ΔΕΙΤΕ πόσο πληρώνονται (κάθε ημέρα) οι μισθοφόροι στην Ουκρανία...

 

Τα ποσά των αμοιβών σε μισθοφόρους φτάνουν τα $1.000 και $2.000 δολάρια  για κάθε  ημέρα συν μπόνους! Να γιατί

οι μισθοφόροι από όλο τον κόσμο έρχονται στην Ουκρανία 

Μετά την ανακοίνωση του Ουκρανού Προέδρου Ζελένσκι για τη δημιουργία μιας νέας Διεθνούς Λεγεώνας Εδαφικής Άμυνας , που ουσιαστικά προσκαλούσε ξένους να συμμετάσχουν στον αγώνα κατά της Ρωσίας και τους υποσχόταν όπλα κατά την άφιξή τους, οι αντιδράσεις ήταν ανάμεικτες. Ενώ ορισμένοι θεώρησαν την έκκλησή του ως μια απελπισμένη έκκληση για βοήθεια και προέτρεψαν τα στρατεύματα και τους πολίτες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα, άλλοι εξέφρασαν μεγαλύτερες ανησυχίες ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια νέα πλημμύρα ξένων μαχητών.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας κατηγορεί τη Δύση, ότι έστειλε μισθοφόρους στην Ουκρανία για να υποστηρίξουν τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.
Σε καθημερινή ενημέρωση στη Μόσχα, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ιγκόρ Κονασένκοφ είπε ότι οι υπάλληλοι ιδιωτικών στρατιωτικών εταιρειών κάνουν επιδρομή στη ρωσική στρατιωτική συνοδεία, επιτίθενται στην αεροπορία, χρησιμοποιώντας αντιαρματικούς πυραύλους των ΗΠΑ Javelin και NLOW του Ηνωμένου Βασιλείου και ένα φορητό από τον άνθρωπο σύστημα αεράμυνας Stinger και άλλα όπλα που παρέχονται από τη Δύση.



Εν τω μεταξύ, ο Konashenkov είπε ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ξεκίνησαν μια μαζική εκστρατεία για τη στρατολόγηση περισσότερων μισθοφόρων.

Το tvzvezda, υπενθυμίζει ότι το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ εξέδωσε αυτή την εβδομάδα σύσταση για τους πολίτες του, που πρόκειται να ταξιδέψουν στην Ουκρανία. Ποιος, ωστόσο, εκτός από μισθοφόρους, μπορεί τώρα να πάει στην Ουκρανία είναι ασαφές. Αλλά για όσους εξακολουθούν να πηγαίνουν εκεί, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ συνιστά να συντάξουν αμέσως μια διαθήκη και να αφήσουν δείγματα του DNA τους για ιατρικά ιδρύματα. «Οι πολίτες των ΗΠΑ ενθαρρύνονται επίσης να παρέχουν εκ των προτέρων καθοδήγηση στις οικογένειες, σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών, τη φροντίδα κατοικίδιων ζώων, την ιδιοκτησία και τις «επιθυμίες κηδείας». Είναι λογικό να ακούσουμε τις συστάσεις της Ουάσιγκτον προς όλους τους μισθοφόρους που σπεύδουν τώρα στην Ουκρανία», αναφέρει.

Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς τι εκστρατεία κάνουν αυτοί οι στρατιώτες. Ο σιδηροδρομικός σταθμός στο Lviv είναι υπερπλήρης. «Βρετανοί μισθοφόροι ποζάρουν στους δημοσιογράφους με μια νέα διεθνή στολή πολλαπλής όψης. Θα πολεμήσουν στην Ουκρανία μετά από πρόσκληση του προέδρου Volodymyr Zelensky, ο οποίος ανακοίνωσε τη δημιουργία της Διεθνούς Λεγεώνας», αναφέρει.

Μέχρι στιγμής, η ουκρανική κυβέρνηση έχει πει ότι η Διεθνής Λεγεώνα θα στελεχωθεί από οποιοδήποτε άτομο εθελοντή, από χώρες με τις οποίες έχει φιλικές σχέσεις. Προκειμένου να είναι επιλέξιμοι, έχει προωθηθεί μια επίσημη διαδικασία για τους ενδιαφερόμενους αλλοδαπούς.

Αλλά αυτοί που έχουν ήδη δεχθεί επίθεση από τις ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις, δεν είναι τόσο αποφασιστικοί. Ο μισθοφόρος Τζέισον Χέι είπε στην εφημερίδα Sun, ότι ήταν από τους πρώτους που ήρθε στην Ουκρανία. Ανεξίτηλη εντύπωση στον βετεράνο της ιρακινής εκστρατείας προκάλεσε μια συνάντηση με ρωσικές ειδικές δυνάμεις, κατά τη διάρκεια της ήδη θρυλικής μάχης για το αεροδρόμιο Gostomel. Οι προηγμένες μονάδες των Αερομεταφερόμενων Δυνάμεων προσγειώθηκαν από ελικόπτερα και, έχοντας υπομείνει μια δυνατή μάχη, όχι μόνο κέρδισαν μια νίκη, αλλά πέρασαν και στην επίθεση.



Εντύπωση προκαλεί ότι υπάρχει επίσης, ένας πρώην κομάντο των Βασιλικών Πεζοναυτών – ο Μπεν Γκραντ, γιος βουλευτή του βρετανικού κοινοβουλίου. Η μητέρα του Μπεν, Έλεν Γκραντ, είναι βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος, σύμβουλος του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος απείλησε τα πρώην στρατιωτικά δικαστήρια εάν αποφασίσουν να πάνε στο ουκρανικό μέτωπο.

Εκτός από τη Μεγάλη Βρετανία, η Λετονία, η Πολωνία και η Κροατία επέτρεψαν νόμιμα στους πολίτες τους να συμμετέχουν σε μάχες στην Ουκρανία. Η πρωθυπουργός της Δανίας Mette Frederiksen, είπε ότι οι μισθοφόροι δεν θα διωχθούν κατά την επιστροφή τους στην πατρίδα τους. Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών έχει ήδη αντιδράσει σε μια τέτοια διπλωματία.

«Τέτοιες ρωσοφοβικές δηλώσεις του αρχηγού της Δανικής κυβέρνησης, δεν αντέχουν σε έλεγχο και θυμίζουν τη στρατολόγηση σε «εθελοντική βάση» Δανών πολιτών στις μονάδες των στρατευμάτων των SS που διέπραξαν θηριωδίες στο έδαφος της ΕΣΣΔ, κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου πολέμου. Και θυμόμαστε! Η έκβαση της μοίρας τους είναι γνωστή σε εμάς», σχολίασε η  Μαρία Ζαχάροβα.

Οι μισθοφόροι σιωπούν «σεμνά» για το γεγονός, ότι η εξάπλωση της δημοκρατίας στην Ουκρανία με τα RPG στα χέρια τους πληρώνει καλά. Τα ποσά φτάνουν μέχρι και τις μιάμιση χιλιάδες λίρες στερλίνες την ημέρα, όπως διαπίστωσε ο βρετανικός Τύπος.

Έχουν εμφανιστεί ανακοινώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, την ΕΕ και τις ΗΠΑ που ζητούν από στρατιωτικό προσωπικό με εμπειρία μάχης να συμμετάσχει στον αγώνα κατά της «ρωσικής εισβολής». Σύμφωνα με τους Times, ένας από τους υπεύθυνους προσλήψεων προσφέρει μεταξύ $1.000 και $2.000 συν μπόνους.

Το υπουργείο Εξωτερικών προειδοποίησε αμέσως, ότι η Ρωσία δεν ευθύνεται για τις ζωές των αλλοδαπών που συμμετέχουν σε εχθροπραξίες. Οι απειλές της Ρωσίας να στοχοποιήσει αυτό που αποκαλεί «μισθοφόρους», εντείνει τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι ξένοι μαχητές. Η Ρωσία ισχυρίστηκε ότι σκότωσε 180 «μισθοφόρους» στην επίθεση στην εκπαιδευτική βάση της Κυριακής, και ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ δήλωσε τη Δευτέρα, ότι οι ρωσικές δυνάμεις δεν θα δείξουν «έλεος για τους μισθοφόρους όπου κι αν βρίσκονται στο έδαφος της Ουκρανίας».



Η στρατολόγηση μεταξύ ξένων στρατιωτών τέθηκε σε ροή. Η Ουκρανία έχει μετατρέψει τις πρεσβείες της στις ευρωπαϊκές χώρες σε σημεία συλλογής στρατιωτών της τύχης. Σύμφωνα με τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, 20.000 έχουν ήδη απαντήσει. «Και η Πολωνία, χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, έγινε αρχικά σημείο διέλευσης για την προμήθεια όπλων στην Ουκρανία και τώρα και ανθρώπινου δυναμικού», δήλωσε η Ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών.

Σύμφωνα με το SVR, οι ειδικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Μεγάλης Βρετανίας, συγκροτούν νέες μονάδες μαχητών στις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής που θα μεταφερθούν στο Ντονμπάς. Η Ουκρανία μετατρέπεται σε βάση εκπαίδευσης για ριζοσπάστες όλων των γραμμών, όπως έγινε στο Αφγανιστάν, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος Χαμίντ Καρζάι.

«Και στη χώρα μας, το Αφγανιστάν, κάποτε τέτοιοι μισθοφόροι ήρθαν από το εξωτερικό. Και οι συνέπειες αυτού είναι η άνοδος της Αλ Κάιντα, του Οσάμα Μπιν Λάντεν και άλλων. Είδατε τι αποδείχτηκε για το Αφγανιστάν. Αν ήμουν Ουκρανός, σίγουρα θα σταματούσα την άφιξη ξένων μισθοφόρων στη χώρα μου», είπε ο Χαμίντ Καρζάι.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι οι αμερικανικές στρατιωτικές πληροφορίες, έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία μεγάλης κλίμακας για τη στρατολόγηση μισθοφόρων από γνωστά αμερικανικά PMC όπως η Academy, η Cubic και η Dyn Corporation. Άρα οι λεγόμενοι «εθελοντές», είναι κατά βάση καλά οργανωμένες και εκπαιδευμένες ομάδες.

«Επιτίθενται σκόπιμα από ενέδρες σε ιατρικές μεταφορές με σύμβολα - έναν κόκκινο σταυρό. Πυροβολισμοί ελεύθερων σκοπευτών εκτοξεύονται από μεγάλες αποστάσεις εναντίον γιατρών που απομακρύνουν τραυματίες Ρώσους στρατιώτες στην περιοχή μάχης. Ακόμη και για γιατρούς που παρέχουν βοήθεια σε ντόπιους κατοίκους σε οικισμούς », δήλωσε ο Igor Konashenkov, επίσημος εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Οι νόμιμοι στόχοι του ρωσικού στρατού, σύμφωνα με τον αναπληρωτή επικεφαλής του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ, θα είναι επίσης, νηοπομπές με ξένα όπλα που προέρχονται από την Πολωνία. Η Ρωσία δεν θα επιτρέψει να εφοδιάζει τα «σκυλιά του πολέμου με όπλα», είπε.

Σύριοι
Στο αντίποδα πάνω από 40.000 Σύροι έχουν εγγραφεί για να ταξιδέψουν στην Ουκρανία και να πολεμήσουν υπέρ της Ρωσίας, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΣΤΑΚΑ! ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΌ ΝΤΕ!
    ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛ,ΟΚ?ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟΝ Sinomosiologo
    ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΞΑΝΟΝΤΑΝ,ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΟΤΕΣ ΤΟΥΣ; ΚΑΚΟΠΟΙΟΊ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΤΑΝΟΚΡΟΝΙΟΙ...ΝΑΙ ΝΑΙ ΧΡΗΣΗΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΚultra.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΆΛΕΙ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΤΥΠΟΥ ΥΕΜΈΝΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΣΤΕ
    ΟΠΟΤΕ ΝΑ! ΚΙΑΝ ΠΑΊΡΝΟΥΝ 1000 Η ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ!ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΑ ΙΔΙΟΤΙΚΑ.
    ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΤΑ ΠΕΙΡΆΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ!ΗΡΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΙΖΕΣΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΌ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ.ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΚΑΜΙΑ! ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΜΕΟΤΑΤΟΝ!!!ΠΙΣΤΗ! ΑΓΝΩΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.🗡️⚖️⌛👼👑🇬🇷
    ΠΕΙΡΑΜΑ ΝΟΗΤΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ.ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΣ! ΝΑΣΑΙ;

    ΝΗΛΣ ΧΟΛΓΚΕΛΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα σε ολους.
    Μην ξεχνάτε οτι και στην χωρα μας καθώς και σε ολες τις χωρες αμέσου ενδιαφέροντος των νεοταξητων, διατηρουν υποκατάστημα των ιδιωτικών στρατων τους ωστε αν καποιος δεν κάτσει καλό παιδί.......να τον κανουνε νταντά. Μην μου πείτε οτι δεν θυμάστε τον ντόρο που είχε γίνει ως συνομωσιολογικο άρθρο σχετικα με λίγο ποιο εξω απο την Αθηνα μας και συγκεκριμένα προς την Θήβα για την Blackwater........ Απλα στην Ουκρανία την πατήσανε γιατί την θεωρουσαν δεδομένη. Ο Πουτιν δεν τους ειχε κινησει υποψίες οτι θα τους την φέρει και τους έπιασε σε τρελο υπνο αγκαλια με αρκουδακι και πιπιλα....χαχαχαχαχα.
    Παρολα αυτα ο κίνδυνος ειναι υπαρκτος και καλο θα ειναι να προσεχουμε. Ο Τουρκος δεν ειναι βλακας. Τουλάχιστον εχει διπλωματία.....Και πριν με κατηγορησει κανένας ΟΧΙ δεν θαυμαζω τον Τούρκο απλα αυτος κανει οτι γουσταρει για το συμφερον του και καλα κανει. Αφου εμεις ειμαστε για τον Π@@@@@@ο με αυτους που κυβερνανε. Ξερει οτι η Ουκρανια ειναι σημειο που μπορει να πατησει για να μας παιξει και αυτο γιατι ξερει οντας μελος του ΝΑΤΟ αλλα και κολλητοί με την Γερμανια ποιο ειναι το παιχνιδι αλλα και πως μας κρατανε και μας κατευθυνουν με τις εντολες τους. Οποτε το καλο σκυλακι που μονο γαβγιζει αν του τραβήξεις μια σφαλιαρα...κανει χαρουλες και δεν δαγκωνει.........
    Για να δουμε λοιπον......

    Σημερα Ταριφας Αθηνα Θεσσαλονίκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις