Πούτιν: Παιδόφιλοι και διακινητές κρύβονται στο Azovstal

 

Αν πιστέψει κανείς τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, η

τελική στάση για την ουκρανική πόλη Μαριούπολη ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα καθώς οι ρωσικές δυνάμεις εισήλθαν στο τεράστιο εργοστάσιο χάλυβα Azovstal όπου, σύμφωνα με τον Volodymyr Zelenskyy, χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες και πολίτες κρύβονται εδώ και εβδομάδες.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ωστόσο, έχει διαφορετική άποψη για το ποιος ακριβώς κρύβεται στα υπόγεια καταφύγια και τις σήραγγες του κολοσσιαίου παράκτιου συγκροτήματος.

Σε μια τηλεφωνική επικοινωνία της Τετάρτης το απόγευμα με τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ, ο Πούτιν είπε ότι διακινητές παιδιών που ευθύνονται για την απαγωγή χιλιάδων Ρώσων παιδιών ήταν ενσωματωμένοι ανάμεσα στους αμάχους που είχαν παγιδευτεί μέσα στο Azovstal. Υποστήριξε επίσης ότι ο Ζελένσκι έθετε σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων αθώων στεγάζοντας τους διακινητές στο Azovstal.

«Ο Πούτιν είπε στον Τραμπ ότι είδε δύο πιθανότητες. Είτε ο Zelenskyy προσπαθεί πραγματικά να προστατεύσει τους διακινητές, χρησιμοποιώντας τους αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες, είτε ελπίζει ότι ο Πούτιν θα βομβαρδίσει το μέρος, σκοτώνοντας τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων των διακινητών, ώστε, εάν συλληφθούν, να μην μπορούν να εμπλέξουν τον Zelenskyy στο μεγαλύτερο κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων που ο κόσμος γνώρισε ποτέ», είπε η πηγή μας στο Mar-a-Lago.

Ο Πούτιν, πρόσθεσε, "τελειωσε" δύο άτομα: τον Γιούρι Κόσιουκ, έναν Ουκρανό δισεκατομμυριούχο του οποίου η περιουσία στον οικισμό Khotiv είχε προελθει απο τετοιες δραστηριοτητες, και τον Alexan Hadjetian, έναν εύπορο Αρμένιο υπήκοο που διακινουσε παιδιά σε ουκρανικό έδαφος για σχεδόν 20 χρόνια. Ο Πούτιν είπε ότι είχε βάσιμες αποδείξεις και οι δύο άνδρες ήταν καμουφλαρισμένοι κάπου μέσα στο σκοτεινό σύστημα σήραγγας του Azovstal.

«Ο Πούτιν είπε ότι οι Ουκρανοί «μαχητές της ελευθερίας» που είναι εδραιωμένοι στο Azovstal δεν γνωρίζουν την αλήθεια για τον Kosiuk και τον Hadjetian, ότι έχουν οδηγηθεί να πιστεύουν ότι είναι το κλειδί της αντίστασης και πρέπει να προστατεύονται με κάθε κόστος. Αισθάνεται ο Πούτιν ότι το αίμα των αμάχων είναι στα χέρια του Ζελένσκι, αφού είναι αυτός που τους χρησιμοποιεί ως ανθρώπινες ασπίδες για να προστατεύσει τους διακινητές παιδιών και τους παιδεραστές», είπε η πηγή μας.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, επέτρεψε σε εκατοντάδες πολίτες να βγουν με ασφάλεια από την περιοχή μέσω ενός ελεγχόμενου διαδρόμου εκκένωσης, με τα ρωσικά στρατεύματα -που έχουν φωτογραφίες του Kosiuk, του Hadjetian και μισή ντουζίνα άλλων γνωστών διακινητών- να ελέγχουν κάθε αναχώρηση.

Πριν πολιορκήσει το Azovstal, ο Πούτιν φέρεται να έδωσε στον Ζελένσκι ένα ανατριχιαστικό τελεσίγραφο: «Παρέδωσε τους εγκληματίες και τ αποβράσματα και παραδοθείτε, διαφορετικά δεν είμαι υπεύθυνος για ό,τι θα συμβεί στη συνέχεια».

«Αφού δεν λάβαμε καμία απάντηση, οι προθέσεις του γουρουνιού Zelenskyy είναι σαφείς», φέρεται να είπε ο Πούτιν στον Τραμπ. «Θα συνεχίσει να δίνει καταφύγιο σε αυτούς τους κακούς ανθρώπους. Ίσως θέλει να τους σκοτώσω για να μην καταθέσουν εναντίον του. Αυτοί οι άντρες μέσα έχουν κάνει απιστευτες φρικαλεότητες και δεν θα γλιτώσουν».

Επιπλέον, ο Πούτιν έκανε μια επείγουσα έκκληση στον Πρόεδρο Τραμπ, ζητώντας του να χρησιμοποιήσει την επόμενη συγκέντρωση για να προειδοποιήσει τον κόσμο για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Ουκρανία.

«Πρόεδρε Πούτιν, είμαι μαζί σου και καταλαβαίνω, αλλά, ξέρεις, τα πράγματα είναι πολύ καυτά εδώ αυτή τη στιγμή. Δουλεύω στα παρασκήνια για να βγάζω μεγάλα πράγματα ανοιχτά, αλλά αυτή τη στιγμή αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω. Σύντομα, πολύ, πολύ σύντομα, ο κόσμος θα μάθει τι κάνατε για να προστατέψετε τα παιδιά μας», απάντησε ο Τραμπ.

Κλείνοντας την κλήση, ο Πούτιν διαβεβαίωσε τον Τραμπ ότι οι ιστορίες που βγαζουν για την υγεια του ή παραιτήθηκε από την προεδρία του λόγω καρκίνου ήταν μυθοπλασίες που δημιουργήθηκαν από τη CIA κι απο το απελπισμενο deep state....!!!





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις