ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ....!!!

 Η κλιματική αλλαγή μπορεί να οδηγήσει σε μαζική κοινωνική αναταραχή»
 
Δειτε τι συμβαινει σημερα στον κοσμο....1)Ο στρατηγός του Νιγηριανού Στρατού Hassan Ahmed δολοφονήθηκε στην περιοχή Abaji της πόλης Abuja και απήγαγαν την αδελφή του Safena Ahmed την οποία την πέρασαν για την σύζυγο του στρατηγού.
 
2)Η Στρατιωτική Αστυνομική Ένωση του Σάο Πάολο της Βραζιλίας αρνήθηκε ανοιχτά να εκτελέσει τις εντολές του κυβερνήτη Joao Doria να συλλάβουν τους πολίτες σε μια σειρά νέων μέτρων.
Δήλωσαν ότι οι εντολές του κυβερνήτη δεν θα τελεστούν διότι δεν ανήκουν στον συνταγματικό νόμο και ότι δεν θα γίνουν συλλήψεις εκ μέρος της αστυνομίας.
 
Ο ταγματάρχης Dimas Mecca απείλησε τον κυβερνήτη ότι δεν θα χρησιμοποιήσει την αστυνομία εναντίον των πολιτών και δήλωσε: Είμαστε η αστυνομία της πολιτείας και εργαζόμαστε για τους πολίτες, όχι για τον κυβερνήτη.
 
Έχουν ξεκινήσει μαζί με 4 βουλευτές νομικές διαδικασίες εναντίον του κυβερνήτη Joao Doria.
 
3) Πλημμύρισε τούνελ υπό κατασκευή στην Κίνα και γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για να εντοπιστούν 14 εργαζόμενοι που εγκλωβίστηκαν.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα σώμα νερού
 
4)Ο αριθμός των νεκρών της πλημμύρας στη δυτική Γερμανία ανέβηκε στους 110 και 1.300 αγνοούνται εκτός από τα άτομα που δεν είχαν συγγενείς για να τους αναφέρουν. 15.000 στρατιώτες και αστυνομικοί βρίσκονται στις περιοχές όπου έγιναν οι καταστροφές και περιμένουν περισσότερες βροχές το Σαββατοκύριακο.
 
5)Το Αμπού Ντάμπι περιορίζει τη μετακίνηση των πολιτών από τις 19.7.2021, οι πολίτες που εργάζονται το βράδυ θα πρέπει να παίρνουν άδεια μετακίνησης από την αστυνομία του Αμπού Ντάμπι.
 
6)Οι διαμαρτυρίες που ξεκίνησαν χθές με την παραίτηση του πρωθυπουργού του Λιβάνου έχουν επεκταθεί σε άλλες πόλεις και η χώρα φλέγεται παρόλο που ο στρατός βγήκε στους δρόμους. Το απόλυτο χάος στη Τρίπολη και στη Βηρυτό.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος
 
7)Ο πρόεδρος της Βραζιλίας ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο παραδέχθηκε ότι έγινε απόπειρα δολοφονίας/ δηλητηρίασης εναντίον του...!!!
 
8)Μεγάλη πυρκαγιά σε χημικό εργοστάσιο στο Durban στη νότια Αφρική.
 
9) Χιλιάδες άνθρωποι εκκενώθηκαν στην πόλη Dazhou της Κίνας λόγω της μεγάλης πλημμύρας των τελευταίων ημερών.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "legram aG 77 LOOD TRAPS 14 WORKERS IN TUN N SOUTHERN CHINA"
 
10)Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δέχθηκε επίθεση Dudas(ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ) από ξένους.











ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις