Ο πρίγκιπας Κάρολος Παραδέχεται ότι είναι Απόγονος του Δράκουλα. Εκείνου που έσφαζε μωρά και τα έδινε στις μητέρες τους να τα φάνε

Ο πρίγκιπας Κάρολος Παραδέχεται ότι είναι Απόγονος του Δράκουλα. Εκείνου που έσφαζε μωρά και τα έδινε στις μητέρες τους να τα φάνε 

Ο Κάρολος, Πρίγκιπας της Ουαλίας, είναι ο μεγαλύτερος γιος

της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ και του Πρίγκιπα Φίλιππου του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δεν είναι μόνο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, αλλά και διάδοχος να αποκτήσει την θέση του Ανώτατου Κυβερνήτη της Αγγλικανικής Εκκλησίας.

Για το πρόσωπό του έχουν ειπωθεί πολλά. Ας τα δούμε μερικά από αυτά:

Αν και η Αγγλικανική Εκκλησία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη βρετανική μοναρχία και δεν έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις ούτε με το Βατικανό, ο διάδοχός της φαίνεται να δείχνει ένα σεβαστό ενδιαφέρον για τους διωγμούς των Καθολικών, των Κοπτών αλλά και των Ορθόδοξων της Μέσης Ανατολής.

Όμως η γιαγιά του Αλίκη και πατέρας του ήταν Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Μάλιστα ο Φίλιππος έγινε Αγγλικανός λόγω που παντρεύτηκε με την Ελισάβετ. Άλλοι συγγενείς του ήταν επίσης Ορθόδοξοι, οπότε φήμες θέλουν να έχει βαφτιστεί κρυφά και ο ίδιος ο πρίγκιπας Κάρολος επίσης Χριστιανός Ορθόδοξος.

Έχουν ειπωθεί και άλλα, όπως ότι είναι και αυτός, όπως και η βασίλισσα μητέρα του Ελισάβετ ένα ερπετοειδές, ένας πραγματικά ερπετόμορφος που έχει φορέσει την στολή του ανθρώπου. Μία απίθανη θεωρία για πολλούς, αλλά μία πραγματικότητα για όσους τα πιστεύουν.

Επίσης, του έχουν χρεώσει και τον θάνατο της Diana, πως αυτός ήταν ένας ηθικός αυτουργός, πως αυτός κίνησε τα νήματα. Όμως, τίποτα από όλα αυτά δεν έχει αποδειχτεί στην πραγματικότητα, με βάση τα επίσημα στοιχεία. Φυσικά, πολλοί μιλούν για συγκάλυψη.

Πρόσφατα, στοιχειοθετήθηκε ένα γενεαλογικό δέντρο που συνδέει την μητέρα του βασίλισσα Ελισάβετ – άρα και τον ίδιο – με τον Προφήτη Μωάμεθ, ότι δηλαδή είναι προ προ προ προ πάππος της, άρα και δικός του. Μέχρι στιγμής, αν και υπήρξαν κάποιες γενικόλογες αντιρρήσεις από το παλλάτι, κανείς δεν διέψευσε τα δεδομένα που κυκλοφόρησαν.

Όπως διαπιστώνουμε υπάρχουν πολλές φήμες που τον γυροφέρνουν, ασχέτως αν είναι αληθινές ή όχι. Όμως, υπάρχει και μία την οποία δεν φαίνεται να διαψεύδει ούτε ο ίδιος όταν μίλησε σχετικά με τον Βλαντ Τέπες τον Παλουκωτή ή Ανασκαλοπιστή, τον γνωστότερο σε όλους μας ως “Δράκουλα” ή “κόμη Δράκουλα” – ο οποίος παραδόξως, λέγεται ότι ήταν και αυτός Χριστιανός Ορθόδοξος.

Άραγε, τι μπορούμε να καταλάβουμε για έναν πρίγκιππα που διλοδοξεί να γίνει κάποτε βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου, όταν αναφέρεται στον Δράκουλα ο οποίος, σύμφωνα με διάφορες παραδόσεις, σκότωσε δεκάδες χιλιάδες, ότι έσφαξε παιδιά και τα μαγείρεψε και τα έδωσε στις μητέρες τους να τα φάνε…

Ακούστε τον ίδιο να αναφέρεται σε αυτή την συγγένεια και μάλιστα με φανερή υπερηφάνεια. Μήπως είναι το video πειραγμένο ή αποτελεί απόσπασμα που δείχνει κάτι άλλο από αυτό που ήθελε να πει;

Όχι. Δεν φαίνεται να συμβαίνει τίποτε από όλα αυτά, καθώς εμφανίζεται να τεκμηριώνεται και από την telegraph.co.uk. Άραγε αστειεύεται;

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΕΙΧΕ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις