ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ FEMA

 

Τρίτη 15 Μαρτίου.


Η Δύναμη Δέλτα και άλλες μονάδες της κοινότητας ειδικών επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων κατέλαβαν ευθαρσώς ένα σημαντικό προπύργιο του Deep State που φιλοξενούσε την "αστυνομία της Γκεστάπο" του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν, την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA) και το όχι και τόσο μυστικό αρχηγείο της στη Βιρτζίνια.

Ο ακρογωνιαίος λίθος του μυστικού κόσμου της FEMA βρίσκεται στα αχανή βουνά Blue Ridge της Βιρτζίνια, λιγότερο από πενήντα μίλια από την Ουάσιγκτον. Χρησιμεύει ως το κύριο καταφύγιο έκτακτης ανάγκης της σκιώδους κυβέρνησης από τη δεκαετία του 1950. Κάτω από το βουνό απλώνεται ένας τεράστιος λαβύρινθος από σήραγγες, διαδρόμους και θαλάμους από όπου το Deep State σχεδίαζε να υποδουλώσει τους νομοταγείς Αμερικανούς πολίτες.

Περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις και τα συστήματα υποστήριξης ζωής ενός κορυφαίου καταφυγίου. Επιφάνειες προσγείωσης ελικοπτέρων και μια μονάδα επεξεργασίας λυμάτων στεφάνωναν το βουνό, αλλά από κάτω υπήρχε η πραγματική εγκατάσταση, με υπόγειες δεξαμενές τόσο για πόσιμο νερό όσο και για ψύξη, γεννήτριες ντίζελ, νοσοκομείο, εγκαταστάσεις ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών, καφετέριες και δική της αστυνομική δύναμη.

Πίσω από τις πόρτες των 13 τόνων, ειναι ένας λαβύρινθος από στριφογυριστούς διαδρόμους που κατεβαινει στα βάθη της Γης. Το καταφύγιο σχεδιάστηκε για να φιλοξενεί εκατοντάδες αξιωματούχους για έως και πέντε χρόνια. Οι κουζίνες της εγκατάστασης ήταν προετοιμασμένες για να σερβίρουν 3.000 γεύματα/ημέρα και οι καταψύκτες τους λειτουργουσαν και ως νεκροτομείο. με κατεψυγμένα λαχανικά και πτώματα τοποθετημένα δίπλα-δίπλα.

Το Mount Weather φιλοξενεί επίσης το κύριο «Emergency Broadcast System» της χώρας, ή EBS, ένα δίκτυο υπολογιστών ικανό να διακόπτει κάθε τύπο επικοινωνίας, από κινητά τηλέφωνα μέχρι καλωδιακή τηλεόραση και το Διαδίκτυο. Στην ουσία, το εθνικό EBS είναι μια πιο ισχυρή και εξελιγμένη έκδοση πομπών έκτακτης ανάγκης όπως το Amber Alert System και το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων έκτακτης ανάγκης που χρησιμοποιείται από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η κατάληψη του ελέγχου του EBS ήταν ο πρωταρχικός στόχος της Δύναμης Delta, δήλωσε υψηλόβαθμη στρατιωτική πηγή.

Αν και αρνήθηκε να παράσχει συγκεκριμένες επιχειρησιακές λεπτομέρειες, είπε ότι ένας χειριστής της Delta Force υπό βαθιά κάλυψη είχε διεισδύσει στις τάξεις της FEMA σε μια μυστική αποστολή που διήρκεσε ένα χρόνο που έληξε με την παρακολουθηση της ιεραρχίας της FEMA και τη φιλία με τους περιφερειακούς επόπτες. Τελικά έφτασε σε μια θέση που του έδινε πρόσβαση στις πόρτες, το μοναδικό μέσο εισόδου του Mt. Weather. Ωστόσο, δεν είχε πρόσβαση στο EBS, το οποίο βρίσκεται σε ένα δωμάτιο πίσω από πόρτες που απαιτούν σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων και αμφιβληστροειδούς για να μπουν.

«Ενας μυστικός έμαθε ότι ένας πράκτορας της FEMA στην τοποθεσία έχει πάντα πρόσβαση στο EBS, για κάθε ενδεχόμενο. Σε μια κανονική μέρα υπάρχουν σχεδόν 100 πράκτορες στο Weather, αλλά έμαθε επίσης ότι η FEMA σχεδίαζε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο στη Λουιζιάνα και το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού θα πήγαινε εκεί, αφήνοντας μόνο ένα πλήρωμα 20 πρακτόρων να φρουρεί το βουνό. Μπόρεσε να ανοίξει τις πόρτες για να αφήσει την Delta Force να μπει», είπε η πηγή μας.

Την Τρίτη, 15 Μαρτίου, ένας άγνωστος αριθμός χειριστών της Δύναμης Δέλτα και μοναδων του Στρατού των ΗΠΑ από το 75ο Σύνταγμα Ranger εισέβαλε στο Mount Weather και συνάντησε αντίσταση σχεδόν αμέσως μετά τη διείσδυση στην υπόγεια επιφάνεια. Ακολούθησε μια σφοδρή συμπλοκή με τους πράκτορες της FEMA να τραβούν τα όπλα και να αδειάζουν τους γεμιστήρες. Αλλά η Delta Force είχε καλυψη και ανταπέδωσε τα πυρά, σκοτώνοντας 6 πράκτορες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

«Οι χειριστές υπέθεσαν ότι όποιος είχε πρόσβαση στο EBS δεν θα συμμετείχε στην επιχειρηση. Ευτυχώς, είχαν δίκιο», είπε η πηγή μας.

Εξοντωμένοι καθώς πιάστηκαν αιφνιδιασμένοι και ανίκανοι να φτάσουν στο οπλοστάσιο των όπλων εφόδου του Mount Weather, η FEMA παραδόθηκε μετά από 12 θανάτους. Δύο Delta Force πυροβολήθηκαν, αλλά τα τραύματά τους δεν είναι απειλητικά για τη ζωή, είπε η πηγή μας.

Ένας ένας χειριστές της Delta Force άρπαξαν τους επιζώντες πράκτορες της FEMA και τους ανάγκασαν να βάλουν τους αντίχειρες και τα μάτια τους πάνω στους σαρωτές που προστατεύουν το δωμάτιο EBS. Τελικά, ο αντίχειρας και το μάτι ενός πράκτορα άνοιξαν την πόρτα, την πύλη σε αυτό που ο στρατός αποκάλεσε «στόχο υψηλής αξίας».

Εν τω μεταξύ, μια ομάδα επίλεκτων στρατιωτών (μας ζητήθηκε να μην αποκαλύψουμε τη μονάδα) κατέβηκε στο Mount Weather από αέρος και από ξηρά, κάνοντας ραπέλ από ελικόπτερα που αιωρούνται και κατεβαίνοντας από μια ντουζίνα Hummer, αφού έλαβε γνώση ότι η επιχείρηση ήταν επιτυχής . Συνολικά, 150 αμερικανοί στρατιώτες πιστοί στο κίνημα «Λευκα Καπελα» ασφάλισαν το Mount Weather, άλλαξαν κωδικούς πρόσβασης και σφράγισαν τις πόρτες έκρηξης.

Όταν η FEMA επέστρεψε, οι πράκτορες βρέθηκαν προ εκπληξεων.

«Ο στρατός ελέγχει τώρα το βουνό. Οι πόρτες είναι απόρθητες. Αυτή η αποστολή βρισκόταν σε εξέλιξη για πολύ καιρό και τώρα ελέγχουμε το EBS. Μείνετε συντονισμένοι—ένα μήνυμα μπορεί να έρθει πολύ σύντομα», είπε η πηγή μας. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 







Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.18 Μαρτίου, 2022 12:47

    ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ !.
    ΧΑΜΟΣ !
    ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ !
    ΤΟΥ ΠΕΘΑΝΕΝΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ,ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις