ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ

 


Για να το θέσουμε με απλούς όρους, το αδρενοχρώμιο είναι το επινεφριδωμένο αίμα που συλλέγεται όταν ένας άνθρωπος κακοποιείται και βασανίζεται μέχρι θανάτου.

Η χρήση ακραίων σεξουαλικών βασανιστηρίων, σατανικής τελετουργίας σοδομίας και βίαιων βιασμών παιδιών σε εφιαλτικές σεξουαλικές τελετουργίες θεού-δαίμονα, ειδικά σχεδιασμένες να δημιουργούν μέγιστο τρόμο στο σώμα ενός παιδιού, να υπερφορτώνουν το αίμα τους με αδρενοχρώμιο πριν από την εξαγωγή.

Το αίμα πρέπει να συλλέγεται γρήγορα τρυπώντας το κρανίο τους με μια υποδερμική βελόνα ακριβώς στο κέντρο του μετώπου τους, όπου βρίσκεται το τρίτο μάτι/επίφυση. Τα μικρότερα παιδιά προτιμώνται για αυτές τις σατανικές τελετουργίες επειδή η επίφυση τους είναι ελάχιστα ασβεστοποιημένη από το φθόριο στο νερό μας και τις τοξίνες στο φαγητό/το περιβάλλον μας.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Οσοι ειστε παλιοι εδω θα θυμαστε πριν ενα-εναμιση χρονο που ειχαμε βγαλει ολη την ιστορια με το κοριτσακι της φωτογραφιας κι ολο το σατανικο γεγονος που το συνοδευε.... Ετσι για να μην ξεχναμε....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις