Το κτίριο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας στην Ουάσιγκτον έχει περιφραχτεί κι εγινε επιδρομη στην Deutsche Bank για ν αποκοπει η χρηματοδοτηση στην ΝΤΠ

 

Η παγκόσμια συμμαχία ενάντια

στη σατανική χαζαρικη μαφία σημείωσε σημαντικές νίκες την περασμένη εβδομάδα σε πολλαπλά μέτωπα. Το πιο σημαντικό, το κτίριο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας στην Ουάσιγκτον έχει περιφραχτεί 


Ενώ η Deutsche Bank δέχθηκε έφοδο από τη γερμανική αστυνομία. Αυτό έχει αποκόψει την ικανότητα της KM να ξεπλένει αστεία χρήματα στην πραγματική οικονομία μέσω των αγορών μετοχών και ομολόγων, λένε πηγές της MI6. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι τιμές των μετοχών της Apple, της Alphabet (Google), της Microsoft, της Tesla και της Amazon μειώνονται αντίστοιχα κατά 11, 22, 16, 29 και 30% από τις κορυφές τους.

Αν η Χαζαρική μαφία χάσει την ικανότητα να δημιουργεί χρήματα από το τίποτα για να χρηματοδοτήσει το σχέδιό της να υποδουλώσει την ανθρωπότητα, τότε πραγματικά έχει τελειώσει το παιχνίδι για αυτούς. Χωρίς χρήματα, δεν μπορούν να πληρώσουν για τους καλλιτέχνες, τους «διασημότητες» και τους ηθοποιούς που προσποιούνται τους πολιτικούς.

Ωστόσο, δεν πρέπει να εφησυχάζουμε και πρέπει να θυμόμαστε για τι ακριβώς παλεύουμε. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι στόχος τους είναι να σκοτώσουν τους περισσότερους ανθρώπους και να εξημερώσουν τους υπόλοιπους. Για να πάρετε μια προοπτική σχετικά με αυτό, συγκρίνετε το T rex με τον απόγονό του, ένα εξημερωμένο κοτόπουλο. Το πανίσχυρο άλφα αρπακτικό είναι τώρα ένα μικροσκοπικό ζώο εγκλωβισμένο που ζει ένα κλάσμα της φυσικής του διάρκειας ζωής σε φρικτές συνθήκες. Αν έκαναν το ίδιο στους ανθρώπους -όπως σχεδιάζουν- τότε τα αρσενικά παιδιά θα βασανιστούν μέχρι θανάτου σε ηλικία περίπου έξι μηνών για να συλλέξουν αδρενοχρώμιο προτού μετατραπούν σε «ψήγματα». Τα θηλυκά θα διατηρούνται ως κτηνοτρόφοι σκλάβων του σεξ μέχρι την ηλικία των 25 περίπου, όταν θα μετατραπούν σε λουκάνικο.

Επίσης, όσο και αν είναι ανησυχητικό, οι αναγνώστες πρέπει να καταλάβουν πώς ακριβώς συλλέγεται το αδρενοχρώμιο. Αυτό έχει αποδειχθεί σε βίντεο όπου η Χίλαρι Κλίντον βασανίζει ανελέητα δύο νεαρά κορίτσια, τους ξεσκίζει τα πρόσωπά τους και τελικά, ενώ είναι ακόμα ζωντανά, τους βάζει τσιμπίδες στη μύτη για να τους βγάλει την επίφυση. Η Κλίντον έχει μαγνητοσκοπηθεί να τρώει έναν κωνοειδή αδένα με αυτόν τον τρόπο. Εννέα από τους 12 αστυνομικούς της Νέας Υόρκης που είδαν αυτό το βίντεο έχουν αυτοκτονήσει. Οι άλλοι 3 κρύβονται, αλλά πολλαπλά αντίγραφα αυτού του βίντεο έχουν διαδοθεί. Μια 'επεξεργασμενη" αλλά ακόμα γραφική και ενοχλητική έκδοση μπορείτε να δείτε εδώ.

 

Μπορείτε να δείτε γιατί οι ΚΜ παλεύουν για τη ζωή τους. Οι πηγές της CIA αναφέρουν ότι οι σατανιστές του τάγματος Azov που στεγάζονται στο εργοστάσιο χάλυβα στη Μαριούπολη πολεμούν μέχρι θανάτου γιατί γνωρίζουν ότι θα σκοτωθούν μόλις εκτεθούν οι εγκαταστάσεις συλλογής αδρενοχρωμίου εκεί.

Μας είπαν επίσης ότι παρόμοιες εγκαταστάσεις βασανιστηρίων παιδιών υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των υπόγειων τούνελ κάτω από τη Ντίσνεϋλαντ της Φλόριντα. Η Disneyland έστελνε επίσης τακτικά τουριστικά σκάφη γεμάτα παιδιά στο νησί Epstein στην Καραϊβική, πολλά από τα οποία δεν επέστρεψαν ποτέ. Οι πηγές λένε ότι η ταινία "Monsters inc." που περιγράφει το «καύσιμο» που συλλέγεται από τα παιδιά που τρομοκρατούν, αφορά το αδρενοχρωμα. Για περισσότερα, παρακολουθήστε τα πρώτα 18 λεπτά του βίντεο που θα βρείτε παρακάτω.

Επικοινωνήσαμε με το τμήμα δημοσιων σχέσεων της Disney για να ζητήσουμε σχόλιο, αλλά δεν λάβαμε απάντηση μέχρι τη στιγμή που κυκλοφόρησε αυτή η αναφορά. Ωστόσο, σε κάτι που μπορεί να είναι απλώς μια σύμπτωση, ο «αρχηγός επικοινωνίας» της Disney, Τζεφ Μόρελ, μόλις παραιτήθηκε μετά από μόλις τρεις μήνες στη δουλειά. 

https://www.benzinga.com/general/entertainment/22/04/26917890/disney-communications-chief-geoff-morrell-resigns-after-three-months

 Εντάξει, τώρα ας δούμε ξανά την κατάσταση της μάχης για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από το KM. Εδώ, το τέλος του ψεύτικου καθεστώτος Μπάιντεν έρχεται ένα βήμα μπροστά καθώς η ψεύτικη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις «κολλάει» κορωνοϊό, δηλαδή συλλαμβάνεται. Σύμφωνα με τον γραμματέα Τύπου της «Σήμερα, η Αντιπρόεδρος Χάρις βγήκε θετική στον COVID-19 σε τεστ ταχείας ανιχνευσης και PCR… Δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα, θα απομονωθεί» Είναι πλήρως εμβολιασμένη και έλαβε δύο φορές ενισχυμένη ενίσχυση - έλαβε συνολικά 4 ενέσεις εμβολίου.

 


 «Είναι απίθανο η Γερουσία να μπορέσει να περάσει κάτι αυτήν την εβδομάδα χωρίς τον γερουσιαστή Ron Wyden, D-Ore., και τον γερουσιαστή Chris Murphy, D-Conn., που και οι δύο βρέθηκαν θετικοί την Τρίτη, και χωρίς την Harris να ειναι ισοπαλια οι ψηφοι σημειώνει η Daily Mail.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10755985/Kamala-Harris-tests-POSITIVE-COVID.html

 Μπορεί κάλλιστα να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μια έκδοση CGΙ της Harris για να φαίνεται ότι όλα είναι φυσιολογικά. Αυτό λένε πηγές της Μοσάντ ως είδωλα του Άνταμ Σιφ, της Νάνσυ Πελόζι και μερικών άλλων πολιτικών μόλις υποτίθεται ότι επισκέφτηκαν κρυφά την Ουκρανία. μια χώρα που δέχεται επίθεση από έναν από τους ισχυρότερους στρατους στον κόσμο.

 


 Ίσως προσπαθούν να εξηγήσουν την απουσία τους στις ΗΠΑ λέγοντας «βρίσκονται στην Ουκρανία».

Μιλώντας για την Ουκρανία, ο Γραμματέας του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Νικολάι Πατρούσεφ προειδοποίησε τους Ευρωπαίους ότι «Οι εκπρόσωποι της εγκληματικής κοινότητας που διέφυγαν από την Ουκρανία θα προσπαθήσουν να καταλάβουν θέσεις προς όφελος τους», συμπεριλαμβανομένης της εμπορίας ναρκωτικών και ανθρώπων. Προσέξτε τα παιδιά σας.

https://tass.com/world/1443425

Η Ρωσία προσκαλεί επίσης Αμερικανούς αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένης της Βικτώριας "fuck the EU" Nuland σε μια κοινοβουλευτική επιτροπή που ερευνά τη δραστηριότητα βιολογικών εργαστηρίων των ΗΠΑ στην Ουκρανία. Αυτό σημαίνει ότι οι κατεχόμενη από το KM ΗΠΑ έχουν πιαστεί στην πράξη να προσπαθεί να σκοτώσει το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας.

 https://tass.com/politics/1445857

 Το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών, αντικατοπτρίζοντας τις απόψεις του μεγαλύτερου μέρους του κόσμου, χαρακτηρίζει δημοσίως τις ΗΠΑ ως ένα κράτος αδίστακτο που ενεργεί κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου.


 Πολλές ευρωπαϊκές χώρες συμφωνούν και απομακρύνονται από τις κατεχόμενες από το KM ΗΠΑ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο,η Ρωσία κερδίζει στην εκστρατεία της για την απομάκρυνση των σατανιστών από την Ουκρανία,  Πολωνία,  Ιταλία,  Γαλλία,  Γερμανία και  Βουλγαρία κ.λπ. αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν στην απειλή τους να αρνηθουν το ρωσικό φυσικό αέριο και έχουν άρχισει να πληρώνουν σε ρούβλια.

 https://www.reuters.com/world/europe/russian-gas-supplies-resume-poland-operator-data-2022-04-27/?utm_source=reddit.com

 https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-04-29/germany-says-russian-bank-account-wouldn-t-violate-eu-gas-rules

 Βλέπουμε επίσης μια μεγάλη διάσπαση στις τάξεις της κυρίαρχης ολιγαρχίας στις ΗΠΑ. Ο Έλον Μασκ, από την Tesla, προφανώς κατέβηκε από το αρμα της ΝΤΠ και τώρα υποστηρίζει ανοιχτά τα λευκά καπέλα. Αυτό είναι σημαντικό γιατί ο Μασκ είναι γιος ενός εξέχοντος Ναζί....!!!

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις