Τραμπ σε Αλεξ Τζοουνς "Απολυεσαι προδοτη"

 

Η πανταχού παρούσα φράση

του Προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ αντηχούσε στην Αίθουσα Πολέμου του Μαρ-α-Λάγκο κατά τη διάρκεια μιας θερμής τηλεφωνικής συνομιλίας το απόγευμα της Παρασκευής με τον φωνακλα παρουσιαστή του Infowars, Άλεξ Τζόουνς, ο οποίος είχε τηλεφωνήσει στον Τραμπ για να ζητήσει δάνειο 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων για να αντισταθμίσει πιθανές ζημίες από χρεοκοπία, σύμφωνα με πολλούς πηγές στο κέντρο διοίκησης του Τραμπ στη Φλόριντα.

Ο Τζόουνς, του οποίου η εκτιμώμενη καθαρή περιουσία κυμαίνεται στα 135 εκατομμύρια δολάρια (Forbes, 2022), δέχεται πυρά τόσο από το Υπουργείο Δικαιοσύνης του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν όσο και από τους φερόμενους συγγενείς των θυμάτων του Σάντι Χουκ που ισχυρίζονται ότι τους δυσφήμησε υποστηρίζοντας ότι ήταν ηθοποιοί . Στις 18 Απριλίου, η Infowars κατέθεσε το Κεφάλαιο 11, με τους δικηγόρους της να ισχυρίζονται περίεργα ότι η εταιρεία έχει μόνο 50.000 δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία.

Ανεξάρτητα από αυτό, ο προφορικός μελοδραματισμος του Τζόουνς  στον Τραμπ δεν είχε καμία σχέση με τα χρήματα. Μάλλον, είχε επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς ότι ο Τζόουνς είχε κάνει φιλικές προσεγγίσεις στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Σε αντάλλαγμα «να κάνουν το Σάντι Χουκ να ξεχαστει και να τον βγαλουν απο το στοχαστρο», ο Τζόουνς υποσχέθηκε να «καταδωσει» τον Τραμπ και να παράσχει στο Τμήμα Δικαιοσύνης αρκετές πληροφορίες για να κατηγορήσει επιπλέον 600 άτομα που βρίσκονταν στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021. .

Τα παραπάνω αποσπάσματα προέρχονται από ηχητική κασέτα που έλαβαν οι ανακριτές του Τραμπ κατά τη διερεύνηση των σχέσεων του Τζόουνς με το Τμήμα Δικαιοσύνης. Η ιστοσελιδα δεν ενημερώθηκε πώς απέκτησαν το ηχητικο, αλλά οι φωνές στην ηχογράφηση ήταν ξεκάθαρα του Τζόουνς και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Κρίστοφερ Χ. Σρέντερ. ο οποίος για άγνωστους λόγους αρνήθηκε την προσφορά του Τζόουνς.

«Κάθομαι σε έναν «διακόπτη» που θα μπορούσε να φερει τον Τραμπ σε πολυ δυσκολη θεση. Το μόνο που χρειάζομαι από εσάς είναι μια γραπτή υπόσχεση με τις υπογραφές σας και της Γκάρλαντ, και θα το πραγματοποιήσουμε, ακουγόταν ο Τζόουνς να λέει με την τραχιά φωνη του.

«Ναι, καλά, πραγματικά δεν μας ενδιαφέρει να μιλήσουμε μαζί σου», απάντησε ο Σρέντερ. «Δεν χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας με τον Τραμπ».

Ο Τζόουνς και ο Τραμπ είχαν ένα αμφιλεγόμενο παρελθόν - άλλοτε φίλοι, άλλοτε σύμμαχοι, άλλοτε μια ατμόσφαιρα αδιαφορίας. Όμως, στις 18 Απριλίου 2018, ο Τζόουνς χρησιμοποίησε την πλατφόρμα του για να εξαπολύσει ένα μανιακό, εκτεταμένο ξέσπασμα κατά του προέδρου Τραμπ, λέγοντας στους ακροατές του ότι ο Τραμπ ήταν «ένα κομμάτι χάλια και απάτη» για την εξουσιοδότηση επιθέσεων με πυραύλους κρουζ στη Συρία. Η σχεση αυτη παγωσε για λίγο. Στη συνέχεια, τα Χριστούγεννα του 2021, ο Τζόουνς αποκάλεσε τον Τραμπ «τον πιο κακό άνθρωπο στον κόσμο» επειδή ενθάρρυνε τους οπαδούς του να μην αποδεχθουν την εκλογικη ηττα. Έκτοτε ο Τραμπ παραδέχτηκε ότι είχε εξαπατηθεί και «έκανε λάθος», αλλά, σύμφωνα με πηγές, πήρε αποστάσεις από έναν ολοένα και πιο εχθρικό και αναξιόπιστο Τζόουνς.

«Όταν ο Πρόεδρος Τραμπ άκουσε και στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι ο Τζόουνς προσπαθούσε να βρει φιλαράκο με τη Δικαιοσύνη, φύσαγε και ξεφυσαγε. Αλλά ήταν πρόθυμος να το αφήσει να περασει, απλώς έκοψε τους δεσμούς με τον Τζόουνς εντελώς και για πάντα. Και μετά παίρνει ενα τηλέφωνο από τον Τζόουνς που του ζητάει χρήματα. Αυτό εξοργισε τον Πρόεδρο Τραμπ», είπε μια πηγή του Mar-a-Lago.

«Μετά από όλα όσα έκανα για σένα, έτσι μου το ανταποδώνεις, με προδοσία. Τα τελευταία έξι χρόνια, διπλασίασα—τριπλασίασα την επισκεψιμότητά σου και κλαψουριζεις σε αυτούς τους κλέφτες των εκλογών για να συμμαχησεις μαζι τους. Τελειώσαμε, καλύτερα να μην ξαναδώ το πρόσωπό σου», φέρεται να φωναξε ο Τραμπ στον Τζόουνς.

Η κλήση, την οποία ελαβε ο Τραμπ την έβαλε σε ανοιχτη ακροαση κι ακούστηκε από τουλάχιστον πέντε άτομα, είπε η πηγή μας.

Αντί να αποτραβηχτει με αξιοπρέπεια, ο Τζόουνς επινόησε μια περίτεχνη ιστορία, λέγοντας ότι ποτέ δεν σκόπευε να μαχαιρώσει πίσωπλατα τον Τραμπ, αλλά προσπαθούσε να μπει στο πλαίσιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, έτσι, ως διπλός πράκτορας, θα μπορούσε να τροφοδοτήσει κρυφά τον Τραμπ με τα σχέδια του υπουργείου.

Ο Στίβεν Κ. Μπάνον, παρών τότε, είπε στον Τραμπ να «κλείσει το τηλέφωνο στο προδοτικό κάθαρμα», είπε μια πηγή.

«Θεωρησε τον εαυτό σου απολυμένο. Απολύεσαι, προδότη!» Ο Τραμπ ουρλιαξε καθώς τελείωνε την κλήση.

«Ο Τραμπ έχει θυμωσει πολυ. Το Infowars και ο Jones είναι persona non grata και δεν θα λαμβάνουν πλέον πληροφορίες από την Team Trump», δήλωσε μια πηγή του Mar-a-Lago. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Κάτι σαν τον δικό μας τον Βελόπουλο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνωμοσιολόγε,κανένα από τα άρθρα ΄σατυρικού χαρακτήρα΄δεν επαληθεύτηκε τουλάχιστον τα τελευταία δυόμιση χρόνια! Τόσες εκτελέσεις στο Γκουαντάναμο πήγαν στράφι! Οι ΄εκτελεσθέντες΄ ζουν και βασιλεύουν!Τι κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1)Εγω δεν ειπα ποτε οτι τα συγκεκριμενα αρθρα τα ασπαζομαι η οτι δεν τ ασπαζομαι
      2)Το δεν επαληθευτηκε πως το οριζεις...?Εισαι σιγουρος οτι αυτο που βλεπεις ειναι αυτο που νομιζεις?....Γιατι αν εισαι σιγουρος εγω θα σου πω 2 πραγματα...α)Εχω αποδειξει με διαφορα βιντεος που εχω ανεβασει οτι ειναι παρααααα πολυ ευκολο να δειχνεις οτι θελεις...ακομα κι ανθρωπους που εχουν πεθανει 20 χρονια....β)αν παρ ολα αυτα συνεχιζεις να εισαι σιγουρος τοτε πας παρακατω και δεν ασχολησε με αρθρα που τα θεωρεις αφερεγγυα

      Διαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΗΔΗ ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ .ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ .
    ΔΙΠΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.
    ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ .
    ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΤΟΝ ΦΛΥΝ .
    ΤΟΥ ΠΑΣΑΡΑΝ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ.
    ANOTHER ONE BITES THE DUST OG GITMO .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις