Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΩΝ!

 

Ρωσία εναντίον Νταβός ένα παιχνίδι που παίζεται στην οικονομική και φυσική σκακιέρα
Τα τελευταία δύο χρόνια μπορέσαμε να δούμε την κλιμάκωση της κούρσας για την κατάκτηση του κόσμου και όλων όσων περιέχει: χλωρίδα, πανίδα, ορυκτά και ανθρώπινα όντα.
 
Όποιος κερδίσει αυτόν τον αγώνα θα κυβερνήσει τον πλανήτη για τα επόμενα 50 χρόνια.
Η Ρωσία, η οποία υποστηρίζεται από τις περισσότερες ασιατικές χώρες και επομένως αριθμητικά από περισσότερο από το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού, αντιτίθεται στη Μεγάλη Επαναφορά των παγκοσμιοποιητών, των οποίων η σάπια οργάνωση είναι τα ψυχικά άρρωστα μέλη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, με επικεφαλής τον Klaus Schwab που χρηματοδοτείται από τους σατανιστές (φανατικούς της λατρείας του Baal, η προέλευση της οποίας περιγράφεται στο Βαβυλωνιακό Ταλμούδ), κυρίως από τη Lynn de Forrester Rothschild και τον σύζυγό της Evelyn και τον Jakob Rothschild που εκπροσωπούν τα σάπια και άρρωστα παρακλάδια της δυναστείας Rothschild.
 
Οι υπάνθρωποι, αυτοί που υποστηρίζουν το δυστοπικό όραμα του Klaus Schawb, έχουν προσπαθήσει να βάλουν τις τελευταίες πινελιές στο παιχνίδι για τον έλεγχο του πλανήτη μέσω της αφήγησης του ψεύδους του Covid-19.
 
Η αιφνίδια επίθεση (=Blitzkrieg), σε πλήρη ναζιστικό στυλ, αιφνιδίασε την αντίπαλη πλευρά, η οποία χρειάστηκε λίγο χρόνο για να ανασυνταχθεί, καταφέρνοντας πρώτα να επιβραδύνει τη νεοναζιστική παράταξη, στη συνέχεια να την καθυστερήσει και τώρα ξεκίνησε τη δική της αντεπίθεση.
Μην γελιέστε διότι στην πραγματικότητα, ούτε ο Τραμπ ούτε ο Πούτιν είναι οι σωτήρες της ανθρωπότητας σε σχέση με τους νεοναζί-παγκοσμιοποιητές που ανήκουν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.
 
Στην πραγματικότητα, γινόμαστε μάρτυρες μιας σύγκρουσης μεταξύ δύο ριζικά διαφορετικών εκδοχών των σχεδίων για την εφαρμογή μιας Μεγάλης Επαναφοράς. Ναι, επειδή και οι δύο πλευρές θέλουν να εφαρμόσουν ένα re:set ή μια επανεκκίνηση της παγκόσμιας κοινωνικής διαχείρισης, με μοναδικό κοινό σημείο την αποπληθυσμοποίηση, αφού η αντιπαγκοσμιοποιητική παράταξη δεν έχει αντισταθεί ή εμποδίσει αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
 
Τα γεγονότα στην Ουκρανία θα καθορίσουν την πορεία προς το μέλλον που θα ακολουθήσει ο "πολιτισμός" μας.
 
ΤΙ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ;
 
Ο Πούτιν επιταχύνει τον ανταγωνισμό με τους νεοφιλελεύθερους του συρφετού του Νταβός στην Ευρώπη και του Λευκού Οίκου και τους χρήσιμους νεοταξίτες ηλίθιους τους, στους κύκλους της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, το Κογκρέσο και τις μυστικές υπηρεσίες για να δημιουργήσουν το έσχατο ρωσικό γεωπολιτικό καζάνι για τη λαιμαργία τους.
Η Ουκρανία αποτελεί υπαρξιακή απειλή για όλους.
 
Υπάρχουν τρία βασικά πιθανά σενάρια:
 
Αν οι νεοσυντηρητικοί χάσουν, θα έχουν τελειώσει για πάντα σαν επιρροή στους κύκλους της εξωτερικής πολιτικής της Δύσης, επειδή δεν θα έχουν καταφέρει να διεισδύσουν στη Ρωσία-φρούριο.
Αν το Νταβός χάσει, τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους για παγκόσμια κυριαρχία περιορίζονται, στην καλύτερη περίπτωση, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε τμήματα της Κοινοπολιτείας τους.
Αν η Ρωσία χάσει, κανείς δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από τη δουλεία του καρτέλ των κεντρικών τραπεζών της Δύσης με βάση το χρέος, επειδή θα ελέγχουν τη ροή των φυσικών πόρων της Ρωσίας ώστε να μη μπορεί να σταματήσει.
 
ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΠΑΙΚΤΩΝ";
 
Όσο περισσότερο μπορεί να παραταθεί ο επίσημος πόλεμος στην Ουκρανία, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχει το αντάρτικο που υποστηρίζεται από το Νταβός για να συγκροτηθεί, τροφοδοτώντας παράλληλα τη δυτική Ουκρανία. Αυτός είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο ο Πούτιν μπορεί να αυξήσει σύντομα τον επιχειρησιακό ρυθμό στην Ουκρανία, αλλιώς ο ίδιος και ο στρατός του μπορεί να μπλέξουν άσχημα.
 
Τα πλεονεκτήματα που διαθέτουν οι δύο πλευρές είναι: για το Νταβός, κεφάλαια στις χρηματοπιστωτικές αγορές και για τη Ρωσία, οι πρώτες ύλες.
 
Το δεύτερο βήμα στη συνεχιζόμενη σύγκρουση θα είναι ο οικονομικός πόλεμος, διότι η στρατηγική του αντάρτικου λειτουργεί μόνο εάν οι κυβερνήσεις των χωρών του πυρήνα του ΝΑΤΟ δεν καταρρεύσουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Πούτιν θα προχωρήσει σε μια οικονομική κίνηση τις επόμενες εβδομάδες.
 
Δύο μικρές κινήσεις έχουν ήδη γίνει. Η πρώτη είναι η κατάργηση του ΦΠΑ στην αγορά χρυσού για τους Ρώσους πολίτες. Η δεύτερη είναι η κίνηση να αποφευχθεί η αθέτηση πληρωμών για το ρωσικό χρέος που κατέχεται στο εξωτερικό, προσφέροντας πληρωμές σε ρούβλια στους κατόχους ομολόγων.
Αλλά αυτές είναι δευτερεύουσες κινήσεις. Απλώς σηματοδοτούν στον κόσμο ότι η Ρωσία σκοπεύει να τηρήσει τις υποσχέσεις της και να μην τιμωρήσει όσους είναι "θεατές" σε αυτόν τον πόλεμο ανάμεσα στις κυβερνήσεις.
 
Η Ρωσία διατήρησε τις ροές φυσικού αερίου για να διασφαλίσει ότι τα χρήματα θα συνεχίσουν να εισρέουν στη χώρα για να χρηματοδοτήσουν την περαιτέρω επέκταση των αποθεμάτων χρυσού της.
Και αυτό είναι το κλειδί, ο χρυσός. Η Ρωσία έχει πετρέλαιο που εξάγεται από το έδαφος με >$10 ανά βαρέλι.
 
Η στρατηγική της Ρωσίας για την απόκρουση των αμερικανικών κυρώσεων ακολουθεί το ιρανικό μοντέλο: πώληση χρυσού για πετρέλαιο. Κατά τη διάρκεια της περιόδου πριν από τη συμφωνία JCPOA το Ιράν το έκανε αυτό με αγοραστές που κατέθεταν χρυσό σε τουρκικές τράπεζες. Το Ιράν διατήρησε τη ροή του πετρελαίου.
 
ΡΩΣΙΑ: Ο ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ
 
Η μεγάλη κίνηση για τον Πούτιν θα είναι να προσφέρει το πετρέλαιό του με μεγάλη έκπτωση σε σχέση με την τιμή των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, αλλά μόνο σε χρυσό, φυσικό χρυσό.
Η τρέχουσα αναλογία του χρυσού προς το πετρέλαιο είναι ~17 βαρέλια/ουγγιά.
 
Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο Πούτιν είναι να ξεκινήσει μια παγκόσμια κούρσα για φυσικό χρυσό. Το πετρέλαιο είναι το εμπόριο πάνω στο οποίο βασίζεται όλη η χρηματοπιστωτική δύναμη της Δύσης. Και αυτό το θεμέλιο βασίζεται στο πετροδολάριο. Η άμεση σύνδεση του παραγόμενου από τη Ρωσία οριακού βαρελιού, με την τιμή του χρυσού, σε τιμές πολύ χαμηλότερες από τις τιμές της αγοράς.
Η Ρωσία θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μια τεράστια ευκαιρία διαιτησίας για το πετρέλαιο και τον χρυσό, την οποία θα καλύψει η αγορά. Δεύτερον, αυτό θα προκαλέσει την κατάρρευση των αποτιμήσεων όλων των περιουσιακών στοιχείων που αποτιμώνται σε χάρτινο χρυσό στην τιμή του φυσικού χρυσού. 
 
Επομένως, έχουμε δύο πιθανότητες:
 
η τιμή των πάντων καταρρέει για να διατηρηθεί η μυθοπλασία των 2000 δολαρίων του χρυσού.
 
η τιμή του χρυσού αυξάνεται για να ανταποκριθεί στη νέα τιμή.
 
Αυτό θα αναγκάσει τη Δύση να πει την αλήθεια σχετικά με το πόσο χρυσό έχει στην πραγματικότητα, θα δημιουργήσει μια τεράστια βραχυπρόθεσμη κούρσα για φυσικό χρυσό και θα επιβάλει την αναπροσαρμογή της τιμής του προϋπολογισμού όλων.
Η Ρωσία έχει την πολυτέλεια να πουλήσει το πετρέλαιό της με μεγάλη έκπτωση για να αναγκάσει τον κόσμο να ανατιμήσει το πετρέλαιο σε χρυσό και, κατ' επέκταση, σε ρούβλια αντί για δολάρια.
Αυτό δημιουργεί μια θετική εισροή χρυσού στη Ρωσία για τη δημιουργία ενός ρουβλίου δύο ταχυτήτων:
 
ένα εγχώριο ρούβλι που υποστηρίζεται από χρυσό και ένα παγκόσμιο κυκλοφορούν ρούβλι που αυξομειώνεται.
 
Το κλειδί για να καταλάβουμε αν τα πράγματα είναι προετοιμασμένα γι' αυτό είναι να κοιτάξουμε όχι την Ευρώπη αλλά τη Σαουδική Αραβία.
 
Ο χρυσός ανεβαίνει υψηλότερα μαζί με το πετρέλαιο, πράγμα που σημαίνει ότι τα νομίσματα καταρρέουν σε σχέση με την ενέργεια και τη νομισματική ενέργεια (χρήμα). Το ευρώ κατέρρευσε στα 1,0886 δολάρια την Παρασκευή. Όλα τα άλλα εμπορεύματα, από τα μέταλλα μέχρι τα σιτηρά, από τα λιπάσματα μέχρι τον καφέ, ανεβαίνουν σε επίπεδα που ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί!
Τα εμπάργκο στις εξαγωγές τροφίμων έρχονται γρήγορα. Αν αυτό ήταν το σχέδιο του Νταβός, ήταν ηλίθιο. Επειδή ο Πούτιν και η Ρωσία έχουν κάθε δικαίωμα να διασφαλίσουν ότι αυτοί αποφασίζουν για την τιμή αυτών των αγαθών, όχι εκείνοι.
 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
 
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο αγώνας δρόμου είναι τώρα σε εξέλιξη για μια νέα Μεγάλη Επαναφορά. Αλλά θα είναι του Νταβός ή του Πούτιν;
 
Το Νταβός πρέπει να καταστρέψει τον Πούτιν και τη Ρωσία πριν ο Πούτιν καταστρέψει το Νταβός. Τώρα πολεμούν στα χωράφια του και στα δύο πεδία: στρατιωτικά και οικονομικά. Και ο Πούτιν, παρά την αντίθετη φημολογία των μέσων ενημέρωσης, έχει πολλούς φίλους σε όλη την Ασία, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το μισό πληθυσμό του κόσμου.
 
Στη μέση είμαστε Εμείς που δυσκολευόμαστε να επικοινωνήσουμε για να συντονιστούμε σαν τρίτος παράγοντας και να σχεδιάσουμε και να εφαρμόσουμε ένα σχέδιο για να δημιουργήσουμε τη δική μας Μεγάλη Επαναφορά.
 
Καλώς ήρθατε στον πραγματικό κόσμο,
ενημερωθείτε και μπείτε στον ΑΓΩΝΑ!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. 🤣ΤΟ ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΑΜΕΣΟΥ ΜΕΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΈΑΣ ΑΠΟ ΣΑΝΟ ΝΕΑ ΣΕ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΛΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΝΑΙ ΘΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ

    ΦΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις