TΡΑΜΠ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΕΜΠΡΟΝ

US Election 2020: LeBron James trolls Donald Trump after loss 
 
Βολές εναντίον του γνωστού σατανιστή μπασκετμπολίστα ΛεΜπρον, χθες από τον πρόεδρο Τραμπ.
 
 
 
Ο ΛεMπρόν προ ημερών είχε κάνει ένα tweet με εικόνα αστυνομικού που πυροβόλησε θανάσιμα τον Ma'Khia Bryant στο Οχάιο, λέγοντας ότι ο αστυνομικός είναι ο επόμενος, ενώ λίγο μετά το διέγραψε.Ωστόσο κάποιοι το αποθήκευσαν.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "LeBron James @KingJames YOU'RE NEXT #ACCOUNTABILITY 3:26 PM Apr 21, 2021Twitterfor iPhone"
 
Ο Τραμπ λέει στο Λεμπρόν με ειδική αναφορά να επικεντρωθεί στο μπάσκετ και όχι στην καταστροφή του NBA με "τις κινήσεις του". Οι ρατσιστικές του αντιδράσεις είναι διχαστικές, δυσάρεστες, προσβλητικές και ταπεινωτικές.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Larry Johnson 2LarryJohnson7 ¡Hola! Welcome to June Bug James Online Bible School: Where he teaches: You can be resurrected after YOLOing it up the first time, to be taught the truth the 2nd time, so you can reign a 1000 years on the new earth. GODS PLAN MIAMI"
 
Ο ίδιος ο καμπαλοαθλητής στο παρελθόν είχε δείξει την αντιπάθεια του για τον Πρόεδρο. 
 
Λογικό είναι, ξέρει τί τον περιμένει..
 
Αλλά ο κόσμος πρέπει να δει για να μάθει.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. Ο Λεμπρόν είναι καμπαλιστής και για να παίζει σε τέτοιο επίπεδο σε αυτή την ηλικία, πιθανότατα το ρουφάει το αδρενόχρωμά του.

    Θα ήταν καλύτερα όμως, αντί ο Τραμπ να σχολιάζει τον Λεμπρόν, να προνοούσε ως Πρόεδρος να αποτρέψει την εκλογική νοθεία, την οποία γνώριζε από τις πληροφορίες του και έχοντας, ως Πρόεδρος, όλες τις μυστικές υπηρεσίες στη διάθεσή του.

    Τώρα λένε ότι θα φτιάξει κόμμα... Δηλαδή αυτό που υπέστη ως Πρόεδρος, θα το αποφύγει ως απλός υποψήφιος ;; Και με 10 εκατομμύρια επιπλέον πολιτογραφημένους λάθρο το 2024 να ψηφίζουν ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις