Εμείς,το είχαμε καταλάβει από την λίστα Πέτσα. Ο Covid, πολλαπλασιάζεται στους σιελογόνους αδένες, λέει νέα έρευνα!

 Ο «γλείφτης» και ο «γλύπτης»

Δεν είναι τρολάρισμα η είδηση, αλλά, βρε παιδί μου, καμιά φορά, λες η φύση και η επιστήμη συνωμοτούν επίτηδες, για

να αναδείξουν τα κακώς κείμενα, πρακτικές και φιλοσοφίες.

Διαβάζουμε στο site Ygeiamou:

«Αν αναλογιστούμε την υψηλή μεταδοτικότητα του κορωνοϊού και δη της μετάλλαξης Δέλτα, που ανησυχεί τελευταία τους ειδικούς, μάλλον δεν προκαλούν έκπληξη τα ευρήματα επιστημόνων από το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Σάο Πάολο, σύμφωνα με τα οποία ο ιός SARS-CoV-2, που προκαλεί την λοίμωξη του COVID-19, μολύνει και πολλαπλασιάζεται στους σιελογόνους αδένες.

Το συγκεκριμένο εύρημα προέκυψε από αναλύσεις δειγμάτων από σιελογόνους αδένες, που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια μίας ελάχιστα επεμβατικής διαδικασίας σε 24 ασθενείς, με μέση ηλικία τα 53 έτη, που είχαν καταλήξει από επιπλοκές του κορωνοϊού στο νοσοκομείο das Clínicas της Βραζιλίας. Πιο συγκεκριμένα, οι ιστοί της στοματικής κοιλότητας που είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή και έκκριση σιέλου, χρησιμοποιήθηκαν ως “αποθήκες”».

Η ιατρική έρευνα, συνέπεσε, διαβολικά, με τις κοινωνικές παρατηρήσεις στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς οι Έλληνες έχουν διαπιστώσει ότι όσο πιο μεγάλος είναι ο σιελογόνος αδένας του καναλάρχη, του δημοσιογράφου και του γιατρού, τόσο πιο πολύ αναπτύσσονται η Covidοφοβία, η υγειονομική τρομολαγνεία, οι απειλές, οι εκβιασμοί και οι διαχωρισμοί των πολιτών. Εκεί να δουν οι Βραζιλιάνοι γιατροί, «αποθήκες» Covid ! Μέσα στα στόματα των πραιτοριανών του καθεστώτος!

Με όρους Δημοκρατίας, τα σάλια των φορέων και των νοσούντων Covid, είναι στατιστικά, απείρως πιο ακίνδυνα από τα σάλια των διεφθαρμένων δημοσιογράφων, γιατρών και πολιτικών. Τα σάλια των Πετσοταϊσμένων δημοσιογράφων, που δεν τόλμησαν να ασκήσουν κριτική στα lockdown και στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, σκότωσαν τη χώρα και υπονόμευσαν το μέλλον μίας ολόκληρης γενιάς.

Το μέγεθος του εγκλήματος των lockdown, δεν έχει φανεί ακόμα, σε οικονομικό, υγειονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Όταν θα φανεί, τότε θα ζητηθούν και αποδοθούν ευθύνες από τους σαλιάρηδες Πετσοταϊσμένους του Μητσοτάκη και από την Κυβέρνησή του.

Ο Υπουργός Θανάτου, Βασίλης Κικίλιας, δε θα τη γλιτώσει ούτε αυτός, όσο κι αν προσπαθεί να βγάλει την ουρά του έξω από το εθνικό έγκλημα. Θα λογαριαστούμε σύντομα και με εκείνον και τις πράξεις του. Τέρμα το κρυφτούλι και για εκείνον.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Στα σάλια, πιο ειδικοί κατά την ταπεινή μου γνώμη, πρέπει να είναι ο Πάγκαλος, ο Βενιζέλος, ο Φιλης και άλλοι.
    Αυτών τρέχανε, μπροστά σε ότι εβλεπαν και οι σιαγόνες τους άρχιζαν και ανοιγόκλειναν.
    Οι Πετσες καλλίτερα να ασχολούνται με τα δερματολογικά τους.........
    Ανησυχώ τόσο καιρό πως ακόμη δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τον Κουρουμπλή. Από τόσα υπουργεία πέρασε κι έχουνε δει τα μάτια του περισσότερα από κάθε άλλον,να μας πει κι αυτός πως βλέπει τα πραγματα απο την δική του σκοπιά.
    Μάλλον τον κρατάνε ακόμη για το τελευταίο τους κτύπημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι καθομαστε τοτε, να αφαιρεσουν ΟΛΟΙ τους σιελογονους αδενες των...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις