"Θα ερθει η εποχη που οι κληρικοι θα ειναι ασεβεστεροι και χειροτεροι ολων"

Αποκάλυψη - Κιβωτός της Ορθοδοξίας 

 Νομιζω πως ζουμε το ξεκινημα

της εποχης της προφητειας που ο Κοσμας ο Αιτωλος εκφωνησε μεσα απο τον λογο του στο Μετσοβο....

Ειναι εποχη που η πλειονοτητα της εκκλησιας αντι να στηριξει την ελευθερια του λαου συμβαδιζει χερι-χερι με τη Νεοταξιτικη νοοτροπια.

Ισως τελικα υπαρχει προνοοηση γι αυτο ωστε να ξεχωρισει στο συγκεκριμενο κομματι η ηρα απο το σιταρι...

Πιστευω πως αν δεν υπαρξει καποιου ειδους Θεικη παρεμβαση και βοηθεια η ευκαιρια θα ζησουμε στιγμες Αποκαλυψης....

Και.....

Το θεμα ειναι πως θ αφορα ολους μιας κι οπως ειναι γνωστο....

....το Σκοτος για να πετυχει τους σκοπους του δεν ξεχωριζει δικους μου και δικους σου...

Ο Τρομος θα ειναι ιδιος για ολους....!!!





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Κουφάλες θα ανταμοθούμε στις κρεμάλες
    στων εκκλησιών τις σκάλες
    μια πόζα μια ζωή.

    Κουφάλες με αντρίκελα λαμπάδες
    για να χαίρονται οι παπάδες
    φάκα μονογαμική.

    Τζίμης Πανουσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://1.bp.blogspot.com/-6UngeDkP9sw/YOxBbaeUgqI/AAAAAAACfgY/etOKS2FLNfQVbRAR2MLL_MHPZLBDWz9tgCNcBGAsYHQ/w646-h640/214170152_512750369936674_7238457482153916869_n.jpg

    Αυτά και τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε με το καλό. Σε αυτό το κόσμο και τη κοινωνία πλέον, μόνο σκηνικό Αποκάλυψης αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πάπας (που έχει πάει από κει που ήρθε και το φέρνουν σιγά σιγά, ότι είναι φευγάτος) είναι ο Πήτερ Σέλλερς. Το είχε αποκαλύψει ο Wellaware / Ed Chiarini / Dallasgoldbug και άλλοι το 2016-17 στο γτ.
      Πολλά! Όπως ότι ο Κέρμιτ Ρούσβελτ που υποδύθηκε το ατύχημά του, έπαιξε πολλούς ρόλους, ξεκινώντας από το ρόλο ΄ενός φανατικού πάστορα (για δοκιμή) και τελειοποίησε την τέχνη της ηθοποιίας, παίζοντας το ρόλο του Χίτλερ εναλλάξ με το ρόλο του Ντίσνεϋ, προφανώς με τη συνδρομή διάφορων σωσιών (για μπακ-απ).
      Το περίεργο είναι ότι, ΟΧΙ ΜΟΝΟ οι αναλύσεις φωτογραφιών στο Photoshop επιβεβαιώνουν τα πάντα, πολλές φορές ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ούτε αυτή η ανάλυση, γιατί... ΟΛΟ ΤΟ CREW (ΤΟ CAST, για να το πούμε με την ορολογία της υποκριτικής) ταυτίζεται. Όλοι (αλλά μιλάμε... ΟΛΟΙ!) οι παρατρεχάμενοι του ενός ήταν οι ίδιες διεστραμμένες φάτσες του άλλου, και αυτοί βέβαια ήταν οι κοντινοί συνεργάτες, αδερφοί, ξαδέρφια, συμπεριλαμβανομένων των γυναικόπαιδων και των pets!
      Το ξέρατε ότι, τόσο ο Χίτλερ, όσο και ο Ντίσνεϋ, είχαν το ίδιο αγαπημένο ζωάκι: ελαφάκι με βούλες, παρακαλώ... εκείνο το 'Χριστουγεννιάτικο'.
      Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Μάλιστα, Ο Τσιαρίνι ξεκινούσε ένα βίντεό του (είχε πολλά στο γτ, που φυσικά τού τα κατεβάσανε αργότερα) με την ανάλυση της κάτοψης του σπιτιού του Ντίσνεϋ στο Λ.Α., που πωλήθηκε πριν λίγα χρόνια. Θυμήθηκε, λοιπόν, ότι η κάτοψη του δήθεν σπιτιού του Χίτλερ που δήθεν βομβάρδισαν οι Σύμμαχοι τότε, είναι το inverse image της κάτοψης αυτού, στην Καλιφόρνια! Το έβαλε στο Photoshop και φάνηκε η απόλυτη ταύτιση. Η εικόνα περιλαμβάνει ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο, τον πλάγιο ανηφορικό δρόμο που οδηγεί στην έπαυλη του Λ.Α., την πισίνα κλπ. Το βίντεο εκείνο πρέπει να έχει σωθεί, ή από άλλο γτ-κανάλι, είτε από τον ίδιο, σε μπλογκ όπου αναρτά νέες αποκαλύψεις.
      Όλα ήταν φτιαχτά... Ο Ντίσνεϋ είχε 'φύγει' από την Καλιφόρνια κατά τον ΒΠΠ, είπε ότι πήγε κάπου στη Ν.Αμερική κλπ κλπ. Κάπως έτσι δικαιολόγησε την απουσία του.
      Τώρα, το 2017, ο ίδιος αναγνωρίστηκε από τον Τσιαρίνι στον... υπεραιωνόβιο σχεδιαστή (αλλά και σκηνοθέτη;) Κάρλ Λάγκερφελντ!
      Τότε αυτά φαίνονταν τραβηγμένα. Έλεγες, ναι, ΕΙΝΑΙ η ίδια φάτσα, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, το ίδιο μοχθηρό προφίλ, η ίδια τρισανωμαλία...
      Και πάλι, αναρωτιόσουν: Μα, είναι δυνατόν;;;
      Να που είναι! Γιατί Ακριβώς ΑΥΤΑ κάνει το αδρενοχρώμιο.
      Και αν ήταν αυτός και ο άλλος και ο παράλλος που ανακάλυψε ένας επαγγελματίας του Photoshop (και ανακάλυψε πολλούς), φαντάσου τι γινόταν μέχρι τώρα, σε παγκόσμιο επίπεδο. Τι γνωρίζουν οι μυστικές υπηρεσίες και πόσα πρόκειται να μας αποκαλύψουν, όταν αποφασίσουν.

      Σαν υστερόγραφο, η σκέψη που ήλθε μάλλον ως έμπνευση.
      Μπορεί να αισθανόμαστε αναστάτωση με τέτοιες πληροφορίες. Να το πω απλά και ωμά, ότι βγαίνουμε απ' τα ρούχα μας(!)... και βέβαια είναι απολύτως φυσικό. Αλλά για προσπαθήστε να διανοηθείτε το μέγεθος του ελέους του Θεού, να δίνει τόσες ευκαιρίες σε ανθρώπους (όσοι είναι άνθρωποι) να μετανοήσουν. Να παραχωρεί και να περιμένει...
      Ίσως τελικά η "Αποκάλυψη", ο Καιρός της Αποκάλτψης, είναι ότι...
      ΒΑΡΕΘΗΚΕ να περιμένει!.....

      Διαγραφή
  4. https://www.youtube.com/watch?v=gJ7dIEecCBg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.youtube.com/watch?v=htbM7thlCTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.roxytube.com/watch/the-pope-is-a-actor-proof-by-ed-chiarini_EbXru92vdqv4Ul5.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις