ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 12/03/22

 


H Ρωσία, μετά από την αναφορά του φατσοβιβλίου ότι θα αφήσει ελεύθερα τα επιθετικά σχόλια εναντίον του Πούτιν και των Ρώσων πολιτών, Η Ρωσία ανακήρυξε το φατσοβιβλιο σαν εξτρεμιστική οργάνωση με ό,τι αυτό συνεπάγεται φυσικά…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "IP Insider Paper @ThensiderPaper JUST IN Russia moves to declare Facebook parent Meta as 'extremist organization' 5:12 AM 3/11/22・ Twitter for iPhone"
 
>Η προπαγάνδα της Δύσης έχει ξεπεράσει τα επίπεδα της Βόρειας Κορέας. Βέβαια αυτό έρχεται σε συνέχεια της πολιτικής των εμβ0λ!ων, που μέρα νύχτα βομβάρδιζαν τον κόσμο με το αφήγημα τους. Τα μέσα μαζικής εξαπάτησης προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι ο Πούτιν δυσκολεύεται στην Ουκρανία. Αν νομίζει ο κόσμος ότι ο Πούτιν έστειλε εκεί το στρατό απλά για να βομβαρδίζει, τότε είναι βαθιά νυχτωμένοι! Οι επιχειρήσεις που διεξάγονται, οι ειδικές επιχειρήσεις όπως έχουν αναφέρουν οι Ρώσοι έχουν σκοπό να κόψουν το κεφάλι του φιδιού μία και για πάντα. Πυρηνικά, βιολογικά όπλα, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και κάθε είδους «εμπόριο». Η διάρκεια των επιχειρήσεων, βοηθά τον κόσμο να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει με τις πολιτικές ηγεσίες της Δύσης που βρίσκονται στα κάγκελα για την Ουκρανία, ενώ σε παλιότερες εισβολές του ΝΑΤΟ στη μέση Ανατολή αλλά και στην Ευρώπη θεωρούσαν ότι το να σκοτώνεις παιδιά και να βομβαρδίζεις νοσοκομεία είναι δίκαιο για το καλό της «Δημοκρατίας». 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 2 άτομα και κείμενο από το Twitter
 
Κατασχέσεις, κυρώσεις, απειλές, διαγραφή της πολιτιστικής προσφοράς της Ρωσίας παγκοσμίως . Αυτό που παρατηρώ όμως, ειδικά από αμερικανούς πολίτες και τα σχόλια που κάνουν σε αναρτήσεις στο Twitter αλλά και στο telegram, είναι ότι είναι αφυπνισμένοι και γνώστες των πραγματικών γεγονότων! Πραγματικά η μεγάλη αφύπνιση είναι εδώ! Επαναλαμβανόμενες εκφράσεις όπως «ήμουν τυφλός και βρήκα το φως μου», «ο στρατός των ΗΠΑ είναι το χέρι της Καμπάλ», «κοιμόμασταν αλλά ξυπνήσαμε», είναι αυτό που συναντά κανείς και είναι πολύ σημαντικό για την μεγάλη αφύπνιση!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 Û s=20&t=u s=20&t=u_aMOKYIFYC-e14CHICoPw _aMOKYIFYC Twitter Daily Mail US GOP Rep. Madison Cawthorn calls Zelensky a THUG and says Ukrainian government is 'incredibly evil' and pushing woke ideologies trib.al/aomfWaz AFTER RUSSIAN TTACK 487 111 28 5 44 comments 037.3K 12:53PM"
 
Εντυπωσιακό είναι το Ποστ της δημοσιογράφου Candance Owens που γράφει χαρακτηριστικά: «ειλικρινά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί η επέμβαση στο Ιράκ, λόγω των υποτιθέμενων όπλων μαζικής καταστροφής τα οποία δε βρέθηκαν ποτέ, στην οποία σφαγιάστηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ιρακινοί πολίτες, δεν οδήγησε τις ΗΠΑ να αποβληθούν από το παγκόσμιο οικονομικό κόσμο; Είμαι σίγουρη ότι η σωστή απάντηση είναι «πως τολμάς να κάνεις τέτοια ερώτηση» ή «εμείς επεκτείναμε την δημοκρατία» και «πως θα σε πληρώσει ο Πούτιν; Απλά σκέφτηκα να ρωτήσω έτσι κι αλλιώς…». 
 
Ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Cawthorn επίσης αποκαλεί το Ζελένσκι απατεώνα και λέει ότι η Ουκρανική κυβέρνηση είναι «εξαιρετικά σατανική» που προωθεί ιδεολογίες της νέας τάξης. Επίσης τα σχόλια του δημοσιογράφου Tucker Carlson στο FOX για τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία δείχνουν πόσο διαφορετικά προς το καλύτερο είναι τα πράγματα!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 IP Insider Paper @TheInsiderPaper NEW: WHO advised Ukraine to destroy high-threat pathogens housed in the country's public health laboratories to prevent "any potential spills" that would spread disease among the population, the agency told Reuters. 7:45 AM Mar 11, 2022. Twitter Web App PANIC MODE 452 75 10 8 MT 27 comments 40.6K 2:17PM" από το Twitter
 
> Η διοίκηση Μπάιντεν μετά από την ομολογία της Νιούλαντ, προσπαθούν να κάνουν τη νύχτα μέρα! Η υποκρισία και ο πανικός του είναι εμφανείς. Έγγραφα ομολογίες, ανταπόκρισης για μεταφορές αίματος από τα εργαστήρια της Ουκρανίας στην Αυστραλία και παρόλα αυτά, ο ΒΥΕ_ΝΤΕΝ πουλάει τρέλα!! Μέσα σ’ αυτή την τρέλα, ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας συνιστά την Ουκρανία να καταστρέψει τους παθογόνους οργανισμούς που έχει αποθηκευμένα στα δημόσια εργαστήρια υγείας για να αποτρέψει τυχόν διαδώσει στον πληθυσμό!! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 tioistha Combating prkmporary eriminat related ழகாாட abetentions, Check this out The Russia-initiated resolution in UN "Combating glorification of Nazism, neo-Nazism and other practices that contribute to fuelling contemporary forms of racism, racial discrimination, xenophobia and related intolerance" on Dec. 16, 2021, was voted against by ONLY COUNTRIES. Can you guess the countries? UKRAINE AND BIDEN'S UNITED STATES!!! GOT THE PICTURE? NO COINCIDENCES! s=208t=3HeB0J5spwKqPf-ZB5m4qg 204 97 36 comments 041.2K3:40PM"
 
Πολύ σημαντική είναι η κίνηση των ΗΠΑ να καταψηφίσουν μαζί με την Ουκρανία (οι μόνες δύο χώρες που καταψήφισαν) το ψήφισμα της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη για την αντιμετώπιση του ναζισμού και του νεοναζισμού, 16 Δεκεμβρίου 2021!! Χεράκι χεράκι πήγαιναν…
 
Κίνα, Ινδία, Πακιστάν, Νότιος Αφρική, Ιράν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία βρίσκονται ακριβώς απέναντι από τον ΒΥΕ_ΝΤΕΝ και το βαθύ κράτος. Αν όλοι αυτοί συνεχίζουν τις καλές σχέσεις με τη Ρωσία και ταυτόχρονα τραβήξουν το χαλί της είπα θα δούμε πρωτόγνωρα πράγματα!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 . t7 s=20&t=u aMOKYIFYC-e Twitter Bloomberg Energy Saudi Arabia and the Kremlin have become close, threatening hopes for added supply to make up for Russian crude trib.al/18ejlrt 98 59 34 3"
 
Δημοσίευμα του Μπλούμπεργκ αναφέρει ότι η Σαουδική Αραβία και το Κρεμλίνο έχουν έρθει πολύ κοντά διαλύοντας τις ελπίδες για να αναπλήρωση των ποσοτήτων πετρελαίου από την Σαουδική Αραβία. Θυμάστε τι σας είχα αναφέρει πριν από μερικές ημέρες; Ο διάδοχος του θρόνου Μπιν Σαλμάν, είναι ένα από τα χαρτιά του Τραμπ και έχει ενεργοποιηθεί!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
 
>Οι κυρώσεις θα έχουν ανυπολόγιστες συνέπειες σε όλο τον κόσμο. Ο κόσμος οικονομικά είναι τόσο διασυνδεδεμένος που η κατάρρευση μπορεί να προέλθει αναπάντεχα από παντού! Με τέτοιες τιμές ενέργειας και πρώτων υλών τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. 
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
H blackrock χτυπήθηκε με απώλειες [17]δις$ λόγω της έκθεσης της στην ρωσική αγορά. Σίγουρα είναι πολλά περισσότερα αλλά το [17] δεν αναφέρεται τυχαία για να μας “κλείσει το ματάκι”.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 zerohedge @zerohedge *BLACKROCK HIT BY $17B OF LOSSES ON RUSSIAN EXPOSURE: FT 1:51 PM Mar 11, 2022 TweetDeck 478 139 115 58 18 S 48 comments 17 2 2 47.6K 2:00PM" από το Twitter
 
>Οι συνομιλίες για τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν πάγωσαν.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 t =20&t=u aMOKYIFYC -e14CHICoPw Twitter The RAGE X Conflict News BREAKING: Iran nuclear talks have been suspended 139 43 2 2 2 BFC 3comments 52.5K 1:51 PM" από το Twitter
 
> Η Ελισάβετ εμφανίζεται μόνο μέσα από οθόνες, εγκατέλειψε το Μπάκιγχαμ το οποίο δεν θα είναι πια σπίτι της και σήμερα μάθαμε ότι δεν θα παρουσιαστεί στην υπηρεσία της Κοινοπολιτείας την Δευτέρα. Κοντεύει η ώρα…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Disclose.tv JUST IN Queen Elizabeth Il will not attend service for the Commonwealth on Monday and will instead be represented by Prince Charles. It would have been her first major engagement since having COVID in February. @disclosetv 1617 363 308 76 62 60 19 206.7K edited8:16PM edited8"
 
> Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε δορυφόρο όποιος είναι χρήσιμος για την καθοδήγηση πυρηνικών κεφαλών, ενώ ετοιμάζεται για δημιουργία πυρηνικών βομβών!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "REUTERS Reuters @Reuters Analysis: N.Kore satellite tech also useful for manoeuvrable nuclear warheads reut.rs/3CATHe0 8:37 AM Mar 11, 2022 True Anthem" από το Twitter
 
> Οι Κινέζοι διεξάγουν συνεχούς ασκήσεις στην νότια κινεζική θάλασσα και δεν θα ήταν παράξενο να περίμενε κανείς την «εισβολή» στην Ταϊβάν.
 
> Ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκοφ προειδοποίησε ότι η Μόσχα θα χειρίζεται τα φορτία με οπλικά συστήματα για την Ουκρανία ως νόμιμους στρατιωτικούς στόχους. 
 
Για αυτά τα γεγονότα ανησυχεί ο Σόρος, που βλέπει τον πρόεδρο Πούτιν και τον πρόεδρο Χι της Κίνας ως την απειλή της ανθρωπότητας και ζητά να εξαφανιστούν από τον πλανήτη!! Δεν κρύβονται πια ούτε υποθέσεις τους, ούτε ο πανικός τους!! Στη συνέντευξη με τις «ανησυχίες» του Σόρος απάντησε ο πρόεδρος Τραμπ με ένα post που τον δείχνει να βλέπει σινεμά τρώγοντας ποπ κορν σχολιάζοντας «όταν βλέπεις τον Τζορτζ Σόρος να λέει ανοησίες για τον Χι και τον Πόυτιν…».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "il Donaldo Trumpo @PapiTrumpo When you see George Soros talking shito about Xi Jinping and Putin... 6:29 PM Mar 12, 2022 Twitter Web App"
 
>Ο Mr Pool «ανέβασε» χθες πάρα πολύ σημαντικά post με τα γεγονότα που ακολουθούν. Έκτακτες ειδήσεις, αναφορά για χρεοκοπία, κεντρική τράπεζα της Ρωσίας, Λευκός Οίκος, Τραμπ, κυβερνοεπιθέσεις, ΑΤΜ, υποβρύχια, βαλλιστικοί πύραυλοι. Το επόμενο διάστημα θα είναι στο ΚΟΚΚΙΝΟ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "Mr Pool Mr Pool @looP_rM311_7211 rM311_72 PULL 7:35 PM 3/11/22 Twitter Web App 341 87 20 o 17.6K 4:11 AM MrPool Pool Mr Pool @looP_r M311 7211 3/11/22 Twitter Web App"
 
> Ο πρόεδρος Τραμπ, ξημερώματα Κυριακής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη νότια Καρολίνα. Ένα Ποστ που ανέβασε μας προϊδεάζει για το τι έρχεται γράφοντας «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!!!»
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "il Donaldo Trumpo @PapiTrumpo I AM THE FRIGGIN STORM!!! 10:48 PM Mar 11, 2022 Twitter Web App"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις