ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ...?


 "Κόβουν σκόπιμα τον δεσμό του πλακούντα νωρίς, στερώντας στο μωρό το 30% του αίματος που είχε σχεδιάσει η φύση να λάβει καθώς και τα πιο σημαντικά αντισώματα που περνάνε στο τέλος με την ροή της σύνδεσης μητέρας-βρέφους;;;"

Φυσικό θα ήταν το νεογέννητο να μένει στο στήθος της μητέρας τουλάχιστον μία ώρα μετά τη γέννηση.
Για αυτό το λόγο ο ομφάλιος λώρος έχει μήκος 50 έως 60 εκατοστά, που χρειάζονται για να φτάσει το μωρό στο στήθος της μητέρας. 


Και δεν μιλάω μόνο για την καλύτερη σύνδεση  της μητέρας και του μωρού, και την μη βίαιη αποκοπή τους, αλλά και για την μετάγγιση αίματος από τον πλακούντα στο μωρό.


 Το ένα τέταρτο του αίματος του νεογέννητου βρίσκεται ακόμα στον πλακούντα κατά τη γέννηση, και αν αφήσουμε τον ομφάλιο λώρο ανέπαφο για τουλάχιστον 25 λεπτά, το μωρό θα απορροφήσει το υπόλοιπο αίμα και δεν θα πάσχει από αναιμία,
και ίκτερο όπως συμβαίνει συχνά.


TA ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ 


Τα βλαστοκύτταρα προκύπτουν από τη σύλληψη και βρίσκονται στον πλακούντα, το εξωτερικό όργανο που ταΐζει το μωρό για 9 μήνες. 


Τα βλαστοκύτταρα του μωρού είναι ευφυή κύτταρα που μεταφέρονται από τον πλακούντα στον οργανισμό του νεογέννητου, εκτός από τις περιπτώσεις που ο ομφάλιος λώρος κόβεται/σφίγγεται για 25 λεπτά λόγω ενδεικτικής μετάγγισης αίματος από τον πλακούντα (150ml). 


Επιπλέον, αυτά τα βλαστοκύτταρα επιδιορθώνουν τυχόν ανωμαλίες μετά τον τοκετό και βλάβες του μωρού .


Καταλάβατε τώρα γιατί υπάρχουν εκατοντάδες εταιρείες που συλλέγουν τα βλαστοκύτταρα αυτά και το πολύτιμο αίμα του μωρού για διάφορους σκοπούς αναζωογόνησης και κατασκευής καλλυντικών.

Σύμφωνα με τον DITTY DEPNER - Θεραπευτή και Ιδρυτή του The Holistic Renaissance Concept και Σύμβουλο Ολιστικής Γονιμότητας)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις