ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ

 

 Τα κρούσματα αυξάνονται ραγδαία όχι γιατί φταίνε οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ όπως

γράφουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης αλλά γιατί γίνεται παντού της Π@ΥΤΑΝΑΣ από συνωστισμό αφού όλα είναι παντελώς ΕΛΕΥΘΕΡΑ λόγω τουρισμού.

Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και η ORIGINAL COSA NOSTRA που κυβερνά την Ελλάδα ΕΝΤΕΧΝΑ αποκρύπτουν πως ΟΛΟΙ μολύνονται και μολύνουν τους άλλους γύρω τους, και οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ και οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΑΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΝ ΙΟ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ MATRIX ΤΗΣ ORIGINAL COSA NOSTRA ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ LOCKDOWN ΜΕ 1000 ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ-ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2020.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ17 Ιουλίου, 2021 09:56

    Ένας λόγος που αυξάνονται τα "κρούσματα" είναι ότι πολύ περισσότερος κόσμος κάνει rapid test για να μπορεί να πάρει το πλοίο να πάει στα νησιά. Εγώ πχ ποτέ δεν έχω κάνει ούτε θέλω να κάνω κανένα τέστ. Όμως αναγκαστικά πρέπει να κάνω για να πάω τον Αύγουστο στο νησί μου τα Κύθηρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο στάδιο Wembley πριν μία εβδομάδα μαζεύτηκαν δεκάδες χιλιάδες οπαδοί των εθνικών ομάδων για το ποδόσφαιρο. Αγκαλιάστηκαν, συνωστίσθηκαν, γιορτάσανε κλπ. Πού στην ευχή εξαφανίστηκαν οι μεταλλάξεις με τόση πολλή πελατεία; Θα μας πεί η εκλεκτή παρέα των ειδικών της μάντρωσης και του κλεισίματος της κοινωνίας; Αναξιόπιστοι, καλοπληρωμένοι ΨΕΥΤΕΣ! Αλλιώς, τώρα να μας δείξουν τα χιλιάδες κρούσματα να δούμε ποιός έχει δίκιο. Και να απολογηθούν επίσης για τα καταστροφικά εμβόλια που μας αναγκάζουν να κάνουμε με αντάλλαγμα την ελευθερία μας. Καλύτερα να εξαφανιστούν δια παντός απο τα μάτια μας γιατι το παρακάνανε με τις απειλές τους ενάντια στην υγεία μας. Μετά, θα πάρουν τον λόγο οι ντομάτες. Οι σάπιες.
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολλανδία: Σε υπαίθριο φεστιβάλ μόνον για εμβολιασμένους, ασθένησαν μετά 1.000 άτομα!
    makeleio.gr
    Ας κολλάνε μόνοι τους
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις