Με εγγραφο σπουδαιότητας ενημερώνουν οι Φαρμακευτικές για μυοκαρδίτιδα…εννιά μήνες μετά!!!

Με εγγραφο χαρακτηρισμένο Υψηλής Σπουδαιότητας επιβεβαιώνεται αυτο που μας ελεγαν οι Διεθνείς Νομπελίστες Μοντανιέ και Μπαγκντί κ.α οτι τα mrna σκευάσματα

στις παρενέργειες τους εχουν και την μυοκαρδίτιδα..

Οι ευθύνες του Ε.Ο.Φ της Κυβέρνησης Τσίρκο της ΝΔ και της σιωπηλής αντιπολίτευσης που ταυτίζεται και συμφωνεί να εμβολιάζονται οι πολίτες ως ΖΩΑ σε πειραματικό σταδιο ειναι Εγκληματικές..Το ιδιο ισχυει και για την Ευρωπαική ΕΜΑ..

Τωρα με εγγραφο τρέχουν να ενημερώσουν την Ιατρική Κοινότητα οτι τα σκευάσματα της pfizer  και monterna  εμφάνιζουν  μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα!!!

Εννια μήνες τώρα που τα έχωναν στους ανυποψίαστους πολίτες και τους έλεγαν οτι είναι ασφαλή ερχονται οι ιδιες οι εταιρείες που εχουν απαλλαγεί απο ποινικές  ευθύνες και παραδέχονται οτι έχουμε εκατοντάδες θανάτους απο αυτή την παρενέργεια…ζητουν μάλιστα να ενημερωθούν οι Επιστήμονες υγείας με το πρωτοκολλημένο εγγραφο που δημοσιεύουμε..

Οι Έλληνες ομως άκουγαν τις διαβεβαιώσεις των Ειδικών της Επιτροπής του Μητσοτάκη Τσιόρδα Μαγιορκίνη, Σύψα κλπ που τους φούσκωσαν τις τσέπες οι Φαρμακοβιομηχανίες…που κατασκευάζουν τα πειραματικά σκευάσματα..

Και τι μας λένε ?? Ξερεις τα εμβόλια μας ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ απο μυοκαρδίτιδα…Κοινοι Δολοφόνοι και τα πρόβατα τρεχουν για μπόλιασμα ..Η Κυβέρνηση της ΝΔ και ο Κούλης  με απειλες και εκβιασμούς τους στελνει αδιάβαστους!!

Η Παγκόσμια Ελιτ τα οργάνωσε για να εξολοθρεύσει τον πληθυσμό..Ζουμε Παγκόσμιο Πόλεμο χωρις να ακούγεται ΜΠΑΜ!! Οι σύριγγες σκοτώνουν αργα και αθόρυβα..Ενα Παρανοϊκό σχέδιο που δεν μας το έκρυψαν τα αφεντικά του Κούλη..Δημοσιεύτηκε στο Διεθνή και Ελληνικό  Τύπο απο το 2007 και μετα καθώς πανυγηρικά εγινε και προσομοίωση τον Οκτώβριο του 2019 στο Event 201 οπου ξεκάθαρα μας είπαν οτι θα ριξουν τον Τεχνητο Κορωνοιό και με τα εμβόλια θα μειώσουν τον πληθυσμό..Ολα μας τα είπαν οπως για τα περιοριστικά μετρα για την ζωή μας που θα την αλλάξουν και θα την ελέγξουν και θα μετατρέψουν το κόσμο σε ανθρωποειδή με ημερομηνία λήξεως..Κι όμως υπάρχουν πρόβατα που τρέχουν στη στάνη για Σφράγισμα!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Αν όλα ήταν τόσο σωστά,καλά και αθώα
    δέν θά κοιτάγαν να βγάλουν νόμο για συνχωροχάρτι όλοι οι "ειδικοί"της πανδημίας.Αυτο έπρεπε να είναι καμπάνα για τον καθένα μας και όχι τα αφηγήμστα τρόμου κάθε πληρωμένου
    νεοταξίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ! ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΣΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ), ΕΙΧΕ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΣ, ΕΝΤΟΣ ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΙΤΗΘΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ (...) ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ. Ε, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ Ν' ΑΚΟΥΣΟΥΝ. ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ, "ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΟΥΣΑΝ" ΟΤΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις