Κίνδυνος υγειονομικής «ΒΟΜΒΑΣ» οι χώροι μόνο για εμβολιασμένους! Η αλήθεια και η… Νυρεμβέργη

 

Με τρία διαφορετικά σήματα θα χωρίζονται πλέον οι επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης, με πολλούς να κάνουν λόγο για μεθόδους

που παραπέμπουν σε άλλα χρόνια όταν σημαδεύονταν στην Γερμανία τα καταστήματα των Εβραίων πολιτών ή όταν ο κόσμος φορούσε το γνωστό περιβραχιόνιο με εντολή και τότε της κυβέρνησης!

Χαρακτηριστική είναι μάλιστα η φωτογραφία, μάλλον από τις ΗΠΑ, η οποία, κατά τα φαινόμενα, ταιριάζει και στην ελληνική περίπτωση, κάνοντας λόγο, με αφορμή τα «πειραματικά εμβόλια» για τον COVID, για «ιατρικά πειράματα» με αναφορά στον «κώδικά της Νυρεμβέργης», ένα σύνολο αρχών έρευνας όσον αφορά τα ζητήματα ηθικής που θίγουν το θέμα των επιστημονικών πειραμάτων με υποκείμενο το ανθρώπινο είδος. Δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα των Δικών της Νυρεμβέργης μετά το πέρας του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

 

 

 Για πείραμα είχε μίλησε άλλωστε και ο υπέρμαχος των εμβολιασμών, καθηγητής του ΑΠΘ, κ, Μανωλόπουλος:


Πέραν όμως του «πειράματος» και του διαχωρισμού των πολιτών, η εν λόγω πρακτική μπορεί να αποδειχθεί και υγειονομική «βόμβα», καθώς όπως είναι γνωστό οι εμβολιασμένοι και μεταδίδουν και μολύνονται, άγνωστο σε ποιο βαθμό, μεγαλύτερο ή μικρότερο από τους ανεμβολίαστους. Πέραν τούτου είναι επιστημονικά πανθομολούμενο πως τα εμβόλια προσφέρουν ανοσία για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αυτό φέρεται να είναι από 6 έως 8 μήνες, οπότε αρκετοί πολίτες που εμβολιάστηκαν στην αρχή ίσως πλέον να μην έχουν επαρκή ανοσία.

Οπότε δεν ισχύει ο όρος «covid-free», όταν οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν και νοσούν!

Λένε λοιπόν ψέματα στους πολίτες;;; Για ποιόν λόγο;;;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Χαίρομαι τόσο πολύ που θα ζήσουμε τέτοιες καταστάσεις και χαίρομαι γιατί θα φορέσω περίτρανα τον σταυρό στον χέρι όπως φορούσαν το αστέρι στους Εβραίους οι ναζί μεγάλες στιγμές για τον λαό του Χριστού μας και μεγάλες εκπλήξεις σε όσους δεν υποταχθουν στο σύστημα αλλά δηλώσουν Χριστό.
    Να δηλώνετε καθημερινά πίστη και αγάπη προς το πρόσωπό Του και αυτός θα μας ανταμοιψει υπομονή λίγες μέρες ακόμα έρχεται μεγάλη ανατροπή θα έρθει ο Ηλίας να πάρει κεφάλια ασεβών ιερέων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. _ΜΕΤΑ το 21ον ΤΡΥΠΗΜΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΟΥΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,
    ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ 14, ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝΕ ΓΙΑ 31.
    ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΑΝΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠ ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Η Μ@ΛΑΚΙΑ.
    ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΦΤΟΥ ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΝ ΜΑΣ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 21ον ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΡΥΠΗΜΑ, Η ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΙΘΕΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΣΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 31ον.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΥΠΗΜΑΤΩΝ.
    ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ.
    __ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΑΦΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.fthis.gr/celebrity/news/8etikos-ston-koronoio-o-giannhs-mwralhs-eixe-kanei-kai-tis-dyo-doseis-toy-embolioy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να δούμε στους αποκλειστικά χώρους με μπολιασμένους πόσοι θα ασθενούν! Το5ε πώς θα εξηγήσουν πως τους κόλλησαν οι αμπόλιαστοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις