Γόνος των ΡΟΤΣΙΛΝΤ από τη μάνα του ο… Κλάους Σβάμπ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ..!!!

 

Ο Fred Schwab (Φρέντ Σβάμπ) γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη. Το 1935 κατάφερε να φύγει

από τη Γερμανία. Η σύζυγός του, Marianne Rothschild, καταγόταν από την πόλη Bad Homburg. Μετά τα πογκρόμ του 1938, διέφυγε στις ΗΠΑ μέσω Βρετανίας. Το ζευγάρι επισκέφτηκε την πρώην χώρα του ως καλεσμένοι της πόλης της Φρανκφούρτης, με την οποία διατήρησαν στενούς συναισθηματικούς δεσμούς. Και οι δύο επέστρεφαν συχνά, συναντούσαν πρώην συμμαθητές και μιλούσαν στα σχολεία.

 

Το γενεαλογικό δέντρο του Klaus Schwab, από την πλευρά της μητέρας του

Η κόρη τους Madeleine προσκλήθηκε από την πόλη του Bad Homburg το 2013. Παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης ενός μνημείου απέλασης στην πόλη της μητέρας της.

Fred Schwab: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Ο Fred Schwab γεννήθηκε ως Friedrich Ernst Schwab σε μια εβραϊκή οικογένεια με ιστορία αιώνων στη Γερμανία και τη Φρανκφούρτη.

Γεννημένος σε αυτή τη μητροπολιτική πόλη το 1918, μεγάλωσε στη Rheinstraße 7 στην περιοχή Westend της Φρανκφούρτης και επισκεπτόταν το κοντινό Goethe-Gymnasium. Ο πατέρας του Φρεντ είχε μια μεγάλη επιχείρηση στη Moselstraße 4 (Gebr. Feisenberger. Kurzwaren, Spielwaren, Strumpfwaren).

Fred and Marianne (Rothschild) Schwab στις ΗΠΑ στα τέλη της δεκαετίας του 1940, ιδιωτική φώτο.

Το 1942, ο Φρεντ επιστρατεύτηκε στον αμερικανικό στρατό και στάλθηκε στη Γερμανία, επειδή ήξερε τη γλώσσα. Τότε, είχε ήδη δουλέψει για καλύτερη επικοινωνία. Κατ᾽αυτόν, δεν ήταν όλοι οι Γερμανοί Ναζί, ούτε όλα τα μέλη του κόμματος ήταν αντισημίτες. Αυτή η στάση του επέτρεψε να αποκτήσει παλιές φιλίες και να κάνει νέες στην μετέπειτα καριέρα του στη βιομηχανία χημικών. Οι επαφές του τον οδηγούσαν συχνά πίσω στη Γερμανία.

…ο Klaus Schwab βοήθησε στη συγχώνευση της εταιρείας πυρηνικών όπλων του πατέρα του με μια εταιρεία που στη συνέχεια διηύθυνε να κατασκευάσει παράνομα πυρηνικά όπλα για την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής.

 

Το 1995, ο πρώην κάτοικος της Φρανκφούρτης κέρδισε τον Ομοσπονδιακό Σταυρό Αξίας (Bundesverdienstkreuz) για τα επιτεύγματά του στη διάρκεια της ζωής του και τις προσπάθειές του για συμφιλίωση.

«Πρέπει να κοιτάμε μπροστά», ήταν το μότο του στη ζωή.

Η Marianne Schwab, ο γόνος Rothschild, στις ΗΠΑ μπροστά από μια φωτογραφία του αποθανόντος συζύγου της Fred, Angelika Rieber, 2012 | © Angelika Rieber

Το 1992, 55 χρόνια μετά τη φυγή από τη Γερμανία, ο Fred Schwab επέστρεψε στη Φρανκφούρτη ως επίσημος καλεσμένος. Το Project Jewish Life στη Φρανκφούρτη κανόνισε να μιλήσει στο πρώην σχολείο του, το Goethe-Gymnasium. Τον συνόδευαν η σύζυγός του Μαριάν και η κόρη του Μαντλίν.

Η Marianne Rothschild και ο Friedrich Schwab είχαν γνωρίσει ο ένας τον άλλον στη Φρανκφούρτη και αργότερα ξαναβρέθηκαν και παντρεύτηκαν στις Η.Π.Α.

Marianne Schwab, Née Rothschild: «Πάντα νιώθω λίγο νοσταλγία για το Μπάντ Χόμπουργκ»

Η Marianne γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη το 1919. Μεγάλωσε στην πόλη Bad Homburg, όπου ο πατέρας της, Louis Rothschild, διαχειριζόταν μια τράπεζα. Η οικογένεια ζούσε ακριβώς στο κέντρο της πόλης Louisenstraße.

Δείτε την παρακάτω φωτογταφία του πατέρα της Louis και της μητέρας Melanie στο γάμο τους στο Bad Homburg το 1919.

Ως συνήθως οι…ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ είναι ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ και σε…ΟΛΟΥΣ!!! Γι’ αυτό διόρισαν τον “κ”…ΚΛΑΟΥΣ να διευθύνει τόσο τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ όσο και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (ΠΟΦ) γιατί κι οι δύο μυστικές λέσχες ανήκουν…ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ που σε συνεργασία με όλους τους άλλους ελιτιστές αυτού του κόσμου, έχει σαν σκοπό την άσκησιν απολύτου κυριαρχίας επι των εθνών και…ΟΥΧΙ ΜΟΝΟΝ…!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΜΕ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΗΣ ;
    ΤΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΧΕΙ Ο ΖΑΡΤΙΕΡΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΣΤΡΑΡΕΤΑΙ ΜΕ LINGERIE ;
    ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ,ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ,
    ΠΤΩΣΗ ΚΑΜΠΑΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ' ΠΑ ! ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΚΟΡΣΕ ΓΕΛΙΟΥ ,ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις