ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.....!!!

zelenski_pelozi 

Σκέψεις για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας και επισκέψεις Αμερικανών

αξιωματούχων: 

Δεν ξέρω αν ο Ζελένσκι είναι όντως στο Κίεβο. Από τη δεύτερη εβδομάδα περίπου του πολέμου, ήμουν της γνώμης ότι βρισκόταν σε μια πρεσβεία στην Πολωνία. Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε αρκετούς αμερικανούς αξιωματούχους που επισκέφθηκαν το Κίεβο, σύμφωνα με πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των A/SecDef Miller, SecState Blinken, SecDef Austin και τώρα η Πρόεδρος του Κογκρεσου Pelosi, ο εκπρόσωπος Adam Schiff και άλλα μέλη του Κογκρέσου. 

Μπορώ να παρακολουθώ τις πτήσεις τους μέχρι το Rzeszow της Πολωνίας, αλλά όχι προς την Ουκρανία. Ας υποθέσουμε ότι είναι στο Κίεβο και αυτοί οι αξιωματούχοι πήγαν εκεί. Τέτοιες Επισκέψεις δεν θα  Ήταν Δυνατές χωρίς Συντονισμό με τη  Ρωσία. Η Ρωσία ελέγχει τους ουρανούς πάνω από την Ουκρανία. Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις συνεχίζονται σε όλη τη χώρα. Το πιο πρόσφατο φορτίο όπλων από τις ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα καταστράφηκε λίγο μετά την άφιξή του στην Οδησσό. Έτσι, εάν αυτοί οι αμερικανοί αξιωματούχοι πήγαιναν στην Ουκρανία, είτε ήταν το Lviv (όπου ο Blinken είπε ότι οι διπλωμάτες θα δημιουργήσουν σύντομα γραφείο) είτε το Κίεβο, θα έπρεπε να επικοινωνήσουν με τη Ρωσία και να συντονιστούν μαζί τους για να μπουν και να φύγουν με ασφάλεια. 

Με άλλα λόγια, εάν αυτές οι συναντήσεις γίνονται εντός της Ουκρανίας, τότε γίνονται χάρη στον... Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο ίδιος Βλαντιμίρ Πούτιν που πολλοί από αυτούς τους αξιωματούχους ισχυρίζονται ότι είναι παράφρων, άρρωστος, απερίσκεπτος, επιθετικός, εγκληματίας πολέμου κ.λπ. 

Τώρα, γιατί να επιτρέψει ο Πούτιν να γίνουν αυτές οι συναντήσεις; 

Γιατί έχει ήδη κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία. 

Από την άλλη πλευρά, εάν αυτές οι συναντήσεις πραγματοποιηθούν στο Rzeszow της Πολωνίας, τότε ο Πούτιν λύνεται στα γέλια γιατί γνωρίζει ότι οι δυνάμεις του απλώς θα ανατινάξουν κάθε νέο φορτίο όπλων που έρχεται στην Ουκρανία. 

Η Ουκρανία, με τη βοήθεια σχεδόν κάθε «ειδησεογραφικού» πρακτορείου στον πλανήτη, συνεχίζει να κερδίζει τον πόλεμο πληροφοριών/πειθούς, αλλά η Ρωσία συνεχίζει να κερδίζει τον Πραγματικό Πόλεμο. 
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΤΑ Η ΠΕΛΟΖΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις