Ο Φάουτσι δαπάνησε 191 ΔΙΣ δολάρια για βιολογικό όπλο

Ο Φάουτσι δαπάνησε 191 ΔΙΣ δολάρια για βιολογικό όπλο 

Ο αναρτήσας το βίντεο αρχικά, διευκρινίζει τα εξης:

Ο Dr Martin μιλάει για "ιους" αλλά από προηγούμενα βίντεό του
συμπεραίνεται ότι οι λεγόμενοι "ιοι" χορηγουνται με ενέσεις
(ανθρωπόφτιαχτες τοξίνες, πρωτεϊνες ακίδας ως όπλα)
Συνεπώς ο όρος "βιολογικό όπλο" ειναι σωστός.
Οι υγιείς ΔΕΝ έχουν δεχτεί ένεση, καθώς δεν υπάρχουν "ιοι"
Δημιουργούν κάτι που δίνει την ψευδαίσθηση του "ιου"... το μόνο
ελάττωμά του ειναι ότι πρέπει να μπει στο σώμα, στο αίμα.
Βλέπουμε ότι όσοι έχουν δεχθεί 2 ενέσεις θα αρρωστήσουν πολύ...
όπως βλέπουμε και στις παρενέργειες (που συγκαλύπτονται)

 

Σε ένα άλλο βίντεο που είδα εδω https://www.bitchute.com/video/7lfuIhrGdBI1/ O Dr David Martin και ο Reiner Fuellmich (βλ. Δίκη Νυρεμβέργης 2)
είχαν συζήτηση πάνω απο μία ώρα με ανάλυση και παρουσίαση στοιχείων που αποδεικνύει ότι δούλευαν με διάφορους κορωνοϊους από το 1999 ότι πατεντάρισαν ακίδα πρωτεϊνης κι άλλα καλά που μας προτάσσουν τώρα, οτι έγινε τεραστίων διαστάσεων κομπίνα στις πατέντες που κατατέθηκαν απο το CDC αλλά αυτο πλήρωσε αδρά για να κρατηθεί μυστική η κατάθεση πατέντας ,  επίσης ειπε ότι δεν υπάρχει  μετάλλαξη και πολλά άλλα συγκλονιστικά... Είναι δύσκολο να τα καταγράψω όλα αυτή την ώρα λεπτομερώς, αλλά πιθανότατα να επανέλθω στο ίδιο νήμα εδώ αργότερα για να προσθέσω κι άλλα...

Η ουσία ειναι αυτά που είπε ο δρ Μάρτιν στο πολύ συντομο βίντεο που παρουσιάζεται

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Επί 4 χρόνια ο Τραμπ κοίταζε τον Φάουτσι να ξοδεύει αυτό το κολοσσιαίο ποσό και δεν έκανε τίποτα.
    (Θα χαρώ να με διαψεύσει κάποιος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ (ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ)....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΟΛΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ.
      ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΣΥ.

      Διαγραφή
    2. Ζίνα, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν έρθει πάλι και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν όταν έρθει πάλι, θα είναι Μανολιός με τα ρούχα του αλλιώς.
      Αυτό που ξέρω προσωπικά είναι ότι δεν πρέπει να βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για κανέναν, π.χ. ούτε για τον Τραμπ, ούτε για τον Πούτιν.
      Κάποιοι όμως έχουν ερωτευτεί πραγματικά τον Τραμπ και πίνουν νερό στ' όνομά του, παραβλέποντας κάποια γεγονότα που κάτι δείχνουν.
      Ξαναλέω, ότι δεν είμαι εναντίον τους, αλλά δεν έχω σιγουρευτεί για τις προθέσεις τους κι έτσι δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν.
      Εξάλλου πολλοί πολιτικοί μπορεί να έχουν αγαθές προθέσεις στην αρχή, αλλά ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ, για λόγους που εμείς ποτέ δεν μαθαίνουμε.
      (Σημ.: Για τον Πούτιν θα τα πούμε μια άλλη φορά, δοθείσης ευκαιρίας)

      Διαγραφή
  2. Έχεις δίκιο....
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΎΩ ΚΑΝΈΝΑΝ....


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευγε για το βιντεο αδερφε αλλα δες και αυτο.https://www.facebook.com/Ελληνικός-νους-ll-107085771569691/videos/1873070339540188/?extid=NS-UN.H ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 2 ΕΡΧΕΤΑΙ! Dr David Martin with Reiner Fuellmich Δρ Martin "Αυτό που υπάρχει στα εμβόλια είναι μια κατασκευασμένη ψευδαίσθηση." ⁣ ... όχι νέος ιός.Ο φλουμιτς τον ρωταει για ολλα αυτα βαλε το λινκ ειναι αλλο βιντεο και ενα μπραβο στην βασουλα ολα αυτα τα χρονια εκανε τρομερη δουλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηταν παγιδα του Τραμπ για να πεσει μεσα ο Δοκτορ, το βαθυ κρατοα και η καμπαλ βρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς το παρόν έχουν πέσει στη παγίδα πολλά εκατομμύρια Αμερικανοί, που έτρεξαν να εμβολιαστούν.

      Διαγραφή
  5. Λοιπον ας πουμε οτι ο τραμπ δεν κανει τιποτα οκ τοτε μαζευτηκαν καμια 10αρια τυχαιο το νουμερο γιατροι και εξεθεσαν την καμπαλ τον φαουτσι και τον γκειτς δηλαδη τοσο απλα βγηκαν ολα αυτα στη φορα και ολα αυτα που λεει ο φουλφορτ ειναι απο το μυαλο του ε ναι τι να μας πη και ο φουλφορτ που τα λεει καμια 15αρια χρονια μακαρι να ητανε ολα απλα αλλα δεν ειναι ναι η καμπαλ ειναι μια συμοριουλα με καμια 10αρια αλητοβειους και εκανε κουμαντο τα παντα για αυτο πηγανε να καθαρισουν τον τραμπ δεν ξερω ποσες φορες ολα τυχαια γινονται βρε συ ναι και ολλα τυχαια βγαινουν ολλα στο φως πολλυ τυχη βρε παιδι μου τι να πω.Και το τελευταιο για να κλεισω ο αλλεξ κολλιερ απο ποτε τα ελεγε θυμαστε αμα δεν ψαχτε το υποψη αναφερομε σε αυτους που επισκεπτονται το μπλοκ και οχι στον μπλοκερ.Να στε παντα καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις