Fuellmich: «Για αυτό ζούμε τα γεγονότα στην Ουκρανία»

 

Σύμφωνα με τον κορυφαίο νομικό Dr Fuellmich, η υστερία και το χάος που παρατηρείται στον πλανήτη είναι μια συντονισμένη ατζέντα

από τις κυβερνήσεις και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για να επιτευχθεί η Μεγάλη Επανέκκινηση, ένα ψηφιακό νόμισμα, και πρωτίστως: η Νέα Παγκόσμια Διεθνιστική Τάξη.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Αυτό που επιδιώκουν είναι να μας κρατήσουν σε κατάσταση πανικού, για όσο χρόνο τους χρειάζεται για να εγκαθιδρύσουν μία παγκόσμια κυβέρνηση (σ.σ. τουλάχιστον για τον δυτικό κόσμο, καθώς η Ρωσία με τους συμμάχους της αντιδρούν). Προσπαθούν να μας δώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χάος! Πρώτα χρησιμοποίησαν τον COVID και στην συνέχεια την κατάρρευση των αλυσίδων εφοδιασμού. Όλα αυτά είναι σκηνοθετημένα.

Και τώρα έσκασε ο πόλεμος στην Ουκρανία. Όλα αυτά είναι μέρος της Μεγάλης Επανεκκίνησης, όλα αυτά είναι μέρος της πρόκλησης όσο το δυνατόν μεγαλύτερου χάους, έτσι ώστε τελικά, στις χώρες μας, θα συμφωνήσουμε πως «η κυβέρνησή μας δεν μπορεί να το χειριστεί αυτό (σ.σ. ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΑΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ).

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ε ρε γέλιο που έχει να πέσει με τους σατανάδες.
    Νόμισαν πως θα την ξεγλιστρήσουν απ' αυτό το τερατούργημα που έστησαν και όταν άρχισαν να αντικρύζουν τις αγχόνες να τους πλησιάζουν είπαν ευκαιρία τώρα και η μόνη μας ελπίδα να τελειώνουμε με την Ρωσία και με αυτόν τον Πούτιν μιας και αυτοί φταίγανε για όλα.
    Μέχρι και τον Τιτανικό του φόρτωσαν μερικοί (χιουμορίστικα βέβαια), διασκεδάζοντας με την λύσα των κανιβάλων.
    Για την Νεκρά θάλασσα το μάθατε, είναι γνωστό ότι την σκότωσε ο Πούτιν.
    Πως όμως τους ξέφυγε να ριχναν και την ευθύνη της "πανδημίας" στον Πούτιν ένας θεός το ξέρει. Εκεί την πάτησαν γιατί σ' όλα τ' άλλα έπεσαν μέσα.
    Και γώ γελάω με τις ανοησίες που γράφω, αλλά για να δούμε αυτές τις μέρες ποιούς θα πάρει σβάρνα κείνος ο ιός που αμέτρητα στόματα τον είχαν για προσφάγι κάθε λεπτό και ο κόσμος τους είχε σιχαθεί.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις