ΔΙΩΧΝΟΥΝ από την Βουλή τους βουλευτές που δεν είναι εμβολιασμένοι...

 

Τον αποκλεισμό από την Ολομέλεια της Βουλής των ανεμβολίαστων βουλευτών πρότεινε σύμφωνα με πληροφορίες

στη σημερινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων του Κοινοβουλίου, ο Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Γιάννης Μπούγας, εναρμονισμένος πλήρως με την γραμμή της κυβέρνησης για μπλοκάρισμα των προνομίων των μη εμβολιασμένων. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Μπούγας φέρεται να πρότεινε οι μη εμβολιασμένοι βουλευτές, ανεξαρτήτως του κόμματος στο οποίο ανήκουν, να μην μπορούν να παίρνουν το λόγο είτε στην Ολομέλεια είτε στις επιτροπές και η οποιαδήποτε παρέμβαση τους να γίνεται από το σπίτι ή το γραφείο τους, μέσω τηλεδιάσκεψης.


Στην παρούσα φάση ο κ Μπούγας πρότεινε αρχικά να απευθυνθεί αυστηρή σύσταση στους μη εμβολιασμένους και σε δεύτερη φάση να απαγορευθεί η δια ζώσης παρουσία τους στις εργασίες του Κοινοβουλίου. Τα μέλη της Διάσκεψης εμφανίστηκαν ως επί το πλείστον θετικά στην πρόταση του Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, επισημαίνοντας πάντως σε ανώτατο κοινοβουλευτικό επίπεδο ότι ο τρόπος λειτουργίας της Βουλής θα επανεξεταστεί σε κάθε περίπτωση από τον Σεπτέμβριο και με βάση τα νέα δεδομένα της πανδημίας.

Είχε προηγηθεί η δημόσια τοποθέτηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδου από το βήμα της Ολομέλειας, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να αφαιρείται ο λόγος από τους ανεμβολίαστους βουλευτές, φωτογραφίζοντας χωρίς να τους κατονομάζει τον Παύλο Πολάκη και τους υπόλοιπους 10 βουλευτές, οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 



 

Σχόλια

  1. Το πολίτευμα σε πλήρης ολίσθηση πλησιάζει κάτι πολύ μεγάλο .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις