"Ενεργοποιημένη" ωρολογιακή "βόμβα" άνω των πεντακοσίων τρισεκατομμυρίων δολαρίων

 

Οι ισχυροί αυτού του κόσμου δεν

θα καταφέρουν στο τέλος να διαχειριστούν την κατάσταση την οποία οι ίδιοι δημιούργησαν. "Κάθονται" επάνω σε μια "ενεργοποιημένη" ωρολογιακή "βόμβα" "πέτσινης" αξίας άνω των πεντακοσίων τρισεκατομμυρίων δολαρίων και δεν γνωρίζουν πώς να την "απενεργοποιήσουν". Δυστυχώς γι' αυτούς έμπλεξαν τα ανώτερα μαθηματικά με την οικονομία και τα αποτελέσματα είναι αστρονομικά και βεβαίως επικίνδυνα. Ό,τι και να κάνουν, δεν μπορούν πλέον να ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να ελέγξουν την κατάσταση.

Αν αυτή η "βόμβα" σκάσει, θα χαθούν κι αυτοί μαζί της.
...Θα χαθούν, γιατί η κατάσταση δεν είναι διαχειρίσιμη.
Το κόλπο του icloud δεν μπορεί να τους σώσει στην παγκοσμιοποιημένη πλέον οικονομία.
Γιατί;
Γιατί κι αυτό βρίσκεται μέσα στον κόσμο αυτόν ...
Μέρος του κόσμου μας είναι το "συννεφάκι" τους ...
Δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν ενδιάμεση "δεξαμενή", για να μεταφερθεί ο πλούτος τους σαν επένδυση σε κάποιον άλλο χώρο ...iplanet θέλουν τώρα για να σωθούν ...
Άλλον Πλανήτη θα χρειάζονταν να έχουν "δίπλα" τους, για να "ξεφορτωθούν" από τον πλούτο, προκειμένου ν' απαλλαγούν από το "βάρος" του.
Μόνον αν υπήρχαν εξωγήινοι πολιτισμοί, θα μπορούσαν όλοι αυτοί να ελπίζουν σε σωτηρία ...Το "απόστημα" έχει γίνει σχεδόν ίσο με τον οργανισμό στον οποίον αναπτύχθηκε.
Είναι τόσο μεγάλος ο όγκος των "πέτσινων" χρημάτων που έχουν συσσωρευτεί στα "χαρτοφυλάκιά" τους —και τα οποία πρέπει να "εξαχθούν"—, που δεν θα τους έφταναν ολόκληροι πολιτισμοί σε άλλους Πλανήτες, για να τα απορροφήσουν.
Πρέπει να επαναλάβουν πετυχημένες τακτικές άλλων εποχών επάνω σε νέες ακόμα μεγαλύτερες κλίμακες, οι οποίες θα "σμικρύνουν" τα τεράστια μεγέθη που τους απειλούν.
Όπως από τα εκατομμύρια δολάρια των προπολεμικών ΗΠΑ περάσαμε στα μεταπολεμικά δισεκατομμύρια, έτσι και τώρα πρέπει να βρεθεί "χώρος" να μπορούν να "μπουν" τα τρισεκατομμύρια της παγκοσμιοποίησης ...
Δεν "χωράνε" αυτά τα χρήματα στην παγκόσμια οικονομία ...
Μόνον με εξωγήινες παραμέτρους μπορούν να "κλείσουν" τις παγκοσμιοποιημένες εξισώσεις.
...Να "χρηματοδοτήσουν" τους ολιγάριθμους φασίστες Αρειανούς να κάνουν έναν καταδικασμένο πόλεμο με τους πολυάριθμους Κρόνιους, ώστε μετά το πέρας να πάνε οι Γήινοι να οικειοποιηθούν τον Άρη σαν προστάτες των Αρειανών και να αρπάξουν τον μισό Κρόνο σαν επενδυτές ...
Μόνον σε τέτοια "σενάρια" επιστημονικής φαντασίας μπορούν να "ξεφορτωθούν" τα εκατοντάδες τρισεκατομμύρια που έχουν "συσσωρεύσει" με τις τοκογλυφικές αλχημείες τους ...
Μόνον σε σενάρια όπου η ίδια η ανθρωπότητα θα εντασσόταν ως "μειονότητα" υπάρχει περίπτωση "εκτόνωσης" της κατάστασης.
Όμως, επειδή πολυπληθείς εξωγήινοι δεν υπάρχουν, για να παρασυρθούν σε "εμφύλιο" και στη συνέχεια να χρειάζονται τα χρήματά τους για ν' αναπτυχθούν, είναι βέβαιο ότι πολύ σύντομα θα "σκάσει" η μεγάλη "βόμβα" ...
Η μεγαλύτερη που έχει υπάρξει από τη δημιουργία των συστημάτων εξουσίας και της οργανωμένης εξουσίας. ......
-------- -------------
...Αυτό το "τρυκ" το καταλαβαίνουν καλύτερα οι γνώστες της τεχνολογίας.
Είναι σαν να εμπορεύεσαι αρχεία, αλλά δεν θέλεις να τα διατηρείς στον δικό σου υπολογιστή, γιατί δεν τα "αντέχει".
Τι κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση;
"Aδειάζεις" τα αρχεία του σκληρού σου δίσκου σε ένα icloud. Επειδή σε συμφέρει να κρατάς άδειο τον δικό σου "σκληρό" δίσκο, μεταφέρεις τα δικά σου αρχεία στο icloud και από εκεί τα διαχειρίζεσαι με διαφορετικό τρόπο.
Ο υπολογιστής σου "δουλεύει" γρήγορα και τα αρχεία βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σου, έστω κι αν δεν βρίσκονται μέσα στον δικό σου υπολογιστή ...
Τα "κατεβάζεις" κι εσύ σαν "πελάτης" του εαυτού σου με τους ίδιους τεχνικούς όρους που τα "κατεβάζουν" και οι πραγματικοί πελάτες σου.
Ο υπολογιστής σου είναι μόνιμα άδειος και πάντα "διψασμένος" για νέα αρχεία, εφόσον δεν τον "πνίγουν" τα τεράστια φορτία των προηγούμενων αρχείων.
...Οι τοκογλύφοι είχαν ανακαλύψει το icloud μισό αιώνα πριν την Apple ...
Είχαν ανακαλύψει το icloud του χρήματος.
Με τον τρόπο αυτόν οι ΗΠΑ "δανείζονταν" τα δικά τους χρήματα από το virtual "εξωτερικό", προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τα μεγάλα δημόσια έργα, τα οποία θα περιόριζαν την ανεργία.
Όπως δάνειζαν στους πελάτες τους, δανείζονταν και οι ίδιες από την δήθεν "διεθνή" αγορά τα δικά τους χρήματα ...
Αυτή ήταν η "μαγική" λύση, γιατί απλούστατα δεν μπορούσαν να τα διατηρούν μέσα στην οικονομία τους και να τα φορολογούν σαν πραγματικά, γιατί θα αποδεικνύονταν το "πέτσινο" της ποιότητάς τους. ...................
-------- -----------
.....Κατάλαβε ο αναγνώστης το κόλπο των απατεώνων τοκογλύφων;
Τα "πέτσινα" χρήματα της FED, που έμπαιναν στις τράπεζες, εμφανίζονταν ότι προέρχονταν από την αμερικανική αγορά και πήγαιναν κατ’ ευθείαν σε εξωτερικά δάνεια, για να μην προκαλέσουν πληθωρισμό.
Δάνεια μακροπρόθεσμα, τα οποία "τακτοποιούνταν" λογιστικά στις ΗΠΑ, εφόσον εμφανίζονταν ως μελλοντικές "απαιτήσεις" των αμερικανικών τραπεζών.
Αγοράστηκε δηλαδή "χρόνος" από τους Αμερικανούς τραπεζίτες για την μετά τον Χίτλερ εποχή.
Αυτά ήταν τα πρώτα "σύνθετα" επενδυτικά "προϊόντα", τα οποία γνωρίσαμε με τον χειρότερο τρόπο στην κρίση του 2008.
...Τα επενδυτικά "προϊόντα", τα οποία εξασφαλίζουν χρόνο στους επενδυτές, ακόμα κι αν τα χρήματα, τα οποία μπαίνουν σ' αυτά, πετιούνται δημοσίως στα σκουπίδια ...
Τα "προϊόντα" εκείνα, τα οποία απειλούν την οικονομία μόνον εάν μετατραπούν σε "τοξικά" και άρα μόνο εάν μετά το πέρας του προσδιορισμένου χρόνου δεν εξοφληθούν ή δεν επανεπενδυθούν σε κάποια νέα επένδυση.
Οι Εβραίοι τραπεζίτες των ΗΠΑ χρηματοδότησαν τον Χίτλερ σε ένα βάθος χρόνου, το οποίο δεν θα επέτρεπε να "τοξικοποιηθούν" τα ψεύτικα χρήματά τους.
Άρα, ποιο ήταν το μοναδικό τους πρόβλημα; ...
Να προκαλέσουν τον πόλεμο πριν "λήξουν" τα δάνεια του Χίτλερ ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ ΤΡΑΐΑΝΟΥ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις