DEEP STATERS OI ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΩΝ FAKE NEWS....!!!

Seize the reins of power and rule the world! Strategy game of global conspiracies from the creators of Space Explorers. 

Σιγουρα ολοι

καποια απο αυτα θα τα εχετε διαβασει...

Ο Πούτιν είναι ολιγάρχης, συνεργός του Νταβός, έχει καρκίνο και έγινε απόπειρα δολοφονίας του.

Ο Τραμπ είναι ψυχικά άρρωστος, είναι μασόνος, απείλησε με πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα, δεν πληρώνει φόρους, την "επεσε σε καποια" σε ένα πάρτι.

Ο Σι είναι δικτάτορας, επιβάλλει κοινωνικές ανισορροπιες, απειλεί την Ταϊβάν, ο ιός προέρχεται από την Κίνα και μόλις ανατράπηκε με πραξικοπημα.

Ο Duhaime έχει τερηδόνα, εχει ένα απλήρωτο προστιμο στάθμευσης, και εχει καθυστερησει ενα ενοίκιο του.

Τα τρολ δεν σταματούν ποτέ να προσπαθούν να σε κάνουν να πιστέψεις ότι οι καλοί είναι οι κακοί. Εάν κάποιος δημοσιευει τέτοια αθλια σχολια η αρθρα, το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για τρολ, οπότε μην εκνευρίζεστε γι' αυτό και μην δινεται σημασια.

Τώρα γίνονται προσπάθειες να διαδοθούν οι ίδιες φήμες για την Giorgia Meloni, η οποία μόλις εξελέγη στην Ιταλία και η οποία αυτοανακηρύσσεται ξεκάθαρα ως εθνικίστρια παρά ως παγκοσμιοποιήτρια.

Δε θελω να εχω ακομα αποψη για την συγκεκριμενη γιατι ακομα δεν εχει προλαβει καν ν αναλαβει αλλα με προβληματιζει το γεγονος οτι ολοι επεσαν να την φανε με το που εκλεχθηκε...


Θυμηθείτε, υπάρχει ένα αλάνθαστο κόλπο για να προσδιορίσετε εάν κάποιος βρίσκεται στη σωστή πλευρα της ιστοριας.

Δειτε πώς τον αναφέρουν τα ΜΜΕ...

Εάν τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πολλά αρνητικά πράγματα για ένα άτομο, μπορείτε να είστε ήσυχοι οτι αυτος ειναι ενοχλητικος κι επικινδυνος....!!!....για τους ιδιους φυσικα...!!!




SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. den mμπορει να εχει τον σαλβινι και τον μπερλουσκονι διπλατης (σιων οπαιδα ) και να ειναι εθνικιστρια ..καποιος θα κανει κωλοτουμπα και δεν θα ειναι ο σαλβινι μπερλουσκονι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://attikanea.info/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CF%8C%CE%BD%CE%B9-%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%8E/

    Από πότε η αλήθεια είναι τρολ;;;
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://esxatianasxesi.blogspot.com/2022/09/blog-post_952.html?m=1

    Ακόμη μια σιωνιστρια και η πεπονου κατά πάσα πιθανότητα!!
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις