Μεγάλη Νίκη για την Ανθρωπότητα Καθώς οι Ευρωπαίοι Βασιλικοί Απορρίπτουν τους Ρότσιλντς

 

Σημαντικές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα στο παρασκήνιο πρόσφατα, καθώς τόσο οι Βρετανοί βασιλικοί όσο και οι P3 Ελευθεροτέκτονες έχουν

κηρύξει πόλεμο εναντίον της οικογένειας Rothschild και του ελβετικού ομίλου Octagon, αναφέρουν πηγές της MI6 και της P3.

Η απελευθέρωση του εβραϊκού λαού που κρατείται όμηρος στο Ισραήλ βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη, αναφέρουν πηγές της Μοσάντ.  Όταν κατακαθίσει η σκόνη, αυτό θα αλλάξει εντελώς τον ΟΗΕ, το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα, ακόμη και την ίδια την ιεραρχία του μονοθεϊσμού.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Βασίλισσα Ελισάβετ είπε σε δημοσιογράφους να «τραβήξουν μια φωτογραφία που θα μείνει στη ιστορία» όταν συνάντησε την ξαδέρφη της Άνγκελα Χίτλερ (Μέρκελ) στις 2 Ιουλίου, αναφέρουν πηγές της MI6.  Εξηγούν ότι το εμβληματικό σημάδι του τριγώνου στα χέρια της Μέρκελ είναι σημάδι προς τους μυημένους ότι είναι μέλος της φατρίας Σαξ-Κούμποργκ Γκόθα (Saxe-Couborg Gotha). 

https://en.wikipedia.org/wiki/House_of_Saxe-Coburg_and_Gotha

Το γεγονός ότι η Βασίλισσα αρνήθηκε να κάνει το σημάδι σήμανε ότι οι Βρετανοί Βασιλικοί σπάσανε με τους Γερμανούς εξαδέλφους τους και δεν θα υπακούουν πλέον στην ελβετικής βάσης ηγεσία τους, εξηγεί η MI6. 

https://www.dw.com/en/germanys-angela-merkel-makes-last-official-visit-to-uk-as-it-happened/a-58133003

Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά εδώ και περίπου 200 χρόνια, το Ηνωμένο Βασίλειο είναι απαλλαγμένο από την οικογενειακή κυριαρχία της οικογένειας Rothschild.  Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η οικογένεια Rothschild είναι στενά συνυφασμένη με τους βασιλικούς Saxe-Couborg Gotha από πριν από τους ναπολεόντειους πολέμους.  Ο ιδρυτής της τραπεζικής φατρίας Rothschild, ο Mayer Amschel Rothschild, άδραξε τη μεγάλη του ευκαιρία με τον δανεισμό χρημάτων για την υποστήριξη των πολέμων Σαξ-Κούμποργκ Γκόθα.  Ο γιος του Ναθάνιελ κατέλαβε την Τράπεζα της Αγγλίας μέσω έξυπνων συναλλαγών εμπιστευτικών πληροφοριών με βάση τη γνώση ότι ο Ναπολέων είχε χάσει τη μάχη του Βατερλώ.

Ενώ η Αγγλία ενδέχεται να είναι ελεύθερη για πρώτη φορά εδώ και 200 χρόνια από τότε που οι Rothschilds ισχυρίζονταν ότι είναι απόγονοι του Βαβυλώνιου Τύραννου Hammurabi, σύντομα ο εβραϊκός λαός μπορεί να απελευθερωθεί για πρώτη φορά εδώ και 3.793 χρόνια.

Κάτι που μπορεί να ακούγεται πλέον βαρετό, αλλά επηρεάζει στενά την ψεύτικη εκστρατεία πανδημίας και εμβολίων που προωθείται αυτή τη στιγμή.

Ορίστε ένα απαραίτητο υπόβαθρο.  Η μητέρα της βασίλισσας Βικτώριας ήταν Σαξ-Κούμποργκ Γκόθα και παντρεύτηκε τον πρώτο της εξάδελφο Άλμπερτ, επίσης μέλος αυτής της φατρίας.  Τόσο η Μέρκελ όσο και η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι απόγονοι της Βασίλισσας Βικτώριας, όπως και η Χίλαρι Κλίντον.

Πολλά άλλα μέλη αυτής της γενιάς βρίσκονται σε θέσεις ισχύος σε όλη τη Δύση.  Για παράδειγμα, η Μοσάντ μας έστειλε αποδείξεις την περασμένη εβδομάδα ότι ο Κλάους Σβαμπ, επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός, είναι μέλος της οικογένειας Ρότσιλντ. 

http://www.juedisches-leben-frankfurt.de/en/home/biographies-and-encounters/biographies-s/family-schwab.html

Ο Schwab, θυμηθείτε, είναι ο υπέρμαχος της «μεγάλης επανεκκίνησης», του σχεδίου κατάληψης του ολοκληρωτισμού.  Η Χίτλερι Κλίντον από την πλευρά της βρίσκεται πίσω από την ψεύτικη αμερικανική κυβέρνηση Μπάιντεν που πηγαίνει από πόρτα σε πόρτα και προσπαθήσει να εμβολιάσει τους πάντες με εμβόλια που έχουν σχεδιαστεί για να υποδουλώσουν μόνιμα την ανθρωπότητα.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι αρκετά ισχυροί ώστε να απομακρύνουν τον Πάπα Φραγκίσκο και να τον αντικαταστήσουν με έναν απατεώνα που φοράει λαστιχένια μάσκα και λέει ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να εμβολιαστούν. 

https://www.reuters.com/world/europe/pope-francis-appears-public-first-time-since-surgery-2021-07-11/?utm_source=reddit.com

Ωστόσο, έχουν καταφέρει να εμβολιάσουν πλήρως μόνο το 11,9% των πάνω από 7,8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων στη γη, κυρίως στις δυτικές χώρες.  Αυτό σημαίνει ότι η έσχατη προσπάθεια της Χαζαρικής Μαφίας να χρησιμοποιήσει εμβολιασμούς υποδούλωσης για να παραμείνει στην εξουσία απέτυχε.

Έλαβα ένα μήνυμα από την Αφρική ότι οι ηγέτες δεν έχουν ξεχάσει τον ιό HIV και γνωρίζουν το τρέχον πρόγραμμα ευγονικής βιολογικού όπλου του ιού Covid-19.  Ακόμη και μετά τη δολοφονία 4 επιφανών ηγετών που αψήφησαν τον ΠΟΥ, άλλοι παραμένουν ανυποχώρητοι.

Επιπλέον, τώρα που οι P3 Ελευθεροτέκτονες πίσω από το Βατικανό γνωρίζουν ότι ο «Πάπας» τους έχει αντικατασταθεί από έναν απατεώνα, έχουν δημιουργήσει μια συμμαχία ακόμα πιο ισχυρή από το Octagon  Group στην Ελβετία.

Ένα μήνυμα που εστάλη την περασμένη εβδομάδα από το κυβερνών σώμα των P3 και της οργάνωσης Black Sun λέει ότι τώρα έχουν την υποστήριξη της Ρωσίας, της Κίνας, του ΝΑΤΟ και του Πενταγώνου για να ξεκινήσουν νέες Δίκες Της Νυρεμβέργης για Εγκλήματα Πολέμου εναντίον των εμβολιαστών.  Όταν ρωτήθηκαν για το Πεντάγωνο είπαν «Ναι, μην ανησυχείτε: βίλα Φαρνέζε.» Αυτοί είναι οι ελεγκτές του Στρατιωτικο-Βιομηχανικού Συγκροτήματος.  Η MI6 εξηγεί:

«Ο κόσμος βρίσκεται σε αδήλωτη κατάσταση πολέμου τώρα.  Νομικά και εγκληματολογικά στοιχεία έχουν αποδείξει το γεγονός ότι μια πειραματική ιατρική συσκευή χρησιμοποιείται ως κατάσταση πολέμου.  Έχουμε συμβουλεύσει τις Βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις να στραφούν σε Στρατιωτικό Νόμο για την αντιμετώπιση του κατά το διεθνές δίκαιο παράνομου ιατρικού στρατιωτικού νόμου.  Θα υποστηρίξουμε πλήρως μια Δίκη Νυρεμβέργης για το θέμα του εμβολίου.»

Είναι πλέον βέβαιο ότι η ομάδα της Χαζαρικής Μαφίας των Rothschild/Rockefeller θα χάσει τον έλεγχο των παγκόσμιων κεντρικών τραπεζών και των Fortune 500 Companies.

Αυτό που μένει να καθοριστεί είναι τι ακριβώς θα αντικαταστήσει την ηγεσία τους.  Ωστόσο, οι ακόλουθες προτάσεις Nesara/Gesara δίνουν μια ιδέα για το τι να περιμένουμε:

  1. Μηδενισμός όλων των πιστωτικών καρτών, ενυπόθηκων δανείων και άλλων τραπεζικών χρεών λόγω παράνομων τραπεζικών και κυβερνητικών δραστηριοτήτων.
  2. Κατάργηση του φόρου εισοδήματος.
  3. Κατάργηση της ΑΑΔΕ.  Οι υπάλληλοι της Εφορίας θα μεταταχθούν στον τομέα φορολογίας διεθνών πωλήσεων του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ.
  4. Επιστροφή του Συνταγματικού Δικαίου σε όλα τα δικαστήρια και τα νομικά ζητήματα.
  5. Παρακολούθηση των εκλογών και αποτροπή παράνομων εκλογικών δραστηριοτήτων ομάδων ειδικών συμφερόντων.
  6. Απαγόρευση της πώλησης αμερικανικών αρχείων πιστοποιητικών γέννησης ως ομόλογα ιδιοκτησίας κινητής περιουσίας από το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ.
  7. Έναρξη νέου τραπεζικού συστήματος του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ σε ευθυγράμμιση με το Συνταγματικό Δίκαιο
  8. Διακοπή όλων των επιθετικών στρατιωτικών δράσεων της αμερικανικής κυβέρνησης παγκοσμίως.
  9. Εδραίωση της ειρήνης σε όλο τον κόσμο.
  10. Αποδέσμευση τεράστιων χρηματικών ποσών για ανθρωπιστικούς σκοπούς.
  11. Απελευθέρωση των πάνω από 6.000 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας καταπιεσμένων τεχνολογιών που αποκρύπτονται από το κοινό με το πρόσχημα της εθνικής ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών ελεύθερης ενέργειας, της αντιβαρύτητας και των ηχητικών θεραπευτικών μηχανών.

Αυτές οι προτάσεις με βάση τις ΗΠΑ θα αποτελέσουν κεντρικό σημείο διαπραγματεύσεων με την οικογένεια των δράκων που πρόκειται να ξεκινήσουν το ερχόμενο φθινόπωρο, αναφέρουν πηγές της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας.  Ένα βασικό σημείο θα είναι η δημιουργία μιας νέας αξιοκρατικής οργάνωσης που θα διέπεται από διαφάνεια και θα διασφαλίζει ότι τα τρισεκατομμύρια δολάρια που απελευθερώνονται για ανθρωπιστικούς σκοπούς χρησιμοποιούνται με σύνεση.

Εν πάση περιπτώσει, αυτές οι μυστικές διαπραγματεύσεις έχουν ήδη οδηγήσει σε πολύ ορατές αλλαγές στον κόσμο.  Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τον αμερικανικό στρατό που τερματίζει φανερά την υποστήριξή του στους πολέμους της Χαζαρικής Μαφίας.  Η ξαφνική αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν την περασμένη εβδομάδα ήταν η πιο προφανής.  Οι Ταλιμπάν ισχυρίζονται τώρα ότι ελέγχουν το 85% του Αφγανιστάν. 

Αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Οι ΗΠΑ έχουν επίσης πρόσφατα παροπλίσει τρεις τεράστιες βάσεις υλικοτεχνικής υποδομής στο Κατάρ.  Εκεί, 27 αποθήκες στέγαζαν άρματα μάχης, τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και άλλο εξοπλισμό σε αυτό το προκεχωρημένο σταθμό στο Κατάρ για προμήθειες των ΗΠΑ σε όλη τη Μέση Ανατολή, καθώς και ως απόθεμα σε περίπτωση που ξέσπαγαν εχθροπραξίες με το Ιράν.  Αυτό δείχνει ότι δεν σχεδιάζουν πλέον να διεξάγουν πόλεμο στο Ιράν για λογαριασμό του Ισραήλ.

Υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι έχει συμβεί κάποιου είδους αλλαγή καθεστώτος στη Σαουδική Αραβία.  Για παράδειγμα, έχει τεθεί παγκόσμιο πάγωμα στα περιουσιακά στοιχεία του Saad Aljabri, πρώην αρχικατασκόπου, ο οποίος εργαζόταν καιρό απευθείας με «τουλάχιστον τη CIA, το FBI, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, τον Λευκό Οίκο, το Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπουργείο Οικονομικών» σύμφωνα με τον πρώην αξιωματούχο της CIA Philip Mudd. 

https://www.france24.com/en/live-news/20210711-us-alarmed-as-saudi-lawsuits-threaten-to-expose-secrets

Ο συνδεδεμένος με τη Μοσάντ ιστότοπος Debka έκανε μια άλλη νύξη όταν ανέφερε:

«Οι ΗΠΑ θερμαίνουν σκόπιμα τους δεσμούς με την Ιορδανία και την Αίγυπτο στο πλαίσιο του σχεδίου του προέδρου Μπάιντεν να γυρίσει τη σελίδα της Μέσης Ανατολής στις πολιτικές του προκατόχου του Ντόναλντ Τραμπ, η οποία εξαρτιόταν από τις Συμφωνίες του Αβραάμ μεταξύ των Εμιράτων του Κόλπου, της Σαουδικής Αραβίας και του Ισραήλ».

Μετάφραση: Το Ισραήλ έχει χάσει τον έλεγχο των κρατών πετρελαίου του Κόλπου και τώρα παρακαλεί την Ιορδανία και την Αίγυπτο για προστασία.

Σε μια σχεδόν σίγουρα σχετική εξέλιξη, μια μυστηριώδης τεράστια έκρηξη ταρακούνησε κτίρια σε ολόκληρη την πόλη Ντουμπάι των ΗΑΕ.  Οι αρχικές αναφορές μιλούσαν για καταστροφή πετρελαιοφόρου και οι φωτογραφίες έδειξαν μια εκτεταμένη πυρκαγιά εκτός ελέγχου στο Jebel Ali – το μεγάλο εμπορικό λιμάνι της πόλης.

Η πυρκαγιά αυτή έλαβε χώρα την επομένη της ανακοίνωσης ενός ανώτερου πετρελαϊκού αξιωματούχου των ΗΑΕ για ρήξη με τη μακροχρόνια σύμμαχο Σαουδική Αραβία σχετική με τη μείωση της παραγωγής πετρελαίου του ΟΠΕΚ.  Θυμηθείτε, τα ΗΑΕ ήταν το κράτος του Κόλπου που ήταν δημόσια το πιο ευθυγραμμισμένο με το Ισραήλ.

Τα μέσα εταιρικής προπαγάνδας προσπαθούν να διαστρέψουν την απόσυρση της αμερικανικής στρατιωτικής υποστήριξης προς το Ισραήλ ως αποτέλεσμα μιας στροφής προς την Κίνα.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι τα στρατεύματα είναι πιο απαραίτητα πίσω στις ΗΠΑ για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση αποδόμησης ασφαλείας εκεί.  Για παράδειγμα, μια λαϊκή εκστρατεία για την επανακαταμέτρηση των ψήφων στην Αριζόνα έχει οδηγήσει σε απειλές εναντίον των παιδιών του λαού πίσω από την επανακαταμέτρηση, αναφέρουν πηγές του Πενταγώνου στην Αριζόνα.

Στα μέσα εταιρικής προπαγάνδας, αυτό αναφέρεται ως η Γερουσία της Αριζόνα ζητά τρίτη επανακαταμέτρηση των ψήφων, προκειμένου να διατηρηθεί το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν στην εξουσία.

Υπάρχει επίσης μια συνεχιζόμενη κατάρρευση της αστικής ευρυθμίας.  Αυτό παρατηρήθηκε πρόσφατα όπου οι πλιατσικολόγοι επιτέθηκαν θρασύτατα σε ένα πολυκατάστημα Neiman Marcus μέρα μεσημέρι στην Καλιφόρνια.  

https://www.washingtonexaminer.com/news/san-francisco-looters-neiman-marcus-california

Η αχαλίνωτη κλοπή καταστημάτων σε αυτή την πολιτεία αναγκάζει επίσης αλυσίδες καταστημάτων, όπως το Target και το Walgreens, είτε να κλείσουν είτε να περιορίσουν τις ώρες λειτουργίας τους.

https://www.fox5ny.com/news/target-walgreens-close-early-due-to-thefts-in-california-stores

Υπάρχει επίσης μια αδήλωτη γενική απεργία σε εξέλιξη, καθώς ένας αυξανόμενος αριθμός Αμερικανών αρνείται να εργαστεί σε χαμηλόμισθες θέσεις εργασίας, ειδικά στον κλάδο της φιλοξενίας. 

https://news.yahoo.com/third-former-hospitality-workers-wont-121242171.html

https://www.zerohedge.com/markets/majority-former-hospitality-workers-refuse-go-back-their-old-jobs

Ο επιταχυνόμενος πληθωρισμός είναι ένα ακόμη σημάδι κατάρρευσης του καθεστώτος στις ΗΠΑ.

https://www.zerohedge.com/economics/grocery-stores-are-masking-price-hikes-shrinkflation

https://www.zerohedge.com/personal-finance/americans-see-raging-housing-mania-bad-time-buy-good-time-sell-sentiments-spike

https://www.zerohedge.com/economics/imf-chief-warns-sustained-rise-us-inflation

Υπάρχουν ευρέως διαδεδομένες προβλέψεις ότι αυτό το καλοκαίρι θα υπάρξουν ελλείψεις τροφίμων και νερού, διακοπές ρεύματος, υψηλή εγκληματικότητα, ανεξέλεγκτες πυρκαγιές κ.λπ.

https://www.zerohedge.com/commodities/california-power-grid-strained-power-shortfalls-loom

Ας ελπίσουμε ότι ο στρατός των ΗΠΑ, ο τελευταίος θεσμός που εμπιστεύονται οι Αμερικανοί πολίτες, θα σηκώσει το βαρύ του κώλο και θα αρχίσει να αναλαμβάνει τον έλεγχο.  Σχετικά με αυτό, λαμβάνουμε πολλές αξιόπιστες αναφορές ότι ο στρατός των ΗΠΑ είναι απασχολημένος με τις συλλήψεις μπράβων της Χαζαρικής Μαφίας και τις δίκες τους στην Ουάσινγκτον πριν τους κρεμάσει ή τους μεταφέρει σε συγκροτήματα φυλακών στο Γκουαντάναμο και στην αεροπορική βάση Θούλη στη Γροιλανδία.  Αναμένεται ένα καυτό καλοκαίρι.











ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Όσα λέει αυτός ο τύπος στα άρθρα του είναι το τέλειο μπέρδεμα.
    Δεν μπορείς να καταλάβεις ποιος είναι με ποιον και εναντίον ποίου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ti εννπει με το κατωθι? Αφου τημνλευκη φυλη του Δυτικου κοσμου ηθελαν να ξελανων και με τα νοθμερα πογ λεει το καταφεραν....

    Ωστόσο, έχουν καταφέρει να εμβολιάσουν πλήρως μόνο το 11,9% των πάνω από 7,8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων στη γη, κυρίως στις δυτικές χώρες.  Αυτό σημαίνει ότι η έσχατη προσπάθεια της Χαζαρικής Μαφίας να χρησιμοποιήσει εμβολιασμούς υποδούλωσης για να παραμείνει στην εξουσία απέτυχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. klaus schaub όταν γνωρίσεις τον ΘΕΟ θα είναι πολύ αργά καλή διασκέδαση στην κόλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις