ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 

Τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης

ξέσπασαν χθες όταν ο Ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι είχε τη δύναμη και τη θέληση να βάλει τις δυτικές κυβερνήσεις «στη θέση τους», αλλά αντί να πλαισιώσουν τη δήλωση στο κατάλληλο μετρο, τα πρακτορεία ειδήσεων σε όλο τον κόσμο κατηγόρησαν ξανά τον Πούτιν ότι απειλεί με πυρηνικό πόλεμο. —Μια τετοια καταστροφή ο Πούτιν είπε στον Πρόεδρο Τραμπ ότι δεν θα υποκινήσει.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο Πούτιν και ο Τραμπ είχαν αρκετές τηλεφωνικές συνομιλίες στις οποίες ο Πούτιν περιέγραψε τους πραγματικούς του στόχους - καταστροφή εργαστηρίων βιοόπλων που χρηματοδοτούνται από τη Δύση και «συντριβή» κυκλωμάτων παιδεραστών- και ενημέρωσε τον Τραμπ για τη στρατιωτική πρόοδο. Σε μια κλήση το απόγευμα της Τετάρτης επανέλαβε τη δήλωση αποστολής του και είπε ότι το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν χαρακτήριζε εσφαλμένα και διαστρεβλώνει τις δηλώσεις του και συχνά παραλείπει βασικές μεταφράσεις, για να τον περιγράψει περαιτέρω ως ενα μανιακο τρελο που στρέφεται προς την κατάκτηση αθωων χωρων με σκοπο την παγκόσμια κυριαρχία.


«Όπως πολλοί παγκόσμιοι ηγέτες, ο Πούτιν δεν βλέπει τον Μπάιντεν ως τον νόμιμο πρόεδρο των ΗΠΑ, γι' αυτό δεν θα μιλήσει μαζί του - μόνο με τον Τραμπ. Ο Πούτιν είπε πολλές φορές ότι δεν θα είναι αυτός που θα πυροδοτήσει έναν πυρηνικό Αρμαγεδδώνα, αλλά η ομάδα Μπάιντεν θέλει ο κόσμος να πιστέψει ότι θα κάνει ακριβώς αυτό. Τουλάχιστον σύμφωνα με τον Πούτιν, απαλλάσσει την Ουκρανία από αυτό που αποκαλεί δυτικος «λοιμός» και δεν θα σταματήσει μέχρι να βεβαιωθεί ότι όλα τα βιολογικά ερευνητικά κέντρα και οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης έχουν καταγραφεί και εξαλειφθεί και έχει καταστρέψει όλα τα λημέρια των παιδεραστών. σε όλη την Ουκρανία. Γι αυτό και εξακολουθεί να κυνηγάει δυτικούς βιοεπιστήμονες κρυμμένους σε διαφορες τοποθεσιες», είπε η πηγή μας

Μέχρι την τελευταία ενημέρωση του Πούτιν, ο ρωσικός στρατός είχε εντοπίσει και «εξολοθρεύσει» 7 από τους 19 μηχανικούς βιοόπλων και οι Spetznatz είχαν απελευθερώσει περισσότερα από 5.000 θύματα εμπορίας παιδιών.

«Αυτή είναι μια αποστολή που πρέπει να γίνει, Πρόεδρε Τραμπ. Αυτά τα αποβράσματα πρέπει να σταματήσουν», φέρεται να είπε ο Πούτιν στον Τραμπ. «Με πιστεύεις, έτσι δεν είναι, Πρόεδρε Τραμπ».

«Η τάση μου είναι να πιστεύω το αντίθετο από όποια τρέλα λέει το Deep State», απάντησε ο Τραμπ.

Επιπλέον, η πηγή μας είπε ότι η καλοσύνη του Πούτιν προς τα παιδιά των ΗΠΑ έχει παγιώσει την πεποίθηση του Τραμπ ότι η αποστολή του Πούτιν, τουλάχιστον εν μέρει, είναι δίκαιη . Πέντε Αμερικανακια που είχαν φυλακιστεί σε στρατόπεδα εμπορίας παιδιών στην Ουκρανία επέστρεψαν σπίτι τους, ενώθηκαν ξανά με τις οικογένειές τους. Επιπλέον, ο Πούτιν έδωσε στον Τραμπ αδιάψευστα στοιχεία ότι οι ρωσικές δυνάμεις είχαν στοχεύσει επιλεκτικά κτίρια αποθήκευσης βιοόπλων, ενώ καταβάλλονταν μεγάλες προσπάθειες για να αποφύγουν να προκαλέσουν απώλειες αμάχων. Αυτά τα στοιχεία λέγεται ότι περιλαμβάνουν φωτογραφίες και βίντεο που το MSM αρνείται να μεταδώσει.

Αν και ο Πούτιν ισχυρίστηκε ότι δεν έχει συμφέρον να βλάψει τους Αμερικανούς -εκτός αν έχουν πάρει τα όπλα για λογαριασμό του Ζελένσκι- το ίδιο ισχύει για τα εγκληματικά καθεστώτα του Τζόζεφ Μπάιντεν και του Μπόρις Τζόνσον.

«Ο Πούτιν είπε στον Τραμπ ότι είχε εκδώσει ένα διάταγμα «θανάτωσης και μονο στη θέα» για μέλη των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου. Αν κάποιο από αυτά εντοπιστεί στη Ρωσία ή την Ουκρανία - είναι ανοιχτη εντολη», είπε η πηγή μας. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις