Καθώς η προσοχη του κοσμου εχει στραφει στην Ουκρανία, έγιναν μεγάλες αλλαγές....

  

Η απίστευτη υστερία και τα ψέματα που εκτοξεύονται

καθημερινά στα μέσα προπαγάνδας των Χαζαρικών σκλάβων της G7 έχουν αποσπάσει την προσοχή του κόσμου από τις αληθινά ιστορικές αλλαγές. Αυτό που βλέπουμε είναι το τέλος ενός πολέμου που μαίνεται κυριολεκτικά εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η αρχαία ομάδα των οικογενειών που λατρεύουν τον Σατανά που ελέγχει τον ΟΗΕ, τις κεντρικές τράπεζες του Κόσμου, τις 500 υπερεθνικές εταιρείες και πολλά άλλα, αντιμετωπίζει κάτι που δεν περίμεναν ποτέ: την τελική ήττα.

Ακριβώς όπως οι νικητές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου που συγκεντρωθηκαν στη διάσκεψη της Γιάλτας για να αποφασίσουν τη μορφή του μεταπολεμικού κόσμου, οι νικητές του αδήλωτου Γ' Παγκοσμίου Πολέμου έχουν ήδη ξεκινήσει λεπτομερή σχεδιασμό για μια νέα εποχή για τον πλανήτη γη. Έχουμε μιλήσει για αυτό στο παρελθόν, οπότε αρκεί να πούμε ότι πρόκειται να ξεκινήσει μια τεράστια εκστρατεία για τον τερματισμό της φτώχειας, τον τερματισμό της καταστροφής του περιβάλλοντος και την επέκταση στο σύμπαν.

Ως ορατό σημάδι ότι η μεταπολεμική τάξη τελειώνει, είπε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, «τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ δεν έχουν δικαίωμα να υπαγορεύουν τη μοίρα του κόσμου και δεν φιλοδοξούν να το κάνουν. ”

 https://tass.com/world/1420691

 Ας δούμε τώρα τις τελευταίες φάσεις του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Εδώ, η ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία έχει "τελειωσει" αυτούς τους σατανικούς εγκληματίες από την πλήρη θέα της ανθρωπότητας. Τον Δεκέμβριο του 2021 η Ρωσία δρομολόγησε ψήφισμα του ΟΗΕ που καταδικάζει τον ναζισμό, τον ρατσισμό κ.λπ. και 130 έθνη το υποστήριξαν ενώ μόνο δύο, οι ΗΠΑ και η Ουκρανία, ήταν αντίθετες. Και όμως τώρα ως δια μαγείας, η Χαζαρική μαφία θέλει να πιστεύουμε ότι 141 έθνη ψήφισαν στον ΟΗΕ για να καταδικάσουν τη ρωσική κίνηση να αντιμετωπίσουν αυτούς τους Ναζί.

 


https://www.msn.com/en-gb/news/world/un-overwhelmingly-reprimands-russia-over-invasion-of-ukraine/ar-AAUwuH8

 Αυτά είναι μέρος των ίδιων 170 εθνών που ψήφισαν για την απαγόρευση των ψυκτικών με φθοριούχο αέριο ακριβώς τη στιγμή που το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της οικογένειας Du Pont για αυτά επρόκειτο να λήξει. Στη συνέχεια, το 2016, αυτά τα ίδια «έθνη» ψήφισαν να απαγορεύσουν ξανά τους HFC που αντικαταστάθηκαν, καθώς το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Du Pont επρόκειτο να λήξει.

 https://www.newscientist.com/article/2109218-ban-for-gases-that-saved-the-ozone-layer-but-now-warm-the-planet/#ixzz7NThv8nCz

 Αυτό που δείχνουν όλα αυτά είναι ότι αυτά τα λεγόμενα έθνη ηγούνται από άτομα που έχουν δωροδοκηθεί με ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς και απειλούνται με θάνατο εάν δεν ακολουθήσουν τις εντολές της KM.(χαζαρικης μαφιας)

Η ψήφος κατά των Ναζί έπιασε τη KM απρόοπτα και έτσι τράβηξαν τις αλυσίδες αυτών των λεγόμενων ηγετών. Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι οι σκλάβοι που ψηφίζουν στον ΟΗΕ καταδιώκονται συστηματικά και οδηγούνται στη δικαιοσύνη.

Η πραγματική κατάσταση μπορεί να φανεί κοιτάζοντας τις λίστες των εθνών που υποστηρίζουν κυρώσεις κατά της Ρωσίας έναντι εκείνων που δεν υποστηρίζουν. Η Μέση Ανατολή, η Ινδία, το μεγαλύτερο μέρος της Ασίας, η Νότια Αμερική, η Αφρική κλπ, δεν υποστηρίζουν την απομόνωση της Ρωσίας. Βασικά, αν λάβετε τον παγκόσμιο πληθυσμό στα 8 δισεκατομμύρια, θα δείτε 7 δισεκατομμύρια να υποστηρίζουν τη Ρωσία και ένα δισεκατομμύριο να συνεχίζουν να συμβαδίζουν με την KM.

 


 Ακόμη και αυτά τα ένα δισεκατομμύριο που εξακολουθούν να βρίσκονται υπό τον έλεγχο της KM είναι επίσης σε ανοιχτή εξέγερση ενάντια στους σατανικούς κυρίους τους.

Αυτό συμβαίνει επειδή το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών και το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών έχουν στείλει αποδείξεις στις στρατιωτικές και μυστικές υπηρεσίες του πλανήτη ότι η KM και το λεγόμενο καθεστώς Μπάιντεν στις ΗΠΑ έχουν δημιουργήσει 336 εργαστήρια βιολογικών όπλων σε όλο τον κόσμο και έχουν κανει απελευθέρωση θανατηφόρων παθογόνων ιων σε μια προσπάθεια να δολοφονήσει το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας. Αυτό δεν είναι ένα λεγόμενο καθεστως «συνωμοσίας» για το οποίο μιλάμε, είναι η κυβέρνηση της Κίνας που μιλάει δημόσια.

 


 Η ρωσική GRU (μυστικη στρατιωτικη υπηρεσια πληοφοριων) έστειλε στην Εταιρεία White Dragon Society έγγραφα που δείχνουν ακριβώς πώς λειτουργεί η KM. Λένε ότι όταν η οικογένεια Ροκφέλερ, η οικογένεια Ρότσιλντ και το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο κατάφεραν να ανατρέψουν τον Χριστιανό Ρώσο Τσάρο, άρχισαν να δημιουργούν τεχνητά το έθνος που τώρα είναι γνωστό ως Ουκρανία. Βασανίσανε συστηματικά μέχρι θανάτου όλη τη ρωσική διανόηση και τους ηγέτες της περιοχής. Κατασκεύασαν επίσης μια κρίση πείνας που σκότωσε τουλάχιστον 3 εκατομμύρια ανθρώπους για να αναγκάσουν τον υπόλοιπο πληθυσμό να υποταχθεί. Αυτό συνοδεύτηκε από τη δημιουργία μιας εκδοχής των ρωσικών λεξεων και φρασεων που άρχισαν να αποκαλούν «ουκρανική γλώσσα». Στη συνέχεια, η ηγεσία της περιοχής τέθηκε στα χέρια της λατρείας της Cabal. Αυτοί οι δολοφονοι θέλουν να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας και να υποδουλώσουν την υπόλοιπη.

Οι Ρώσοι λένε ότι το Ίδρυμα Ροκφέλερ, το Ίδρυμα Μπιλ Γκέιτς, το Ίδρυμα C Adenauer και το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο χρηματοδότησαν το πραξικόπημα των Ναζί το 2014 στην Ουκρανία. Χρηματοδότησαν επίσης τα εργαστήρια βιοόπλων που καταδίκασε η Κίνα.

 https://beckernews.com/here-are-the-documents-the-u-s-embassy-in-ukraine-scrubbed-on-biological-threat-reduction-labs-44315/

 Ένας Ρώσος απεσταλμένος είπε ότι «διαπιστώσαμε ότι έπαιρναν αίμα…για να δημιουργήσουν παθογονα που μπορούν να στοχεύσουν συγκεκριμένα ορισμένες εθνοτικές ομάδες… ειχαν σκοπο να σκορπισουν την πανώλη, τον άνθρακα και άλλα θανατηφόρα παθογονα».

Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακολουθήστε το "Pentagon Bio-laboratories" ένα ντοκιμαντέρ του 2018 από την Dilyana Gaytandzhieva.

 https://youtu.be/_8hQi2Zv1L0

 Η GRU έχει παράσχει στις αρμόδιες υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο μια λεπτομερή λίστα με τα ονόματα των πραγματικών ανθρώπων πίσω από αυτές τις φρικαλεότητες, καθώς και τη συνοδευτική απόπειρα μαζικής δολοφονίας με τοξικό εμβόλιο.

Επίσης, «το ΝΑΤΟ ήθελε να εξαπολύσει έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο χρησιμοποιώντας πυρηνικά όπλα κατά της Ρωσίας», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Νικολάι Αζάροφ.

 https://rairfoundation.com/former-ukrainian-prime-minister-claims-putin-saved-hundreds-of-thousands-of-lives/

 Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι πίσω από αυτό είναι πλέον επίσημα χαρακτηρισμένοι εγκληματίες πολέμου που κυνηγούνται. Δεν υπάρχει πουθενά σε αυτόν τον πλανήτη, ούτε Ελβετία, ούτε Ισραήλ, ούτε Ανταρκτική όπου μπορούν να κρυφτούν. Δεν θα τους επιτραπεί να βγουν από τον πλανήτη, υποσχέθηκαν πηγές του Secret Space Program. Λένε ότι αυτό είναι το αποκορύφωμα ενός πολέμου που μαίνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια τόσο εντός όσο και εκτός του πλανήτη.

Και στην Ιαπωνία, κάτι πολύ ασυνήθιστο και αλλόκοτο συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Ακριβώς τη στιγμή που η Εταιρεία Λευκών Δράκων συναντιόταν με έναν εκπρόσωπο της Ιαπωνικής Εταιρείας "Three Legged Crow Society" , μια αρχαία πέτρα γνωστή ως Sessho-Seki ή πέτρα που σκοτώθηκε, που χωρίστηκε στα δύο, απελευθερώνοντας υποτίθεται ένα αρχαίο πνεύμα. Όταν συνέβη αυτό, ιερές πλάκες, που αγοράστηκαν στο ιερό όπου βρίσκεται η πέτρα, έπεσαν από τα ράφια και τους τοίχους σε όλη τη χώρα.

 https://www.ndtv.com/offbeat/sessho-seki-in-japan-killing-stone-splits-open-unleashing-legend-of-trapped-demon-2810829

 


 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

Σχόλια

  1. ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΣΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΙΏΝ ΧΑΖΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΆ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΉ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΙΛΛΥ ΓΚΑΙΗΤΣ;

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΑΙΝΙΩΝ ΟΠΟΥ ΤΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΜΙΑ ΡΩΣΣΟ-ΟΥΚΡΑΝΕΖΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΌ ΡΟΛΟ ΕΠΙΒΕΒΑΊΩΣΕ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΝΤΩΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ.

    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ;
    ΚΑΛΩΣΉΡΘΑΤΕ ΣΤΟ "RESIDENT EVIL".
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ GRU OΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΚΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΡΩΣΣΟΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΏΘΗΚΕ.ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΖΑΓΑΡΙΑ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΙ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (ΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΚΟΣΥΜΦΩΝΟΥ...)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΔΙΌΤΙ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΆΡΡΩΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ,ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΟΙΝΙΚΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΈΒΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΌΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΖΕΛΕΝΣΚΑΚΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙ "ΑΝΤΡΑΣ".
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΡΚΙΣΣΟ ΣΟΣΙΟΠΑΘΗ ΤΥΠΑΚΟ ΜΕ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΜΕΓΑΛΕΊΟΥ ΠΟΥ Ο ΓΕΡΟ ΚΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟ ΤΆΙΣΕ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΠΕΙΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ηγέτης της παιδοφιλίας " ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΗΓΈΤΗΣ ΤΗΣ ΓΚΡΙΧΕΝΛΑΝΤ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΜΕΣΩ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΏΣΟΥΝ.
    ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΛΕΟΝ:ΑΥΞΗΣΗ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ,ΑΝΕΥ ΕΞΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΑΦΛΕΣ ΠΑΓΩΝΕΣ.

    ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΌΗΤΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΕΙΡΗΝΙΣΤΈΣ ΜΕ IQ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ,ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΗ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΌ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΤΗΝ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΘΙΟ ΛΩΒΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΊΓΟΝ.

    ΑΛΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΧΑΖΑΡΙΑ/ΟΥΚΡΑΝΊΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤV ΚΑΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;
    ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ ΠΟΥ Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΣΗ ΧΛΕΜΠΟΝΙΑΡΙΚΗ ΚΑΚΙΑ ΜΙΣΟΣ ΦΘΟΝΟ ΨΥΧΑΣΘΈΝΕΙΑ ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΤΊ, ΡΩΤΆΝΕ ΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΠ.

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΆΝΩ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ,ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΤΙΔΑΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΦΙΔΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΩΝ ΟΠΟΥ ΝΑΙ ΧΑΝΤΕΡ ΜΠΑΊΝΤΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΤΕ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΩΧ.ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΟΧΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΨΥΧΗΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ ΞΑΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    ΡΙΤΑ





    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις