Ενημέρωση για τον πόλεμο στην Ουκρανία

 

Οι Ουκρανοί μη έχοντας την δυνατότητα να

αντιμετωπίσουν τον Ρωσικό στρατό, αποφάσισαν να αποδεχθούν την πρόταση των Αμερικανών και να κάνουν ολοκληρωτικό πόλεμο με αντάρτικο πόλεων.

Έτσι κλείστηκαν μέσα στις πόλεις και μέσα από τα διαμερίσματα και πίσω από τις γωνιές των δρόμων πολεμούν τους Ρώσους.

Οι Ρώσοι είναι σε δύσκολη κατάσταση, όχι διότι δεν έχουν καύσιμα ή τρόφιμα όπως λένε τα σκουπίδια των Αμερικάνων που παριστάνουν τους δημοσιογράφους, αλλά διότι

Α. αν ανατινάξουν τα σπίτια στα οποία κρύβονται οι Ουκρανοί, θα είναι φονιάδες των λαών.

Β. Αν δεν σκοτώσουν τους Ουκρανούς αντάρτες των πόλεων, θα είναι ανίκανοι και οι τσούλες των Αμερικάνων θα λένε ότι ο ρωσικός στρατός είναι ανίκανος.

Επίσης, είναι παρανοϊκό να επιτρέψουν οι Ρώσοι να μπουν με μορφή ανθρωπιστικής βοήθειας τρόφιμα νερό και φάρμακα μέσα στην Μαριούπολη για παράδειγμα, διότι θα τα πάρουν όλα οι αντάρτες και θα αντέξουν ακόμη περισσότερο την πολιορκία προκαλώντας ακόμη περισσότερα θύματα.

Οπότε όσο και αν ακούγεται παράλογο, δεν συμφέρει στους αμάχους να μπει οποιαδήποτε βοήθεια στην Μαριούπολη ή στις άλλες πολιορκούμενες πόλεις.

Εκείνο που πρέπει να γίνει, είναι οι πολίτες να πάρουν τα όπλα εναντίον των ανταρτών και αυτό περιμένουν οι Ρώσοι να γίνει.

Το πιο πιθανό βέβαια είναι οι αντάρτες να πετάξουν τα όπλα , να βάλουν πολιτικά και να αναμιχθούν με το πλήθος και έτσι να βγουν από την Μαριούπολη.

Σε περίπτωση που ούτε αυτό γίνει, οι Ρώσοι θα ισοπεδώσουν τα πάντα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΕΜΦΎΛΙΟΣ ΓΙΟΚ!ΝΙΕΤ!ΦΙΝΙΤΟ!ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΟ!ΤΙΜΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ! ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΕΞΩ.ΕΔΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΒΙΟΛ.ΕΡΓΑΣΤ.ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ! ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ! ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ! ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΓΊΝΕΙ.ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ,ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΌΕΔΡΟΙ DJT JFK PUTIN Xi ΚΛΠ ΠΡΟΕΔΡΟΙ.ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΑΑΑΣΕ ΤΟ ΘΑ! ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.ΧΑΧΑ!ΕΜ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΣΙΚΟΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΧΑΧΟΥΧΑ!ΕΙΠΑΝ ΣΕ
    7.5 ΔΙΣΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΜΠΙΓΟΥΝ ΕΝΕΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΒΟΥΒΑ! ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΚΛΠ ΜΟΥΓΚΑ!ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΘΑ! ΞΕΣΙΚΟΘΟΥΝ.ΧΛΑΠΑ ΤΗΣ ΧΛΟΥΠΑΤΗΣ ΑΜΑΣΙΤΟ ΕΤΣΙ;ΤΙ ΦΤΕΞΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΙ ΗΛΙΚΙΟΜΕΝΟΙ Η ΦΥΣΗ! ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ...ΚΛΠ ΚΛΠ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΜΑΤΑ! ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝ ΣΕ ΜΙΑ "ΑΛΑΝΑ"ΕΜΕΙΣ ΤΙ;
    ΑΡΚΕΤΑ!

    ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΧΑΦΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις