στρατό είναι χαμηλότερη από ποτέ και υπάρχει πανικός.
 
_Η οικονομία της ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ σε ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ
 
_Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΜΠΛΑΚ-ΑΟΥΤ και βρίσκεται βαθιά μέσα στην ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ (Τα BLACKOUTS θα προέλθουν από το έλλειψη πετρελαίου και αερίου για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας για την κάλυψη δικτύου κινητών τηλεφώνων 84 εκατομμυρίων πολιτών)
 
_Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ των ΗΠΑ Μπιγκς στέλνει στρατιώτες των ΗΠΑ στη Γερμανία.
 
_Η Κίνα αναμένεται να στείλει στρατιωτικούς ναυτικούς στόλους στοις ευρωπαϊκούς θάλασσες στα μέσα Οκτωβρίου.
 
_27 χώρες σε όλο τον κόσμο εντός [ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ]
______
«Ποια καταιγίδα κύριε Πρόεδρε;»
ΤΡΑΜΠ> "Θα το μάθετε!"
___________
Προειδοποίηση ⚠️ >ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ> ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ»
 
>>ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ
 
>>ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ
 
>>ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ… ΡΩΣΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΥΠΟΝΟΟΥΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΧΑΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο
 
ΤΟ GEORGE NEWS ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: «ΑΝ «ΑΥΤΟΙ» ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΣΩΛΗΝΑ ΑΕΡΙΟΥ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗ ΒΛΑΒΗ...».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ 2020 11.11, Ο MR POOL ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ SHUTDOWN…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. ΓΕΡΜΑΝΟΙ ! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ! .
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
    ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΜΑΖΙ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις