Παίρνει διαστάσεις το κίνημα κατά εμβολιασμού: Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Θεσσαλονίκη

Ειδήσεις - Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση κατά των... | Palo.gr 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του εμβολιασμού και των μέτρων για τον  κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε

σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το GrTimes, δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης σήμερα, διαμαρτυρόμενοι για την επιχείρηση εξόντωσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και για μια αφανή επίθεση.

Όπως αναφέρει το Thestival, στην συγκέντρωση μίλησε ο ναύαρχος ε.α. Παπαντωνίου, που έκανε λόγο για αντισυνταγματικές κυβερνήσεις και για κράτος υπό κατοχή. Ανέφερε ότι «η ιστορία με τον κορωνοϊό είναι κατασκευασμένη» και είπε ότι οι γιατροί δεν τηρούν τον όρκο τους ενώ σημείωσε ότι οι κυβερνήσεις δεν ενδιαφέρονται για την υγεία του λαού. Και όλα αυτά, τη στιγμή που όλες οι έρευνες «συμφωνούν» στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Στο ίδιο έργο θεατές. Θα εισχωρήσουν στην ειρηνική πορεία κομμούνια μπαχαλάκηδες, θα ψευτοσυγκρουστούν με τους κρατικούς μπαχαλάκηδες-ΜΑΤ, αυτοί θα ρίξουν τα καρκινογόνα χημικά στον κόσμο και ακόμη ένας αγώνας Προδότες-Πατριώτες θα λήξει με 10-0.
    Δεν γίνεται έτσι όμως.

    ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ ΕΣΤΙ.

    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλεις να πεις ότι βλάπτουν αυτές οι συγκεντρώσεις ;;

      Διαγραφή
  2. Δεν πειράζει και να εισχωρήσουν... Αρκεί να δουν κόσμο... Όλος ο κόσμος ξέρει τι θα γινει... Αλλά και οι εμβολιασμενοι που θα γελάνε το βράδυ στις ειδήσεις.. Θα ξακνασκεφτουν μηπως έπρεπε να ήταν και αυτοί σε αυτά τα συλλαλητήρια και όχι να τρέχουν στους γιατρούς για τις νέες τους αρρώστιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι δεν βλάπτουν αυτές οι συγκεντρώσεις.
    Όταν εμείς πάμε ειρηνικά και άοπλοι και τρώμε χημικά και ξύλο απρόκλητα, κάτι πρέπει να αλλάξουμε.
    Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος Κάπα Μι. Ή ραβδί με ορολογία Αριστόμαχου.

    Θέλουμε δεν θέλουμε, εκεί θα μας φτάσουν.

    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού δεν βλάπτουν λοιπόν, μη τις αποθαρρύνεις.
      Ας μη ψάχνουμε για μια δικαιολογία προς τον εαυτό μας για την αδράνειά μας.

      Διαγραφή
  4. Το γνωρίζει ο κόσμος ότι θα ρίξουν στη συγκέντρωση τους γνωστούς-αγνώστους ώστε να βρουν τα ΜΑΤ πάτημα και να ρίξουν στους οοικογενειάρχες τα χημικά. Στο ίδιο έργο θεατές, ή στην καλύτερη περίπτωση δεν θα δώσει η κυβέρνηση καμμία σημασία (όπως έκανε και ο Τσίπρας. Όμως το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο με αυτό που είχε ο Τσίπρα: Θα σβήσουν από τον χάρτη αν τολμήσουν να "φτύσουν" την δίκαιη εξέγερση του κόσμου.
    Του κόσμου αυτού που έχει τόσο ταλιπωρηθεί από τις κυβερνήσεις του και που ο ένας (βλ. ΓΑΠ τον χαρακτήριζε τεμπέλη και του φόρτωνε ΔΝΤ και μνημόνια και ο άλλος (βλ. Κούλης) τον χαρακτηρίζει τζαμπατζή και ψεκασμένο και του καταστρέφει την ψυχική του υγεία και τη δυνατότητα επιβίωσής του.
    Τελικά αν αυτός ο κόσμος φθάσει στο Αμήν (το πλησίασε επικίνδυνα τότε θα αθωωθεί από τα δικαστήρια λόγω διαταραγμένης ψυχικής υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν αποθαρρύνω κανέναν Κάπα Μι. Απλώς εδώ που φτάσαμε, προκαλούν τόσο ξεδιάντροπα τον κόσμο που στο τέλος θα μιλήσουν τα όπλα και θα χυθεί αίμα. Ο κόσμος εναντίον αστυνομικών και αναρχοκομμουνιστών. Και επειδή ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται, κάπου εκεί θα εξεγερθούν τα λαθροόρκ με ντου των Τούρκων. Παίζει κι αυτό το σενάριο. Έχουν πολλούς άσους οι σατανάδες. Τα αναφέρω για να τα έχουμε στην άκρη του νου μας κι ας μην συμβούν ποτέ, ας κάνω λάθος.

    Έχουμε αργήσει πάρα πολύ να αντιδράσουμε όμως...

    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις