Οι απειλές της Ούρσουλας φον Ντερ Λάιεν πεισμωσαν τους Ιταλους....Σαρωνει η πατριωτικη Δεξια....!!!

 


Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν κατηγορείται και δικαίως για παρέμβαση στις ιταλικές εκλογές αφού απείλησε ότι θα χρησιμοποιήσει «εργαλεία» εάν επιτευχθεί λάθος εκλογικό αποτέλεσμα στις εθνικές εκλογές της Ιταλίας, που θα διεξαχθούν αυτήν την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου.

Όπως γράφει η Global Macro Monitor , η ευρωζώνη έχει πρόβλημα «με ένα κεφαλαίο Π».

Η Τζόρτζια Μελόνι αναμένεται να γίνει η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ιταλίας στις σημερινές κάλπες. Τα πρώτα exit polls δείχνουν ποσοστά 45-52% για τα δεξιά κόμματα της Τ,Μελόνι, του Μ.Σαλβίνι και του Σ.Μπερλουσκόνι!

Οργή στην Ιταλία

Η Ούρσουλας φον Ντερ Λάιεν έκανε σαφή αναφορά στην ικανότητα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να περικόψει τη χρηματοδότηση των κρατών μελών που θεωρεί ότι παραβιάζουν το «κράτος δικαίου», ένα ισχυρό εργαλείο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι Βρυξέλλες για να τιμωρήσουν οποιαδήποτε δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση στην Ευρώπη.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Επιτροπή πρότεινε περικοπή 7,5 δισεκατομμυρίων ευρώ στη χρηματοδότηση της Ουγγαρίας, με τη συντηρητική κυβέρνηση της χώρας να αποτελεί εδώ και καιρό αγκάθι στο μάτι της ΕΕ για την αντίθεσή της στη μαζική μετανάστευση και την υποστήριξη των παραδοσιακών αξιών.

Οι θέσεις της Μελόνι δεν διαφέρουν από αυτές του Ούγγρου πρωθυπουργού Β.Ορμπάν. «Δεν υπάρχει καμία πιθανή διαμεσολάβηση. Ναι στη φυσική οικογένεια. Όχι στα λόμπι των LGBT. Όχι στη βία του Ισλάμ, ναι στα ασφαλέστερα σύνορα, όχι στη μαζική μετανάστευση, ναι στη δουλειά για τον λαό μας και όχι στη μεγάλη διεθνή χρηματοδότηση», είπε η Μελόνι σε προεκλογική συγκέντρωση.

Απάντηση στηn Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν

Οι πολιτικές πεποιθήσεις της Μελόνι σημαίνουν ότι η ΕΕ κηρύσσει πόλεμο Ιταλίας αλλά δεν μπορεί τον κερδίσει.

Η Ιταλία δεν είναι Ελλάδα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΛΑ ΚΟΛΠΑ! ΠΡΟΤΟΎ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΜΑΚΆΡΙΖΕ

    ΑΣ ΔΟΎΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ!

    ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΊ ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΝΑΝΑΙ ΣΙΚΈ.ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΣΥΚΙΈΣ...
    ΠΣΤΑ?!ΕΕΕ?


    ΜΑΚΑΡΙ ΙΤΑΛΊΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΌΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ,
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ .
    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ !
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ! ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις