ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 01/05/22


Ο Μπάιντεν σε δείπνο των ανταποκριτών, έκανε ότι περνούσε από το χέρι του να θυμώσει όλους τους Αμερικάνους και να μοιράσει κόκκινα χάπια απλόχερα! «Αστειεύτηκε» (για κάτι που δεν είναι αστείο) για τις χαμηλές βαθμολογίες έγκρισης στο δείπνο των ανταποκριτών, λέει ότι "κάποιος τύπος ονόματι Μπράντον" έχει μια πραγματικά καλή χρονιά. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Trevor Noah τον έκανε κομματάκια λέγοντας χωρίς περιστροφές «Από τότε που ανέλαβες την εξουσία, τα πράγματα είναι πολύ καλά. Ανέβηκε το φυσικό αέριο, το ενοίκιο ανέβηκε, τα τρόφιμα ανέβηκαν! Τα πάντα!», ενώ δεν ξέχασε να αναφέρει πως κάποιοι στη αίθουσα [[[είχαν επισκεφτεί το νησί του Έπστιν!!!]]]. ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ (P)Resident!!!
 
 
 
 
>>Η Ευρώπη μπορεί να οδεύει προς μια ξαφνική διακοπή του ρωσικού φυσικού αερίου, η οποία θα πυροδοτήσει τον ενεργειακό περιορισμό και μια βαθιά ύφεση. Το ισοζύγιο φυσικού αερίου της ηπείρου είναι «μόνο μια διακοπή παροχής μακριά από την πλήρη κατάρρευση», λέει ένας αναλυτής της JPMorgan. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Bloomberg Energy @BloombergNRG Europe may be hurtling toward a sudden halt of Russian natural #gas, which would trigger energy rationing and a deep recession. The continent' S gas balance is "just one supply disruption away from completely falling apart," says a PMorgan analyst. bloomberg.com Europe's Fragile Energy Market Braces for Putin's Next Move Europe may be hurtling toward sudden halt of Russian gas, scenario that would trigger energy rationing, higher inflation and a deep recession. 11:30 AM May 1, 2022 SocialFlow"
 
>>Πελόζι και Τζολί επισκέφτηκαν την Ουκρανία… Τι σύμπτωση!! Όλη η [ομάδα] επισκέπτεται αυτό το «ειδικό» μέρος!!! Χόλυγουντ εναντίον Πελόζι, αλλά η «ταινία μικρού μήκους» της Πελόζι να φτάνει και να συναντά την Ζελένσκι στον δρόμο με τα όπλα στους ώμους τα σπάει!!! Όσκαρ!!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Tony @Cyberspec1 Û In other dramatic news, Angelina #Jolie has #Lvov 8:38 AM May 1, 2022- Twitter Web App"
 
>>Η Ιαπωνία εξετάζει την ταξινόμηση των κατευθυντήριων γραμμών άμυνας εν μέσω απειλών της Κίνας και της Ρωσίας
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
 
>>Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου πραγματοποίησαν μυστικές συνομιλίες στις αρχές Μαρτίου για να συζητήσουν μεγαλύτερη Bρετανική εμπλοκή στο ζήτημα της Ταϊβάν, σύμφωνα με μια αναφορά των FT. Οι διαπραγματεύσεις περιελάμβαναν τον Kurt Campbell, τον συντονιστή Ινδο-Ειρηνικού του Λευκού Οίκου, και τη Laura Rosenberger, το κορυφαίο στέλεχος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας για την Κίνα, και πραγματοποιήθηκαν εν μέσω μιας ευρύτερης διήμερης συνάντησης για τη στρατηγική Ινδο-Ειρηνικού μεταξύ των πλευρών, ανέφεραν πηγές στην εφημερίδα. Οι Αμερική μοιράζεται τώρα πληροφορίες για την Ταϊβάν που προηγουμένως είχε χαρακτηριστεί ως «NOFORN» (που σημαίνει «χωρίς ξένους υπηκόους», που σημαίνει: να μην εμφανίζεται σε ξένους αξιωματούχους) με ορισμένους από τους συμμάχους της, ανέφεραν οι πηγές. Η Ταϊβάν είναι de facto αυτοκυβερνούμενη από το 1949, αλλά ποτέ δεν διακήρυξε επίσημα την ανεξαρτησία της από την Κίνα. Το Πεκίνο βλέπει το νησί των 23,5 εκατομμυρίων ως αποσχισμένο έδαφος, στο πλαίσιο της πολιτικής της ΜΙΑΣ ΚΙΝΑΣ,…μια θέση που αναγνωρίζεται από 180 κυβερνήσεις καθώς και από κάθε διεθνή θεσμό. Η Κίνα υποστηρίζει την ειρηνική «επανένωση» με την Ταϊβάν, αλλά δεν έχει αποκλείσει τη χρήση βίας, σε περίπτωση που καταργηθεί το σημερινό status quo.
Προφανώς οι Κινέζοι είναι γνώστες αυτών των συναντήσεων και μέσω ενός σχολίου της εφημερίδας China Times: «Τι μπορεί να κάνει το ΗΒ; Δεν έχει καμία ικανότητα μάχης στην Ασία και η εποχή των Πολέμων του Οπίου τον 19ο αιώνα έχει παρέλθει προ πολλού. Σήμερα, το Ηνωμένο Βασίλειο καλείται από τις ΗΠΑ να συμμετάσχει στο ζήτημα της Ταϊβάν ως μαζορέτα. Φτωχός μικρός υφιστάμενος».
Εντωμεταξύ, πηγές από τις ΗΠΑ, αναφέρουν πως [Η Κίνα μπορεί να κηρύξει «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» για την κατάληψη της #Ταϊβάν ανά πάσα στιγμή].
 
Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 3 άτομα από το Twitter
 
>> Εκτός από την Κίνα και η Ρωσική τηλεόραση έστειλε ένα μήνυμα στην Βρετανία και την βασίλισσα, καθώς φαίνεται πως γνωρίζουν «από τας περιγραφάς» την πραγματική κατάσταση της…«Βρετανοί, κόψε δρόμο πίσω στο νησί σου! Φάε τον χυλό σου! Πιάσε ψάρι και τσιπς από την ομίχλη και τους βάλτους σου και [[[[επιστρέψτε στην προσευχή για την καλυμμένη σας με βρύα βασίλισσα]]]]!!!»
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 MI NEWS @SNMilitary "British, clear off back to your Island! Eat your porridge! Catch your chip and fish from your foggy marshes and go back to praying for your moss-covered queen" Russian State TV. 7:20 AM May 1, 2022 Twitter for Android VD 26 comments 147 137 42" από το Twitter
 
>>Οι Βρετανικές υπηρεσίες ασφαλείας βρίσκονται σε επιφυλακή από χθες το βράδυ, εν μέσω φόβων ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα στείλει σαμποτέρ στο Ηνωμένο Βασίλειο… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 hp/ army saboteurs Britain Express.co.uk 'High alert!' Putin's army of saboteurs target Britain BRITAIN'S security services were on high alert last night amid fears Vladimir Putin will send saboteurs to the UK. 150 70 17 17 每14 5W 7 comments 2 031K 10:18AM"
 
 
Και επειδή ο Τραμπ πριν ακόμα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ κατηγορήθηκε για σχέσεις με την Ρωσία, «Ρωσία, Ρωσία, Ρωσία» που λέει και ο ίδιος, λέτε αυτή η δικαιολογία να χρησιμοποιηθεί και στη Βρετανία αν πχ. Να συμβεί κάτι στην βασίλισσα; Μια πτώση ελικοπτέρου;;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις