Πόσο μαριονέτες γίναμε...?

Χανιά | Το μονόπρακτο «Μαριονέτες» στο στούντιο Όξω Νου 

Επόμενο βήμα αν δεν εμβολιαστείς δεν θα μπορείς να πας νοσοκομείο να

πας σε δημόσιες υπηρεσίες να έχεις νερό ρεύμα ίντερνετ δεν θα μπορείς να δουλέψεις να πάς το παιδί σχόλειο που και εσύ να το κάνεις σε μερικούς μήνες θα απαιτούν να το κάνει και το μωρό σου και όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου το ανεχόμαστε γιατι ο ψυχοπαθής τα έχει πάρει χοντρά….

Αν όλα αυτά νομίζετε πως είναι νορμάλ δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά έρχονται ακόμα χειρότερα και όλα αυτά ξέρετε γιατί γίνονται???

Γιατί σκύψαμε το κεφάλι εξαρχής… βάλε μάσκα βγάλε μάσκα …ξανά βάλε μάσκα… τώρα διπλή μάσκα.. 1 ΛΟΚ ντάουν.. 2 ΛΟΚ ντάουν…. 3 ΛΟΚ ντάουν έρχεται και 4 ΛΟΚ ντάουν.. πάνε 12 σπίτι… μετά πανε 9 σπίτι …μετά Κυριακές 6 πάνε σπίτι …μετά ήρθε το εμβόλιο κάνε φαιζερ κάνε άστρα τελικά το άστρα δεν κάνει αποσύρεται (ενώ έχουν πάθει Ίδη ζημιά άνθρωποι και δεν νοιάζεται κανείς αποσύρουν τα εμβόλια λες και δεν συμβαίνει τίποτα λές και είμαστε πειραματόζωα ) δεν είναι υποχρεωτικό όποιος θέλει το κανει λένε…

Τώρα είναι υποχρεωτικό….άνοιξε η εστίαση.. κάτσε μέσα… βγες έξω… ξανά κάτσε μέσα… αλλα απαγορεύεται να είσαι όρθιος μόνο να κάθεσαι μπορείς…. και γενικά όπως γουστάρουν τα κάνουν όλα….και εμάς μας νοιάζει μόνο ο καφές το κλαμπ και η θάλασσα άξιοι της μοίρας μας είμαστε δεν γίνεται μόνο εγώ να είμαι έξαλλη με όλο αυτό οι ζωές μας δεν θα είναι όπως παλιά το καταλαβαίνετε???

Έρχεται μια νέα γενιά με barcode λες και είμαστε προϊόντα (για να μη με πείτε υπερβολική το ανακοίνωσε σήμερα ο ψυχοπαθής) δεν σας τρελαίνει όλο αυτό παιδιά? Έχω απελπιστεί δεν θέλω το παιδί μου να μεγαλώσει μέσα στον φόβο και την παράνοια σε μια κοινωνία με μάσκες και εξαναγκασμόυς.. μια γνωστή μου είπε πως το παιδάκι της 2 δημοτικου αρχησε να τσιρίζει στην τάξη και να κλαίει και να απαιτεί από τον συμμαθητή του να φορέσει μάσκα γιατί το παιδί την κατέβασε λίγο στο μάθημα…. αυτό είναι τρελοοοοο έχετε καταστρέψει τη ψυχολογία τον παιδίων και όχι μόνο βλέπεις ανθρώπους να είναι στο σπίτι στο αμάξι μόνοι και να φοράνε μάσκα δηλαδή τους έχετε τρελάνει όλους !!!! ( Όσοι κάνατε εμβόλιο και μεταδίδεται και νοσείτε κανονικά….”υποτίθεται” το μόνο που κάνει το εμβόλιο είναι να σας βοηθήσει να το περάσετε ήπια αν κολλήσετε) οπότε όλο αυτό είναι ένα ψέμα δεν γίνετε και οι εμβολιασμένοι να μην βάζουν μάσκα η να μην κάνουν ραπιτ και μοριακό γιατί πολύ απλά είναι και αυτοί φορείς του ιού και το μεταδίδουν….

Ας κατέβουμε όλοι 14 του μήνα να διεκδικήσουμε αυτό που μας στερούν τόσους μήνες δεν το βλέπετε πως μας δουλεύουν? Θα το ποσταρω παντού μέχρι να θυμίσω σε όλους πόσο μαριονέτες γίναμε!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Θα μου επιτρεψεις να το κοινοποιησω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσχετο με το άρθρο, αλλά σημαντικό.

    Εξεδιώχθη η ελληνική ένωση δικαστών από την ευρωπαϊκή ένωση δικαστών, ως μη ανεξάρτητη και ελεγχόμενη από τη κυβέρνηση.

    Ρ.Μακρή: Grexit της ελλαδικής ένωσης δικαστών - απόφαση της επιτροπής της Ευρωπαϊκής ένωσης δικαστών
    https://www.youtube.com/watch?v=wxteODYAx0A

    Πώς μπορούμε να μάθουμε, αν είναι αλήθεια ; Το θέμα είναι τεράστιο.
    Μας ξεμπρόστιασαν τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ13 Ιουλίου, 2021 23:37

    ΗΤΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ,
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ .
    ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ;
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ .
    ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΕΦΑΛΙΑ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΔΙΝΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ....
    ΒΑΘΜΙΔΕΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ.
    ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΠΟΣΙΚΟΥΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ έχουμε φτάσει σε σημείο, που οι αντί είναι πιο πολύ από τους υπέρ, κ ακόμα μας αντιμετωπίζουν λες κ είμαστε μια μερίδα ανθρώπων.
    Τα πλασάρουν όλα όπως θελουν.
    Όπως έγινε κ με το περίφημο δημοψήφισμα.
    Κ σήμερα πάλι τα γνωστά θα γίνουν.
    Αν ζορίσει το πράγμα, θα διαλυθεί η συγκέντρωση μέσα σε 10λεπτα.
    Μονο με εξωτερική βοήθεια παίδες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας βάλουν ολα τα εμβόλια στον κ@λο τους,όλοι οι υπέρμαχοι πολιτικοί,γιατροί,ιεράρχες και να τελειώνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις