ΜΟΣΧΑ: Η επιχείρηση στην Ουκρανία συνιστά την μετάβαση σε μία ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ....!!!

 

Το Κίεβο πρότεινε την δημιουργία

μιας «σουηδικής» εκδοχής ενός αποστρατιωτικοποιημένου κράτους στην Ουκρανία – αλλά με δικό του στρατό και ναυτικό

Ο επικεφαλής της ρωσικής διαπραγματευτικής ομάδας για τις συνομιλίες με την Ουκρανία δήλωσε ότι η ιδέα είναι μεταξύ εκείνων που έχουν κατατεθεί κατά την διάρκεια των συζητήσεων.

Την ίδια ώρα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι ορισμένες διατυπώσεις για συμφωνίες με την Ουκρανία είναι κοντά στην ολοκλήρωσή τους με το ουδέτερο καθεστώς για το Κίεβο να εξετάζεται “σοβαρά”.

Ωστόσο, ο ίδιος είπε στο ειδησεογραφικό δίκτυο RBC ότι υπάρχουν και άλλα σημαντικά ζητήματα, περιλαμβανομένης της χρήσης της ρωσικής γλώσσας στην Ουκρανία και της ελευθερίας του λόγου.

Οι ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία δεν είναι εύκολες, σημείωσε ο Λαβρόφ, αλλά πρόσθεσε ότι υπάρχει ελπίδα για συμβιβασμό.

«Καθοδηγούμαι από τις αξιολογήσεις που μας δίνουν οι διαπραγματευτές μας. Λένε ότι οι διαπραγματεύσεις δεν είναι εύκολες για προφανείς λόγους. Ωστόσο, υπάρχει κάποια ελπίδα επίτευξης συμβιβασμού», σημείωσε ο Λαβρόφ και υπογράμμισε:

«Η ρωσική επιχείρηση στην Ουκρανία δεν αφορά μόνο τις δύο χώρες αλλά όλο τον κόσμο, καθώς συνιστά την μετάβαση σε μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων».

Σε συνέντευξή του στο ρωσικό δίκτυο ΡΒΚ ο κ. Λαβρόφ εκτίμησε ότι «δεν πρόκειται καθόλου για την Ουκρανία. Ή μάλλον, όχι τόσο για την Ουκρανία, αλλά για την παγκόσμια έννομη τάξη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέλαβαν ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτή είναι μια νέα εποχή στη σύγχρονη ιστορία. Αντανακλά τη μάχη για το πώς θα μοιάζει η παγκόσμια τάξη».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η κατάσταση γύρω από την Ουκρανία δεν μπορούσε να επιλυθεί ειρηνικά, γιατί η Δύση δεν το ήθελε. «Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αποφασιστικό ρόλο στον καθορισμό της θέσης των ουκρανικών αρχών», αποφάνθηκε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. Ωστόσο εκτίμησε ότι δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από την Ουάσιγκτον για να ελέγξει την αντιπαράθεση στην Ουκρανία.

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτο που φυσικα εννουν οι Ρωσοι ....η μεταβαση σε μια νεα παγκοσμια ταξη....ειναι οπως σας εχω ξαναπει η επιστροφη της πλανητικης διοικησης στην Παλαια Ταξη Πραγματων

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Και εκεί που περπατάω στον δρόμο άκου μια κυρία να λέει στο τηλεφωνήματης ΝΑΙ ΒΡΕ ΝΑ ΑΝΆΣΑΝΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...ΛΕΩ ΩΠ ΣΤΟΠ!ΓΙΑ ΔΕΣ ΦΟΡΆΕΙ ΜΑΣΚΑ; ΚΙΟΜΩΣ!ΝΑΙ!🤣Ε ΝΑ ΑΝΆ...ΣΑΝΟ! ΕΙΠΕ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ;

    ΦΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις