Τεστ σε καφετέρια..

Τεστ σε καφετέρια..Oι μπολιασμένοι εκπέμπουν σημα "συσκευής"..(video) -  Amazonios.net 

Και τι δεν εχουν βαλει στα μπόλια για τον ελεγχο σου!!! Στην αρχη οταν βγηκε το θεμα οτι αναγνωρίζονται οι

μπολιασμένοι ως συσκευές δεν το πίστεψαν…Πολίτες κανουν πλέον δοκιμές με τα bluetooth ανοικτά και το διαπιστώνουν και μόνοι τους…

Δειτε το video για να το διαπιστώσετε και εσεις οτι ειναι αλήθεια…..Ασύρματη κοινωνία ελέγχου  ρομποτάκια  που οπου και  να πάς θα σε βρίσκουν όταν δεν είσαι υπάκουος. Πλήρης  υποδούλωση σε τελειώνουν και πάνε για μπόλιασμα ..Εκτος του οτι κανεις αυτοχειρία….Δέχεσαι να πεθάνεις νωρίτερα Δεχεσαι να μείνεις παράλυτος ημιπαράλυτος και να νοσήσεις με διάφορες νευροεκφυλιστικές ασθένειες αυτοανοσα κ.α Δέχεσαι να γινεις το ΖΩΟ για το πείραμα τους …

Οσοι μπολιάζονται εκπέμπουν σημα!!! Σε λίγο με το 5G θα βγούνε συσκευές που θα σκανάρουν το κόσμο για να μπεις σε χώρους εστίασης σε Δημόσιες υπηρεσίες σε κλπ… αυτό θα είναι το πραγματικό σύστημα αναγνώρισης οτι είσαι το εργαλείο τους και δεν θα χρειάζεται το σημερινό πιστοποιητικό ότι είσαι δικός τους…. Και με αυτες τις συχνότητες θα σε ελέγχουν πλήρως..Οι άνθρωποι παίρνουν το χάραγμα ενας ενας..Μετατρέπονται σε ανθρωποειδή !!! Ειλικρινά σας λυπάμαι πραγματικά ..

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ..είναι απο την ομάδα Εξόνιο στο Βόλο.

 

 

 

 

 

 

 

 

popolaros

Σχόλια

  1. Καταρχάς σε λίγο καιρό θα βγάλουν στην φορά Ταχα μου για πλαστα πιστοποιητικά κτλ τι πιο απλό να σε σκανάρουν στο στήθος συγκεκριμένα και τουυυττ πράσινο φωτακι πέρασες...περίμενες τσιπάκι σου βάλανε μπολάκι...πφφφ ψεκασμενες συνομωσιολογιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ένα είδος εκβιασμού νομίζω δηλαδή ή μας αφήνετε να κάνουμε αυτά που κάνουμε ή τους σκοτώνουμε όλους αυτούς με το πάτημα ενός κουμπιού, αυτοί που πάνε τρέχοντας στον εοδύ είναι τα υποχείρια του Γιαχβέ που σημαίνει αυτός που δεν προφέρεται το όνομα του και είναι ο ψευδοπροφήτης της Αποκάλυψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μία διεύθυνση Media Access Control - ελέγχου προσπέλασης στο μέσο (διεύθυνση MAC), που καλείται επίσης και φυσική διεύθυνση ή διεύθυνση υλικού, είναι μία μοναδική ταυτότητα που αποδίδεται στις διασυνδέσεις δικτύου (network interfaces) για την επικοινωνία στο φυσικό τμήμα του δικτύου. Οι διευθύνσεις MAC χρησιμοποιούνται σαν διευθύνσεις δικτύου στις περισσότερες IEEE 802 τεχνολογίες δικτύου, συμπεριλαμβανομένων του Ethernet και του WIFI. Λογικά, οι διευθύνσεις MAC χρησιμοποιούνται στο υποεπίπεδο ελέγχου πρόσβασης στο μέσο (media access control) του μοντέλου αναφοράς OSI.
    Μία ειδική διεύθυνση MAC είναι η διεύθυνση με όλα τα δυαδικά ψηφία 1, δηλ. ή ff-ff-ff-ff-ff-ff, η οποία είναι η διεύθυνση εκπομπής.

    ΠΗΓΗ:Βικιπαίδεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το 1ο mac address είναι samsung και το 2ο xiaomi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάστε το :

    Τον τελευταίο χρόνο τουλάχιστον, οι κατασκευαστές smartphone/iphone κρατάνε τις τιμές των κινητών τους ίδιες(παρόλο που έχει βγει το επόμενο μοντέλο) βλέποντας την ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ των τηλεφώνων τους και όχι όπως παλιά ανάλογα με τη προσφορά και τη ζήτηση ή μειώνουν τις τιμές αν βγει καινούργιο μοντέλο κτλ. Τώρα δεν ισχύει αυτό. Μπορεί το παλιό μοντέλο να έχει τιμή ίδια με το καινούργιο επειδή ακόμα ο κόσμος το αγοράζει/ενεργοποιεί.

    Εφόσον το μπολι ανιχνεύεται από τις κεραίες, Bluetooth, Mac address, τότε πιθανόν οι μίζες που περνούν οι κάθε κυβερνώντες ανά τον κόσμο για να προωθήσουν τα "μπόλια" των εταιρειών να ελέγχονται και αυτές από την ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΙΩΝ, όχι δηλαδή από την αγορά τους από τη κάθε κυβέρνηση. :)

    Ας το έχουμε και αυτό στο νου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελεξτε αν προερχονται οι κωδικοι απο τα κινητα οσων επιβεβαιωσαν τον εμβολιασμο τους και οχι οτι εκπεμπονται απο το ιδιο τον εμβολιασμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις