ΑΥΤΟ ΠΟΥ "ΞΕΧΑΣΑΝ" ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΥΠΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΘΉΛΑΖΑΝ ΑΠΌ ΠΛΉΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΕΣ ΜΗΤΈΡΕΣ

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 
Η πρόσφατη και ξαφνική αύξηση της ηπατικής βλάβης και της ηπατίτιδας στα παιδιά φαίνεται να επηρεάζει τα παιδιά ηλικίας 1 μηνός - 4 ετών.
 
Αυτό που δεν λένε στο κοινό είναι ότι η πλειονότητα των κρουσμάτων αφορά άτομα κάτω των 4 ετών που θηλάζουν και έχουν θηλάσει ενεργά (εντός των τελευταίων 12 μηνών). Τα παιδιά είναι ανεμβολίαστα, αλλά οι θηλάζουσες μητέρες (στο 100% των περιπτώσεων) έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον 2 δόσεις.
 
Τα κρούσματα ηπατίτιδας πλήττουν επίσης την ηλικιακή ομάδα 11 - 16 ετών, με την πλειοψηφία των περιπτώσεων σε αυτή την ομάδα να έχει εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση.
 
http://www.who.int/.../acute-hepatitis-of-unknown-aetiology—the-united-kingdom-of-great-britain-and-northern-ireland
 
Οι τίτλοι των ειδήσεων και τα κύρια μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τα ανεμβολίαστα παιδιά παθαίνουν ηπατίτιδα και ηπατική βλάβη από άγνωστη αιτία (ή εικάζουν τους αδενοϊούς ως αιτία), αλλά παραλείπουν να αναφέρουν ότι τα πραγματικά στοιχεία των περιστατικών δείχνουν ότι ο ΠΟΥ κατατάσσει τα παιδιά που εμπλέκονται σε αυτό το θέμα σε ηλικίες κάτω των 0 - 16 ετών, ότι η πλειονότητα των περιστατικών είναι στην ηλικιακή ομάδα 1 μηνός - 4 ετών και ότι το 100% των περιστατικών σε αυτό το ηλικιακό εύρος θηλάζουν ενεργά (ή έχουν θηλάσει τους τελευταίους 12 μήνες) από πλήρως εμβολιασμένες μητέρες.
 
Σημειώστε επίσης ότι οι μελέτες δείχνουν ότι οι θηλάζουσες μητέρες υπέστησαν ποσοστά ανεπιθύμητων ενεργειών της τάξης του 60%
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις