ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

 

Σάλο έχει προκαλέσει

ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media στο οποίο απεικονίζεται ένας άντρας σε ταβέρνα να δελεάζει με φαγητό μια γάτα και στη συνέχεια να κλωτσάει με δύναμη και να τη ρίχνει στη θάλασσα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται στα social media ο άντρας: «πήγε μαζί με την παρέα του σε μία ταβέρνα στην Αιδηψό. Κορόιδευε το ζώο, έπαιζε με την πείνα του, γέλαγε που το κλώτσησε και το έριξε στην θάλασσα. Η παρέα του ακούγεται στο βίντεο να χασκογελάει ενώ δεν ακούγεται κανένας να τον σταματάει, μάλιστα αποπειράται αμέσως μετά να κάνει ακριβώς το ίδιο και σε άλλη γατούλα».

Το βίντεο τις τελευταίες ώρες αναπαράγεται από φιλοζωικές ομάδες και σύμφωνα με αναφορές φέρεται να έχει ενημερωθεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αφού το βίντεο δημοσιεύθηκε στο προφίλ του δράστη ο οποίος θέλησε να μοιραστεί την φρικαλέα πράξη του και με τους ακολούθους του.

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Πιστεψτε με οτι το ιδιο που κανει στα ζωα δε θα ειχε προβλημα να το κανει και σε ανθρωπους.Τα συγχαρητηρια μου στους γονεις του στους δασκαλους του και στους υπολλοιπους παρεβρισκομενους που δεν αντεδρασαν. Το κουιζ ειναι...ποιο ειναι τελικα το ζωο....!!!














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Καλά δεν το σκότωσε κιόλας το γατί, ούτε το βασάνισε. Ένα μπανάκι του έκανε. Έχεις δει ποτέ γάτα να βασανίζει ζωντανό ποντίκι ή σπουργίτι πρίν το φάει; Σκέψου ότι άν για κάτι θα έπρεπε να διαμαρτυρόμαστε, αυτό δεν είναι η γάτα που απλώς έκανε ένα ωραίο μπάνιο, αλλά το σκοτωμένο ζώο, το κρέας του οποίου δίνει σαν δόλωμα στην γάτα, και με πόσο πόνο σκοτώθηκε αυτό το ζώο. Εγώ προσωπικά από τα 18 μου (σήμερα είμαι 55) δεν έχω φάει ποτέ σκοτωμένο ζώο (κρέας ή ψάρι ή χταπόδι). Απλώς παίρνω κάποιες βιταμίνες σε χάπια, και είμαι υγιέστατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιόποινη η πράξη του εν λόγω δράστη!

    Κάτι όμως δεν μου κάθεται καλά!

    Βάζω από τη μια μεριά της πλάστιγγας μια γάτα πεταμένη στη θάλασσα και τον δράστη να διώκεται ποινικά[και δικαίως] και από την άλλη χιλιάδες θανάτους από τα ΄τσιμπίματα΄ χωρίς να διώκεται κανένας [πολύ αδίκως]!

    Πόσο λογικό είναι αυτό?



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή παρακολούθησα και την «αποστομωτική» απάντηση του δίποδου με τα άπλυτα γένια λέω το εξής, αν ήμουν εισαγγελέας, υπουργός, περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής κλπ κλπ... δεν θα τον τιμωρούσα με χρηματικό πρόστιμο. ΑΛΛΑ θα τον έστηνα στο κεντρικότερο σημείο της Αιδηψούς και θα τον άφηνα να κατασπαραχθεί από τα πεινασμένα τετράποδα της περιοχής και θα μίσθωνα επαγγελματία εικονολήπτη για να το τραβήξει με κάμερα 8Κ, ώστε να δουν με κάθε λεπτομέρεια οι μελλοντικοί επίδοξοι «ψευτομεθύστακες» μάγκες τί έχει υφάνει η Κλωθώ για αυτούς. Αυτό ισχύει για κάθε δίποδο αμοιβοειδές παράσιτο αυτής της κοινωνίας ανεξαρτήτου εθνικότητας, φύλου, θρησκείας κλπ κλπ. Τέρμα οι εξ απαλών ονύχων τιμωρίες/πρόστιμα...

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΤΡΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΣΩΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΚΟΤΣΙΦΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ.
    Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΤΣΙΦΑΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ.
    ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΗΠΙΕ, ΩΜΟ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ Σ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΟΥΒΙ ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΛΑ.
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΜΕ ΚΟΤΣΙΦΕΣ ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΓΑΤΕΣ.
    ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝ ΦΟΡΑ ΟΙ ΚΟΤΣΙΦΕΣ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΩΛΙΑ.
    ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ Σ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΟΥΒΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ, ΒΑΛΑΜΕ ΕΝΑ ΚΛΑΡΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΤΟ ΡΑΜΦΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΙΖΕ, ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΣΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΑΔΙΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΤΑΙΖΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, Η ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΟΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΔΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ .
    ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ .
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΞΟΝΑ ......
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ .
    ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ ....ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ....
    ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΚΕΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ,ΑΛΛΑ ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ .... ΤΟ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ .
    IF YOU KNOW YOU KNOW .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις