ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΚΑΙ.....ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ....!!!

 

Άνθρωποι με ρώσικο διαβατήριο που ζουν χρόνια στην Ελλάδα, βλέπουν τους τραπεζικούς τους

λογαριασμούς να «παγώνουν» εξαιτίας των μέτρων που έχουν ληφθεί από την ΕΕ και τις ΗΠΑ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο Γιώργος Σαββίδης, σύζυγος ρωσίδας που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα 22 χρόνια, σημειώνει πως ο τραπεζικός λογαριασμός της γυναίκας του έχει μπλοκαριστεί λόγω των κυρώσεων.

«Από το 2002 δουλεύει εδώ. Ήταν πάντα μισθωτή. Είναι νηπιαγωγός, δούλευε είτε στον τουριστικό τομέα είτε ως πωλήτρια».

Σύμφωνα με τον κ. Σαββίδη, τον Μάρτιο που πήγε η γυναίκα του να κάνει ανάληψη από το ΑΤΜ, δεν τα κατάφερε.

«Σε επικοινωνία με την τράπεζα, μας είπαν ότι πρέπει να πρέπει να περάσουμε από το κατάστημα. Εκεί, η υπεύθυνη είπε στη σύζυγό μου ότι η κάρτα της είναι μπλοκαρισμένη γιατί είναι Ρωσίδα».

Ο κ. Σαββίδης τόνισε ότι και δύο γνωστοί της γυναίκας του, επίσης Ρώσοι υπήκοοι, αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα.

   

 

 

 

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Οπως καθε λαος εχει τα καλα του αλλα και τα κουσουρια του ετσι ειναι και οι Ρωσοι.

Το βασικο χαρακτηριστικο των Ρωσων λοιπον ειναι οτι δεν ξεχνανε ποτε ειτε αν τους εκανες καλο ειτε κακο.

Για παραδειγμα ακομα και τωρα σε οικογενειακα και φιλικα τραπεζια συζητανε για το αεροπλανο που τους εριξαν οι Τουρκοι πριν κατι χρονια.

Κι οτι δε θα ησυχασουν αν δεν παρουν εκδικηση οταν θα ερθει η ωρα.

Φανταστειτε τι εχουν απο εδω και περα να λενε για εμας....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΕΕΕ ΩΠΑ! ΓΙΑΥΤΟΥΣ!ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΗ Ο ΘΕΟΣ! ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΙ; ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΑΑΑ

    ΜΑΝΤΑΜ ΞΟΥΞΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι τα χρήματα που έχουν "εμπιστευτεί" στις τράπεζες δεν είναι δικά τους και άν οι τράπεζες θέλουν τους τα δίνουν, άν δεν θέλουν τα κρατάνε για τον εαυτό τους. Οποιοσδήποτε έχει "απαιτήσεις" από σένα ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ, Δήμοι κλπ, μπορεί χωρίς καμία προειδοποίηση να πάρει όλα σου τα λεφτά και να σε αφήσει στον "άσσο". Ακόμα και να μην στα πάρουν όλοι αυτοί, τα λεφτά στις τράπεζες έχουν πραγματική απώλεια λόγω πληθωρισμού τουλάχιστον 7 % το χρόνο. Και τα χαρτονομίσματα τι είναι; Ένα κομμάτι χαρτί που λέει ότι αυτός που το εξέδωσε, (δηλαδή οι καραγκιόζηδες σαν τον Ντράγκι και την Λαγκάρντ) σου εγγυώνται ότι το χαρτί αυτό έχει αξία. Όποτε το αποφασίσουν οι Ρότσιλντ και τα άλλα αφεντικά που τους ελέγχουν τα χαρτιά αυτά θα πάψουν να έχουν οποιαδήποτε αξία. Και πιστεύω ότι θα γίνει πολύ σύντομα αυτό όπως έγινε και πολλές φορές στο παρελθόν όπως στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Πιστεύω ότι το πιο σίγουρο είναι να έχει κάποιος τις αποταμιεύσεις του σε μέταλλα, χρυσό και κυρίως ασήμι που είναι το πιο υποτιμημένο μέταλλο στον πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας.
    Δεν θέλω να έχω την ίδια εθνικότητα με αυτά τα καθάρματα.
    Τώρα τα καθάρματα κυνηγούν και απλούς βιοπαλαιστές...
    Πώς θα ζήσουν αυτοί ρε ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό είναι προοίμιο για όσα θα κάνουν αργά ή γρήγορα οι κυβερνώντες και εναντίον μας.
    Είσαι αντιφρονών ; Σου μπλοκάρω τον λογαριασμό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αστυνόμος Μπέεεκας14 Μαρτίου, 2022 20:08

    Εδώ βλέπουμε σε πλήρη εφαρμογή το τι θά επακολουθήσει σε αυτούς που δεν θα υπακούουν στην εξουσία και στούς πιστούς της σκύλους. Αν δεν αντιδράσουμε σύντομα θα αφορά πολύ περισσότερους. Η ψηφιακή τυραννία είναι εδώ με δημοκρατική κουκούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι λαοί δηλαδή πετάνε χαρταετό;;; Πλάκα κάνεις; Εμείς είμαστε αυτοί που πρωτοι πρέπει να ξεσηκωθούμε για τους ηγέτες μας και να τους ρίξουμε...πανεξυπνε νεοέλληνα που ποτέ δεν φταις σε τίποτα αρκεί να γίνεται η δουλιτσα σου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κάθε λαός έχει τους κυβερνώντες που του αξίζουν. Τους κυβερνώντες που αυτοί έχουν επιλέξει. Το αν στην πορεία της διακυβέρνησης οι κυβερνώντες εκτροχιαστουν από το αρχικό τους προεκλογικό πρόγραμμα, οι πολίτες που τους εξέλεξαν μπορούν να αντιδράσουν, να τους γκρεμίσουν. Η μη αντίδραση σημαίνει δύο πράγματα. Ή ότι αποδέχονται τον εκτροχιασμό ή είναι ανίκανοι να διεκδικήσουν το δίκιο τους. Και στις δύο περιπτώσεις έρχεται η τιμωρία. Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο άσημο άστεγο αναλόγως της θέσεως του καθενός μας.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΙ ΚΡΑΤΩΝΤΕΣ ΤΑ ΥΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΟΥΔΙ ΔΙΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΑ ΤΣΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις