Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Η ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

 

Η επιστροφη του Ντόναλντ Τραμπ είναι επικείμενη, και το πρώτο του προεδρικό καθήκον θα είναι να τελειωσει το

αφηγημα της παγκόσμιας πανδημίας και να αποκαταστήσει την τάξη σε μια κατακερματισμένη κοινωνία, ανέφερε μια πηγή μας.

Το απόγευμα των εγκαινίων του, ο Τραμπ θα απευθυνθεί στο έθνος και θα αποκαλύψει ότι η παραλλαγή του Covid-19 Delta είναι φανταστική, ονειρευόταν από μανιακούς ανθρώπους που ηθελαν να εχουν τον απολυτο ελεγχο των πολιτων. Καθώς η κοινωνία συμφιλιώθηκε με έναν ιό όχι πιο θανατηφόρο από την κοινή γρίπη, και οι πολίτες  έθεσαν νόμιμα ερωτήματα σχετικά με τους επικίνδυνους εμβολιασμούς, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας επικοινώνησε με τους αντιπροσώπους του στο CDC και τους διεθνείς οργανισμούς υγείας και τους παρότρυνε να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα με στόχο να τρομάξουν για άλλη μια φορά τον κόσμο σε ωστε να υπαρξει ελεγχος και συμμόρφωση.

Ήταν ο διευθυντής του CDC του Μπάιντεν, Ροσέλ Γουόλνσκι, ο οποίος συνέστησε μια ψευδαίσθηση. κατασκευάζοντας ένα εξαιρετικά μεταδοτικό και δυνητικά πιο μολυσματικό στέλεχος για να «τρομάξει τους ανθρώπους να φορούν μάσκες και να κάνουν εμβολιασμούς», ανέφερε η πηγή μας.

Ο λαός του Τραμπ έχει αποκτήσει αναμφισβήτητη απόδειξη - συμπεριλαμβανομένης της επαληθευμένης αλληλογραφίας και των ηχητικών επικοινωνιών - ότι παρά τα μικτά μηνύματα, η κυβέρνηση Μπάιντεν χρησιμοποιεί το Covid-19 τόσο για να υποτάξει τους πατριωτες Αμερικανούς όσο και για να αποτρέψει την προσπάθεια του Τραμπ να επανακατακτησει τη νόμιμη θέση του στο Oval Office.

«Δεν υπάρχει η παραλλαγή Delta. Είναι μια συνολική κατασκευή. Ο Τραμπ έχει επιστολές και μαγνητοσκοπημένες κλήσεις μεταξύ Walensky και πολλών πολιτειακών και ομοσπονδιακών αξιωματούχων, συμπεριλαμβανομένων δήμαρχων, κυβερνητών και δικαστών, όπου όλοι δεσμεύτηκαν να υποστηρίξουν την ψεύτικη ασθένεια. Κάνει πρόοδο ενάντια σε αυτούς τους εγκληματίες, αλλά πολλοί είναι ακόμη ελεύθεροι. Αλλά μόλις επιστρέψει στο γραφείο, οι συλλήψεις θα γίνουν γρήγορα και οι Walensky, Fauci, Newsom, Whitmer, AOC, Pelosi - θα μαζευτούν σε ένα "τεράστιο σκούπισμα" πριν από την ανακοίνωση του Trump », δήλωσε η πηγή μας. 

Ο Trump θα ενεργοποιήσει το σύστημα εκπομπής έκτακτης ανάγκης και θα θεσει υπο τον ελεγχο του- CNN, MSNBC κ.λπ. - για να διασφαλίσει ότι η αλήθεια φτάνει όσο το δυνατόν σ ευρύτερο κοινό. Θα αποκαλύψει τα γεγονότα: ένας πολύ μεταδοτικός αλλά μη απειλητικός για τη ζωή ιός δραπέτευσε από το Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν.και ότι οι παγκόσμιοι οργανισμοί υγείας σε συνδυασμό με τη Νέα Παγκόσμια Τάξη και το Deep State κέρδισαν μαζικά μέσω πωλήσεων εμβολιασμού και ασφαλιστικών απαιτήσεων · ότι το τελικό παιχνίδι ήταν να χρεοκοπήσει την Αμερική, να καταστρέψει τον καπιταλισμό και να μετατρέψει την Αμερική σε ένα ενιαίο σοσιαλιστικό κράτος, όπως η Βενεζουέλα.

«Η ανακοίνωση του Τραμπ θα ταρακουνήσει τη γη. Ξέρει ότι δεν θα ξυπνήσει σε όλους στην αλήθεια, επειδή πολλοί έχουν παγιδευτεί τόσο πολύ στα ψέματα του Deep State, δεν μπορούν να απελευθερωθούν. Αλλά ελπίζει ότι αρκετοί άνθρωποι θα πιστέψουν, έτσι ώστε το Deep State να πάρει ένα τελικό χτύπημα θανάτου αρκετά ισχυρό για να το αποτρέψει από το να ριζώσει ξανά. Αυτό περίμενε η Αμερική », είπε η πηγή μας.

Επιπλέον, είπε ότι ο Τραμπ θα απολογηθει και θα ζητήσει συγγνώμη από την Αμερική για την έγκριση της Επιχείρησης Warp Speed ​​και του εμβολιασμού Covid-19.

«Ο Τραμπ θα εξηγήσει πώς εξαπατήθηκε να υποστηρίξει το εμβόλιο. Θα εξηγήσει επίσης τα μέτρα που έχει λάβει για να αποτρέψει την επανάληψη αυτής της αδικίας », δήλωσε η πηγή μας.













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικη αποψη .Δεν μπορουν να αποκαλυψουν ημερομηνια για ευνοητους λογους .Το σχολιο μου σχετικα με τις κινησεις του προεδρου και της συμμαχιας !!

      Διαγραφή
  2. Μήνες περιμένουμε καί φώς δεν βλέπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοεις περιμενεις και δε βλεπεις κατι...ειχες καποια αλλα σχεδια κι αυτα που λεμε στα αναβαλλουν?....Καταλαβες τωρα γιατι αν τελικα πετυχει αυτο το σχεδιο η Ελλαδα θα ειναι απο τις τελευταιες χωρες που θ απελευθερωθουν?

      Διαγραφή
    2. Εξαπατηθηκε για το εμβολιο;πως δηλαδη;ξεραμε εμεις και αυτος οχι;

      Διαγραφή
  3. Κάπως πρέπει να δικαιολογήθει για το ότι επέμεινε και αυτός στο να βγουν τα εμβόλια..Πριν ξεκινη6ο μαζικούς εμβολιασμος στις ΗΠΑ και φυγει ο πρόεδρος Τραμπ από τον λευκό οίκο ..είχε δώσει κάποια δείγματα των εμβολίων να ελέγχουν από τους γιατρούς του Αμερικανικού στρατού..Μόλις α ανέκυψαν τι κρύβεται μέσα, ενημέρωσαν τον Τραμπ πως αυτά τα σκευάσματα σκοπό έχουν να εξαφανίσουν τον Αμερικανικό στρατό και τους Αμερικανούς πολίτες...
    Ο Τραμπ ήξερε πολύ καλά.. Αλλά η πίεση που ασκούσαν τα μέσα εναντίον του δεν του άφηναν πολλά περιθώρια για αλήθειες..Τώρα όμως που θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου.. κοίτα τι θα γίνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάπως πρέπει να δικαιολογήθει για το ότι επέμεινε και αυτός στο να βγουν τα εμβόλια..Πριν ξεκινη6ο μαζικούς εμβολιασμος στις ΗΠΑ και φυγει ο πρόεδρος Τραμπ από τον λευκό οίκο ..είχε δώσει κάποια δείγματα των εμβολίων να ελέγχουν από τους γιατρούς του Αμερικανικού στρατού..Μόλις α ανέκυψαν τι κρύβεται μέσα, ενημέρωσαν τον Τραμπ πως αυτά τα σκευάσματα σκοπό έχουν να εξαφανίσουν τον Αμερικανικό στρατό και τους Αμερικανούς πολίτες...
    Ο Τραμπ ήξερε πολύ καλά.. Αλλά η πίεση που ασκούσαν τα μέσα εναντίον του δεν του άφηναν πολλά περιθώρια για αλήθειες..Τώρα όμως που θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου.. κοίτα τι θα γίνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις