ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

 

Οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ έκαναν έφοδο

το Σάββατο σε αποθήκη που είχε μισθώσει η Moderna στα περίχωρα του Κάνσας Σίτι και κατέστρεψαν περίπου 250.000 φιαλίδια (25.000 κιβώτια) με τα εμβόλια του Covid-19, είπε πηγή από το γραφείο του στρατηγού Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο στρατός έμαθε ότι η Moderna είχε νοικιάσει την εγκατάσταση των 20.500 τετραγωνικών ποδιών τον Φεβρουάριο του 2022 και τη χρησιμοποιούσε για να συγκεντρώσει εμβόλια κορωνοιου για να κάνει ένεση στα χέρια μωρών και ιδιαίτερα μικρών παιδιών, μια αδιανόητη τραγωδία που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα αν η Moderna και Ο CEO Stéphane Bancel λαμβανε την επισημη αδεια. Την Πέμπτη, 28 Απριλίου, η Moderna ζήτησε από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων να εγκρίνει το εμβόλιο COVID-19 ως το πρώτο εμβόλιο για παιδιά ηλικίας κάτω των πέντε ετών—δηλαδή 23,6 εκατομμύρια άνθρωποι, σύμφωνα με το statista.com. Η FDA και η Big Pharma έχουν συνεννοηθεί από την πρώτη μέρα, είπε η πηγή μας.

«Ο FDA είναι υποδεέστερος των φαρμακευτικών βιομηχανιών. Σχεδόν σε κάθε περίπτωση, ο FDA έχει απευθυνθεί στους Big Pharma Masters του. Αυτά τα εμβόλια είναι επικίνδυνα και έχουν αρρωστήσει και σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους μόνο στην Αμερική. Μια αποθήκη είναι απλώς ενα απο τα πολλα κρυσφυγετα, αλλά είναι μια αρχή. Έπρεπε να δράσουμε», είπε η πηγή μας.

Στις 02:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, οι Ειδικές Δυνάμεις πλησίασαν την αποθήκη και τη βρήκαν να φυλάσσεται μόνο από δύο ιδιωτικούς φρουρούς ασφαλείας που φυλουσαν περιμετρικά. Οι ειδικες δυναμεις τους χειροπεδησαν προτού η ομάδα SF απενεργοποιήσει το σύστημα συναγερμού και κόψει τις δύο Κύριες Κλειδαριές στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

Αν και η αποθήκη ήταν ελεγχόμενη απο κλιματιστικα, τα εμβόλια μέσα δεν αποθηκεύονταν σε ψυγεία ή καταψύκτες. ήταν δεσμευμένα σε κουτες πάνω σε ξύλινες παλέτες. Στην πραγματικότητα, η εγκατάσταση δεν είχε καθόλου καταψύκτες. Η βιβλιογραφία της Moderna αναφέρει ότι τα εμβόλια πρέπει για λόγους ασφαλείας και σταθερότητας να διατηρούνται στους 35°F έως 46°F. Η εσωτερική θερμοκρασία ήταν 55°F.

Οι Ειδικές Δυνάμεις, είπε η πηγή μας, ήταν προετοιμασμένες να τοποθετήσουν εκρηκτικά, αλλά αποφάσισαν να καταστρεψουν "χειροποιητα" το απόθεμα.

«Περιμέναμε να βρούμε περισσότερα, πολλά περισσότερα. Οι πληροφορίες ελεγαν ότι περίπου ένα εκατομμύριο φιαλίδια βρίσκονταν στην τοποθεσία. Αυτό σημαίνει ότι η μηχανογραφηση θα μπορούσε να ήταν εκτός λειτουργίας ή η Moderna να ειχε μεταφέρει μέρος των εμβολιων της εκ των προτέρων. Ο αρχηγός της ομάδας αποφάσισε να μην τοποθετησει C4, αντ αυτου έσπασαν σε κομμάτια κάθε φιαλίδιο μεσα στις κουτες. Και επειδή υπήρχε ένα ανυψωτικό τροχοφορο, το χρησιμοποίησαν για να περάσουν πάνω από τα κουτιά με τα εμβόλια. Ήταν πολύ αποτελεσματικοί - μέσα -- έξω σε 90 λεπτά», είπε η πηγή μας.

Μια νίκη σε μια μαχη, πρόσθεσε, δεν κερδίζει έναν πόλεμο. Ο στρατός πιστεύει ότι η Big Pharma έχει μισθώσει εκατοντάδες ή και χιλιάδες παρόμοιες αποθήκες στις κεντρικές Ηνωμένες Πολιτείες, τοποθεσίες κοντά σε λιμανια και σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις από όπου τα θανατηφόρα εμβόλια μπορούν να διανεμηθούν γρήγορα σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Μερικά παιδιά μπορούν να κοιμούνται πιο ασφαλή απόψε, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πιθανότατα θα ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας μετά από αυτό, αλλά για εμάς αυτό δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας», είπε η πηγή μας. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 












Σχόλια

  1. Άντε με το καλό να πάνε και εκεί που τα φτιάχνουν και να τα τιναξουν στον αέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΤΥΡΑ ,ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://katohika.gr/ellada/ekoimithi-sta-57-tou-o-trikalinos-klirikos-ilias-oikonomou/

    Πήραν σειρά οι ρασοφοροι. Δώρο Θεού το μπολι έλεγαν οι περισσότεροι. Ποιου Θεού δεν μας διευκρινησαν.
    Η ώρα της πληρωμής ήρθε για δύο από αυτούς σήμερα.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://katohika.gr/ellada/thrinos-sto-ksiromeroefyge-ksafnika-paidaki-4-eton/

    4 ετών ξαφνικά!!!
    Αλίμονο στους παιδοκτονους γονείς του. Θα δώσουν λόγο για το έγκλημα τους.
    Αρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ,
    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ.
    ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΣΗΓΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,
    ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ , ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛ. ΑΣ.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥΣ,
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις