ΝΑ ΚΛΑΨΩ Η ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ...Ο Ζελένσκι προτάθηκε για το Νόμπελ Ειρήνης

 

«Ζητάμε από την επιτροπή να παρατείνει τη διαδικασία υποψηφιοτήτων

για το Νόμπελ Ειρήνης έως τις 31 Μαρτίου 2022, προκειμένου να επιτραπεί η υποψηφιότητα του Προέδρου Ζελένσκι και του ουκρανικού λαού για το Νόμπελ Ειρήνης».

Μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωπαίοι πολιτικοί ξεκίνησαν μια πρωτοβουλία για να προτείνουν τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky για το Νόμπελ Ειρήνης 2022.

Η δήλωση δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο nobelprizeforukraine .

Ταυτόχρονα, οι εμπνευστές του μηνύματος απευθύνθηκαν στη νορβηγική επιτροπή Νόμπελ με αίτημα να αναθεωρηθεί η διαδικασία υποψηφιοτήτων λόγω του γεγονότος ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έχει ήδη λήξει.

«Ζητάμε από την επιτροπή να παρατείνει τη διαδικασία υποψηφιοτήτων για το Νόμπελ Ειρήνης έως τις 31 Μαρτίου 2022, προκειμένου να επιτραπεί η υποψηφιότητα του Προέδρου Ζελένσκι και του ουκρανικού λαού για το Νόμπελ Ειρήνης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το 2022, 251 άτομα και 92 οργανισμοί υποβάλλουν αίτηση για το βραβείο.

Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ο Ζελένσκι απέρριψε ένα σχέδιο βήμα προς βήμα για την αποκατάσταση της ειρήνης στο Ντονμπάς, το οποίο προέβλεπε την υπογραφή ειρηνευτικής συμφωνίας, τη δημιουργία ενός διεθνούς Ταμείου για την αποκατάσταση του Ντονμπάς και, ως εκ τούτου. , την πολιτική, οικονομική και κοινωνική επανένταξη της περιοχής στην Ουκρανία, υπενθυμίζει το RIA Novosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις