ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ...!!!

 

Πολλές πηγές ανέφεραν ότι

εκπρόσωποι του Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν τηλεφώνησαν στη Μαρ-α-Λάγκο για να «ικετέψουν» τους κωδικούς των πυρηνικων απο τον πραγματικο προεδρο, αφού παρόμοια αιτήματα προς διοικητές των  «Λευκών Καπέλων» έμειναν αναπάντητα.

Όπως ειχαμε αναφερει τον περασμένο μήνα, ούτε ο Μπάιντεν - υποθέτοντας ότι είναι ακόμα πραγματικά ζωντανός - ούτε οι υφιστάμενοί του μπορούν να έχουν πρόσβαση στους κωδικούς εκτόξευσης πυρηνικων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δόθηκε στον στρατό των ΗΠΑ απόλυτη εξουσία όταν ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ υπέγραψε την πράξη της εξέγερσης όταν έγινε φανερό ότι ο Μπάιντεν είχε κλέψει τις εκλογές.

Στις 9 Μαρτίου, καθώς ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν βομβάρδιζε εργαστήρια βιοόπλων που χρηματοδοτούνται από τον ΟΗΕ στην Ουκρανία, ο υπουργός Άμυνας Lloyd Austin και άλλοι αξιωματούχοι της διοίκησης πραγματοποίησαν πολλές ξέφρενες κλήσεις στο γραφείο του στρατηγού του Σώματος Πεζοναυτών Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ, παρακαλώντας για πρόσβαση στους κωδικούς διοίκησης και διασφάλισης του στρατηγικού πυρηνικού οπλοστασίου της χώρας. Αλλά αυτές οι κλήσεις, οι οποίες περιλάμβαναν μια γκάμα από ευγενικά αιτήματα έως εκκλήσεις για ενοχλήσεις έως ισχυρές απειλές.


Κατι συμπληρωματικο για τον Γεν. Ο Μπέργκερ που είπε ότι η κλήσεις άρχισαν να γινονται ασφυκτικες στο γραφείο τους λίγες μέρες αφότου η παράνομη κυβέρνηση Μπάιντεν και οι δυτικοί σύμμαχοί της χαρακτήρισαν τον Πούτιν ως τον μεγαλυτερο κι επικινδυνο ηγετη ολου του κόσμου. Το πρώτο τηλεφώνημα, ωστόσο, δεν ήρθε από τον εγκληματία Λόιντ Όστιν αλλά από τον εξίσου αξιοθρήνητο Άντονι Μπλίνκεν, υπουργό Εξωτερικών του Μπάιντεν.

«Χρειαζόμαστε «τον ελεγχο του ποδοσφαιρου» τώρα. Ο Πούτιν έχει τρελαθεί και πρέπει να παραδώσετε αμέσως τους κωδικούς στις αρμόδιες αρχές διαφορετικά θα αντιμετωπίσετε την κατηγορία της προδοσίας», φέρεται να είπε ο Μπλίνκεν στον στρατηγο μεσω του γραμματέα του Μπέργκερ αφού ο στρατηγός αρνήθηκε να απαντηση στην κλήση.

Το «ποδόσφαιρο» είναι ένας συνηθισμένος όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει αυτό που κάποτε ήταν μια τσάντα που περιειχε έναν μεγάλο ηλεκτρονικό πομπό. Καθώς ο χρόνος περνούσε και η τεχνολογία βελτιωνόταν, το λεγομενο «ποδόσφαιρο» αλλαξε μορφη, αλλά εξακολουθεί να παρέχει την ίδια λειτουργία: επιτρέποντας σε έναν νόμιμο Γενικό Διοικητή, που δεν είναι ο Μπάιντεν, να εξουσιοδοτήσει την εκτόξευση πυρηνικών όπλων. Σε αντίθεση με την καινουρια πια νοοτροπια, ο ίδιος ο πρόεδρος δεν κουβαλάει το «ποδόσφαιρο». Αντίθετα, είναι δεμένο με χειροπέδες στον καρπό των  αξιωματικών ενός προέδρου, ενός εναλλασσόμενου κλιμακίου στρατιωτικών βοηθών. Όταν ο Τραμπ υπέγραψε την πράξη της εξέγερσης και έδωσε τον προσωρινό έλεγχο της κυβέρνησης στον στρατό, ο στρατηγός. Ο Μπέργκερ ανέλαβε τον έλεγχο του "ποδοσφαίρου" και ήταν προσωπικά υπεύθυνος για να αποφασίσει ποιος θα το μεταφέρει και πότε.

Το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν δεν ήταν πολύ ευχαριστημένο.

«Ο Μπλίνκεν τηλεφώνησε πέντε φορές, απαιτώντας να μιλήσει με τον Γεν. Berger, και με κάθε κλήση αγανακτούσε όλο και περισσότερο. Οι κλήσεις εμεναν ωστοσο μονο στους βοηθούς του, επειδή ο στρατηγός δεν αναγνωρίζει τον Μπάιντεν ως νόμιμο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Μετά τον Blinken, άρχισε να τηλεφωνεί ο Lloyd Austin και τελικά η Kamala Harris. Ωστόσο, δεν υπάρχουν κλήσεις από τον Μπάιντεν. Όλοι είπαν ότι χρειάζονταν τους κωδικούς σε περίπτωση που ο Βλαντιμίρ Πούτιν σχεδίαζε ένα προληπτικό χτύπημα στη χώρα», είπε η πηγή μας.

Στο τελευταίο της μήνυμα προς τον Στρατηγο , στις 12 Μαρτίου, η Χάρις άφησε ένα μήνυμα: «Ξέρετε, αυτοί οι κώδικες είναι δικοί μας, όχι δικοί σας, και πρέπει να δώσετε στον Πρόεδρο Μπάιντεν τους κωδικούς αμέσως τώρα, διαφορετικά θα κατηγορηθειτε για προδοσια. Πρέπει να έχουμε αυτούς τους κωδικούς, οπότε δώστε τους αμέσως».

«Το απειλητικό υφος της διαδεχθηκε ενα χαχανιστικό.γελιο Κάτι δεν πάει καλά με αυτή τη γυναίκα», ειπε η πηγή μας που βρισκοταν στο γραφείο του Μπέργκερ.

Δυσαρεστημένοι με την απάντηση του στρατού, οι απεσταλμένοι του Μπάιντεν άρχισαν να σφυροκοπούν την ομάδα διοίκησης του Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο με ένα αδιάκοπο μπαράζ κλήσεων, καταδικάζοντάς τον για παράνομη κλοπή του «ποδοσφαίρου» και του υλικού που απαιτείται για τον επαναπρογραμματισμό του. Όμως καμία από τις κλήσεις δεν έφτασε στα αυτιά του Τραμπ. Άνθρωποι όπως ο Stephen K. Bannon και ο Dan Scavino απαντησαν τις κλήσεις, λέγοντας ότι ο Τραμπ ήταν πολύ απασχολημένος για να διασκεδάσει με τα αστεια του Deep State, είπε μια πηγή στο Mar-a-Lago

«Το ίδιο καστ ανθρωπων που προσπάθησε να κάνει τον στρατό να εγκαταλείψει τους κωδικούς άρχισε να χτυπά με κλήσεις το κέντρο διοίκησης Mar-a-Lago. Είπαν πως «καλύτερα ο Τραμπ να παραδώσει τους κωδικούς προτού μπει σε μεγαλύτερο πρόβλημα από ό,τι έχει ήδη» και άλλες παρόμοιες δηλώσεις. Και κάθε φορά τους έλεγαν ότι ο Τραμπ και ο στρατός δεν αναγνωρίζουν τον Μπάιντεν ότι δεν έχουν την εξουσία να απαιτούν οτιδήποτε, ειδικά κωδικούς για τα πυρηνικά», είπε η πηγή μας.

Είπε κλείνοντας ότι η πεποιθηση στο Mar-a-Lago είναι ότι το καθεστώς Μπάιντεν θέλει τους κώδικες για να ξεκινήσει ένας πυρηνικός πόλεμος. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 










Σχόλια

  1. Sinomosiologe ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΆΡΘΡΟ
    ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΜΑ!ΜΛΚΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.Ε ΚΑΤΙ ΤΈΤΟΙΟ ΕΚΑΝΑΝ...🤣

    ΣΠΑΝΟΒΑΓΓΕΛΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ (ΓΥΛΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kάπου πήρε τ'αυτί μου ότι η απάντηση που πήραν ήταν η ακόλουθη:

    -ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΩ ΖΗΚΟ... ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΖΗΚΟ.

    Σπαρταράνε οι τραυματισμένες σαύρες.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις