Η παγκόσμια επανάσταση πλησιάζει καθώς οι άνθρωποι του πλανήτη ξυπνούν

 

Υπάρχουν ενδείξεις

σε πολλές χώρες ότι κάποιο είδος παγκόσμιας επανάστασης βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Αυτά περιλαμβάνουν έναν αγώνα εξουσίας στην Κίνα, ταραχές στο Ιράν, στρατιωτική κινητοποίηση από τη Ρωσία, κήρυξη πολέμου από το Τέξας, βασιλικές αναταραχές στο Ηνωμένο Βασίλειο και πολλά άλλα. Αυτό που δείχνουν όλα αυτά είναι ένα είδος ιστορικού παγκόσμιου γεγονότος του μαύρου κύκνου, πιθανώς τον Οκτώβριο. 


Ας ξεκινήσουμε με τα γεγονότα στην Κίνα. Το διαδίκτυο ήταν γεμάτο από φήμες που πυροδοτήθηκαν από την αναφορά της Jennifer Zeng που συνδέεται παρακάτω.

https://www.youtube.com/watch?v=-cPXsqEdOvA

 Τσεκάραμε τη Ζενγκ και αποδεικνύεται ότι είναι μέλος της λατρείας του Φάλουν Γκονγκ που εξαντλήθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών των Η.Π.Α. Ωστόσο, η έκθεση φάνηκε να είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη. Δείχνει ένα βίντεο μιας στρατιωτικής συνοδείας 80 χιλιομέτρων που κινείται για να περικυκλώσει την πρωτεύουσα του Πεκίνου. Σημειώνει ότι υπήρξε μια μεγάλη συνάντηση Κινέζων στρατιωτικών διοικητών που δεν περιλάμβανε τον Σι Τζινπίνγκ, τον επίσημο αρχηγό του κινεζικού στρατού. Τα δύο μέλη του πολιτικού γραφείου που συνδέονται με τον στρατό στη συνάντηση πολύ ασυνήθιστα δεν ανέφεραν τον Σι στις ομιλίες τους. Επιπλέον, ένας κορυφαίος στρατηγός του Βορρά, ο οποίος υποτίθεται ότι είχε απολυθεί από τον Σι, καθόταν στην πρώτη θέση στη συνεδρίαση. Επίσης, ο Σι προφανώς εγκατέλειψε γρήγορα τη σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης στο Ουζμπεκιστάν και επέστρεψε βιαστικά στην Κίνα, αλλά έκτοτε δεν έχει εμφανιστεί δημόσια.

Υπάρχει ένα πραγματικό ρήγμα εξουσίας στην Κίνα μεταξύ της ομάδας στρατιωτικών/πληροφοριών γύρω από τον Jiang Zemin και της ομάδας γύρω από τον Xi Jinping. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι διεξάγεται μια μεγάλη μάχη εξουσίας μεταξύ των δύο ομάδων.

Αυτός γύρω από τον Xi θέλει να τον κάνει δικτάτορα για μια ζωή στη μεγάλη συνεδρίαση του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας που πραγματοποιείται κάθε πέντε χρόνια τον Οκτώβριο. Ο άλλος αντιτίθεται βίαια στον Xi και στη λατρεία της προσωπικότητας που τον περιβάλλει. Μια πηγή της ασιατικής μυστικής εταιρείας κοντά στον Xi μας διαβεβαίωσε ότι οι φήμες ήταν ψευδείς και ο Xi ήταν καλά. Οι πηγές μας κοντά στον Jiang δεν απάντησαν τα μηνύματά μας.

Το τελευταίο πράγμα που σημειώνουμε είναι ότι η κίνηση εναντίον του Xi έγινε αφού αρνήθηκε να συναντήσει τον πράκτορα της Χαζαρικής Μαφίας που παρίστανε τον Πάπα Φραγκίσκο στο Καζακστάν. Ο Πάπας ήταν εκεί για να παρακολουθήσει μια «παγκόσμια θρησκευτική διάσκεψη», στην επίδοξη παγκόσμια πρωτεύουσα του KM, την Αστάνα. Εδώ είναι μια φωτογραφία από μια συναυλία σε εκείνη τη συνάντηση που μας έστειλε η πολωνική υπηρεσία πληροφοριών.

 


Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κινεζική κυβέρνηση δέχεται επίθεση επειδή λέει στον κόσμο δυσάρεστες αλήθειες για το πραγματικό ιστορικό της Δύσης. Στο τελευταίο παράδειγμα, η Κίνα κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι έκλεψαν παράνομα το 80% στη Συρία.την παραγωγή πετρελαίου, ακόμη και όταν περισσότεροι από 14 εκατομμύρια Σύροι έχουν απόλυτη ανάγκη ανθρωπιστικής βοήθειας, μετά από χρόνια κυρώσεων από τη Δύση.

 


 Η συμβουλή μας στους Κινέζους είναι να μάθουν ποιος πληρώνει τεράστιες δωροδοκίες για την ευρεία χρήση δόλιων δοκιμών PCR και τα χρησιμοποιεί για να προσπαθήσει να μετατρέψει την Κίνα σε μια γιγάντια φάρμα ζώων.


 Όποιοι και αν είναι, πρέπει να απομακρυνθούν από όλες τις θέσεις εξουσίας και ελέγχου του χρήματος.

Προτρέπουμε τις ιρανικές αρχές να κάνουν το ίδιο και να συλλάβουν όλους τους ωθητές της πανδημίας. Υπάρχουν ταραχές σε περισσότερες από 80 πόλεις καθώς ο ανώτατος ηγέτης Αγιατολάχ Αλί Χαμεϊνί βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Πηγές της ιρανικής βασιλικής οικογένειας λένε ότι ο Χαμεϊνί είναι πράκτορας των Ρότσιλντ και ο θάνατός του θα προσφέρει την ευκαιρία να ανατραπεί η κυριαρχία του ΚΜ. Ωστόσο, με τους ταραχοποιούς να πυροβολούνται από αστυνομικούς με μοτοσυκλέτες, οποιαδήποτε ανατροπή είναι πιθανό να είναι αιματηρή.

Ας δούμε τώρα την κατάσταση στη Ρωσία όπου ο προεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε την πρώτη στρατιωτική κινητοποίηση αμάχων μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ρωσικές πηγές της FSB αναφέρουν ότι η κινητοποίηση προκλήθηκε επειδή μια καλά οπλισμένη και καλά εκπαιδευμένη στρατιωτική ομάδα με επικεφαλής αξιωματικούς του ΝΑΤΟ επιτέθηκε στις δυνάμεις της στην Ουκρανία. Οι Ρώσοι λένε ότι έχουν κινητοποιηθεί 300.000 επιπλέον στρατιώτες, ενώ διάφορες δυτικές πηγές αναφέρουν τον αριθμό κοντά στο 1 εκατομμύριο. Η Ρωσία διοργάνωσε επίσης δημοψηφίσματα προκειμένου να καταστήσει τα εδάφη στην Ουκρανία που ελέγχει νόμιμα μέρος της Ρωσίας. Αυτό θα έκανε μια επίθεση εναντίον τους ένα νόμιμο casus belli ή αιτία πολέμου.

 


 Οι πολωνικές υπηρεσίες πληροφοριών επιβεβαιώνουν ότι μεγάλος αριθμός βρετανικών και αμερικανικών στρατευμάτων έχουν αναπτυχθεί στην Πολωνία ως απάντηση στη ρωσική κίνηση. Πηγές της MI6 λένε «Δεν θα σχολιάσουμε ποτέ τα στρατεύματά μας ούτε την τοποθεσία τους [αλλά] η πυρκαγιά της Ρωσίας στην Ουκρανία βρίσκεται σε κλιμάκωση, επομένως θα υπάρξει γενική κινητοποίηση από το ΝΑΤΟ στην περιοχή φυσικά… όλα αυτά είναι πολύ ενορχηστρωμένα για να καταλήξουν σε πλήρη θερμοπυρηνικό πόλεμο μέχρι το 2025».

 


 Στη συνέχεια, ας δούμε την κατάσταση στο Τέξας όπου ο Κυβερνήτης Γκρεγκ Άμποτ εξέδωσε σήμερα εκτελεστικό διάταγμα χαρακτηρίζοντας τα μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών ως τρομοκρατικές οργανώσεις και έδωσε εντολή στο Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας (DPS) να λάβει άμεσα μέτρα για να κρατήσει τους Τεξανούς ασφαλείς. "Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πόσοι γνωρίζουν ότι ένας Κυβερνήτης μπορεί να κηρύξει πόλεμο;» σημειώνει πηγή της CIA. «Αυτό ανοίγει έναν δρόμο για τον στρατό γενικοτερα".

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις