«Δαίμονας είσαι, όχι άνθρωπος»

 

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος

ενοχλήθηκε από τα «εικονίσματα με αναμμένα καντήλια στα παράθυρα του Υπουργείου Υγείας», τα οποία όπως ισχυρίστηκε «δεν τιμούν το υγειονομικό κίνημα. Δεν μας εκφράζουν και αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την πολιτική Πλεύρη – Γκάγκα στο ζήτημα των αναστολών εργασίας».

ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΨΩΜΙ;;;

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είπε ότι: « Άλλο η απεργία πείνας, άλλο το σημερινό θέαμα έξω από το υπουργείο Υγείας. Δεν αναρωτιούνται γιατί η αστυνομία δεν παρεμβαίνει να το διαλύσει; Δικαιώνουν την επιβολή του μέτρου. Αυτοί οι ελάχιστοι που ψάχνουν λόγο ύπαρξης δεν εκφράζουν τη συντριπτική πλειονότητα των ανεμβολίαστων συναδέλφων που αγωνίζονται κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού. Ειδικά τώρα που δεν ισχύει κανένα περιοριστικό μέτρο».

Ο Μιχάλης Γιαννάκος καταλήγει τονίζοντας ότι «δεν θα επιτρέψουμε να παρασύρουν στον γκρεμό το υγειονομικό κίνημα και τους συναδέλφους σε αναστολή. Αγωνιζόμαστε με όλα τα μέσα να γυρίσουν στη δουλειά, σεβόμενοι όμως την επιστήμη που υπηρετούμε».

Δείτε στο βίντεο τον κ. Γιαννάκο να λέει «πάρτε τα εικονίσματα» και μια γυναίκα να του απαντά: «Τα εικονίσματα σας ενοχλούν;;; Δαίμονας είσαι όχι άνθρωπος».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

el.gr/

Σχόλια

  1. ΧΑΧΑΧΑΑΑ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΕΣΤ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ ΓΙΑ ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΈΣ ΠΡΆΞΕΙΣ.

    Α ΑΙΙΙΝΤΑΑΑ...

    ΨΤ!ΨΤ! ΕΣΕΊΣ ΕΚΕΊ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΓΩΓΕΣ ΔΕΝ ΞΈΡΕΤΕ ?3418/2005 ΚΑΜΙΑ ΠΡΆΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΎ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΥΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΑΑ


    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις