ΒΟΜΒΑ ΜΕΡΚΕΛ : Εγώ είμαι η Γερμανία και δεν θα κάνω υποχρεωτικό τον εμβολιασμό!

 

Μια πυρηνική βόμβα έριξε η Γερμανίδα καγκελάριος θέλοντας να

κλείσει ένδοξα, με αξιοπρέπεια και γράφοντας Ιστορία τη θητεία της.

Σε αντίθεση με τη Γαλλία, η Γερμανίδα Καγκελάριος δεν επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό κι αυτό έχει τεράστια σημασία στη δεδομένη στιγμή.

Η Μέρκελ ξέρει τι σημαίνει Γερμανία, γνωρίζει τα όρια των υποχωρήσεων που της επιτρέπει η Ιστορία του κράτους και αποφάσισε να μην προχωρήσει στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Η Μέρκελ γράφει Ιστορία.

«Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να αποτρέψουμε ένα νέο lockdown το φθινόπωρο», δήλωσε σήμερα η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, κατά την επίσκεψή της στο επιδημιολογικό ινστιτούτο «Robert Koch» στο Βερολίνο.

Στο πλευρό της ήταν ο επικεφαλής του ινστιτούτου Λόταρ Βίλερ και ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας, Γενς Σπαν.

Η Μέρκελ δεν θεωρεί υποχρεωτικό ένα νέο lockdown ενόψει ενός νέου, τέταρτου κύματος της πανδημίας της νόσου Covid το φθινόπωρο.

Επιπλέον, τόνισε ότι, σε αντίθεση με τη Γαλλία, στη Γερμανία δεν θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των υγειονομικών – γιατρών, νοσηλευτών και όλων όσοι εργάζονται σε γηροκομεία.

«Φυσικά κάνουμε τα πάντα για να αποτρέψουμε ένα νέο lockdown», πρόσθεσε η Μέρκελ καλώντας τους συμπολίτες της να μην εφησυχάζουν.

Σε ότι αφορά τον εμβολιασμό κατά της Covid, η Μέρκελ υποστήριξε: «Ο εμβολιασμός
όχι μόνο προστατεύει εσάς, αλλά και αυτόν που είναι κοντά σας, που είναι σημαντικός για εσάς, που αγαπάτε. Ο εμβολιασμός όχι μόνο προστατεύει από σοβαρές ασθένειες, αλλά και από τους αγχωτικούς περιορισμούς της καθημερινότητας. Όσο περισσότεροι εμβολιαστούμε, τόσο πιο γρήγορα θα ελευθερωθούμε».

«Επομένως, είναι σημαντικό να συνεχίσετε να συμμορφώνεστε με τους κανόνες υγιεινής ακόμη κι αν αυξάνεται το ποσοστό εμβολιασμού αυξάνεται καθώς επίσης και να αερίζετε τακτικά τους εσωτερικούς χώρους. Τα τεστ Covid είναι επίσης σημαντικά. Οι εξελίξεις είναι γενικά θετικές, αλλά η πανδημία δεν έχει τελειώσει», υπογράμμισε η Γερμανίδα Καγκελάριος.

Η Μέρκελ κλείνει τη θητεία της με διθυραμβικό τρόπο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Ρε λές να γκρεμιζονται κάστρα και να
    μη το έχουμε πάρει χαμπάρι;
    Η Μάλτα ακυρώνει το σχέδιο να εισέρχονται στη χώρα μόνο εμβολιασμένοι,το Ισραήλ αποφάσισε ότι πρέπει να ζεί με τον κορωνοιοό.
    Η Γερμανία λέει οχι στον υποχρεωτικό
    εμβολιασμό.Βλέπουμε μόνο τα ακληρά καρύδια Γαλλία ,Ελλάδα να πηγαίνουν παράλλιλα το παραλύλιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ΚΥΑ αυτοακυρώνονται – Το νομικό πλαίσιο
    .
    Όλα τα επιβαλλόμενα μέτρα είναι ΑΚΥΡΑ σύμφωνα και με τα ίδια και με το υπάρχον νομικό πλαίσιο.
    Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα αγνοήσουμε και να μη φοβηθούμε τις ψευτοαπειλές.

    https://odysee.com/@Antidoto:3/telos-ta-metra:0?src=embed


    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡNAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιωπηλός Πόλεμος Αθόρυβα Οπλα 2 (επαναφόρτιση)

    https://www.youtube.com/watch?v=ve59NKeC-jI&t=40s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμερική θα πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα υγειονομικό προσωπικό να κάνουν τα εμβόλια.
    Αυτή την εντολή έδωσε ο κοιμισμένος. Ότι πει ο Φαουτσι ο κλώνος. Όπως είπε ότι πρέπει να γίνει παντού υποχρεωτικό το μπόλι. Εάν δεν πάνε για εκτέλεση δεν θα ηρεμήσει ο πλανήτης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου άρεσε αυτό το "σκληρά καρύδια" Ελλάδα και Γαλλία!! Σκληροί ποιοί; Ο Μανωλάκης ο Πουστρ%ν; Ο Κούλης ο Πισωκ%λητάκης; Μόλις πέσουν οι ασπίδες που τους καλύπτουν, θα βάλουν τα κλάματα αλλά δεν θα τους λυπηθεί κανείς. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό επαναπατριμό ας της ευχηθούμε στο Motherland Israel εκτός και τραβήξει για πιο βαθεά στις ρίζες της και βρεθεί στο ΘΙΒΕΤ όπως και η σαύρα Φρειδερίκη εκεί κατέληξε και για κάποιους εκεί και ψόφισε.
    Ν' αφήσει και το μουστάκι αξύριστο γιατί δεν έχει να φοβηθεί πια, κανένα αλέξι που της τ' έκοψε Σύριζα.
    Μόνο τον Πολάκη να προσέχει, μπας και την πετύχει πουθενά και τότες να δείτε τι έχει να γίνει.
    Θα φάνε τα μουστάκια τους.
    Τώρα πηρα χαμπάρι γιατί ο Σπυρος Γεωρδιάδης επέμενε να του κόψει το μουστάκι του "κρητήκαρου" Πολάκη.
    Η Εξοδος αυτού του μπάζου από την Ευρώπη αντιστοιχεί με την πρώτη τους Εξοδο από την Αίγυπτο, αφού πρώτα γενοκτόνησαν τα παιδιά των Αιγυπτίων (εγώ θα λεγα Ελλήνων) κάτι που μας το πλάσαραν αργότερα μέσω Χριστανισμού με τον γνωστό ωραίο τρόπο των παιδικών παραμυθιών και το γιορτάζουμε ως Πάσχα,
    Αυτό που μας ετοίμασαν και ζούμε σήμερα θα ήταν και το μεγάλο καθολικό τους Πάσχα (πέρασμα), σύμφωνα με τους προφήτες τους, γενεκτονόντας όλους, εκτός των προγόνων των, σημερινών "Ατλάντιων" κινέζων που λειτουργονν σύμφωνα με τις ορέξεις του αχικακούργου διαστημικού ληστάρχου Γιαχβέ και των συμάχων του προδοτών κρονίων, πρώην Αντρομέδίων, με εδρα την Σελήνη και Λίλιθ πίσω απ'αυτήν και με τους έξι εσωτερικούς πλανήτες υπό την κατοχή τους.
    Τέλος πάντων, θα τιμηθεί και αυτή με τη σειρά της ως πρέπει και ίσως οι μελλοντικές γεννιές των ομοαιμών της να την θεωρούν ως την Νεα Εσθήρ.
    Και κάτι τελευταίο. Οι καλλίτερές της βραδυές που θα της μείνουν αξέχαστες ηταν αυτές που πέρασε με το άλλο πατριωτάκι της τον γόη Βαρουφάκη και λόγω ονόματος.
    Είναι και το χαμόγελο βλέπεις που αποκτούν οι πτυχιούχοι κ@λόπαιδες των ξένων σχολών, ενώ του αλέξι ήταν του ηλιθίου.
    Με το Υπερταμείον της Ελλάδος, την Μακεδονία και τα επακόλουθα "κατάφερε" να γενοκτονήσει τους Έλληνες που ήταν ο αιώνιος καυμός τους και τώρα φεύγει θριαμβευτικά για τα έπαθλα.
    Τουλάχιστον έτσι πιστεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΛΩΝΙΣΑ !.
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ΠΑΠΑ.
    ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΡΙΦΤΕΣ....
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΚΛΩΝΟ ΤΟΥΜΠΕΣ.
    ΡΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΜΑΤΑ !.
    ΝΤΑ ΝΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΛΥΝ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις