ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ FLYNN ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

 

Σε μια συνέντευξη, ο πατριώτης στρατηγός κυριος Flynn αναφέρθηκε σε ένα εκρηκτικό έγγραφο του Πανεπιστημίου Johns Hopkins που δείχνει

πώς ξεκίνησε η πανδημία από την αρχή. Επιπλέον, στην κατάθεσή του, ο Flynn «αποκατέστησε» τον εναλλακτικό δημοσιογράφο Alex Jones, ο οποίος ανακάλυψε πρόσφατα το έγγραφο και το δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες.

Bίντεο

https://banned.video/watch?id=606e03a6a0f21c0bb3f37767

Ο Flynn είπε στη συνέντευξη ότι το έγγραφο είναι εξαιρετικά σημαντικό και ότι πρέπει απολύτως να διατεθεί στο ευρύ κοινό:

Ένα από τα πράγματα που θέλω να προτείνω σε άτομα που δεν με νοιάζει τι σκέφτεστε για τον τύπο που πρόκειται να αναφέρω. Χθες μου διέρρευσε ένα βίντεο που βασικά είναι ένα ντοκιμαντέρ και το παρακολούθησα χθες το βράδυ και έγινε από τον Alex Jones (Infowars) και τα μέσα ενημέρωσης έκαναν βρώμικα ονόματα όπως θεωρητικός συνωμοσίας και εμπρηστής, αλλά ξέρω ένα πράγμα ότι ο κ. Alex Jones. Αγαπά τη χώρα του, έχει μυαλό, πιστεύει 100% σε αυτό που κάνει και κάνει έρευνα και κάνει την εργασία του. Το έλεγξα γιατί ένας φίλος μου το πρότεινε. Ονομάζεται «EMERGENCY SATURDAY BROADCAST: World Shocked By SPARS 2025-2028 Document» και βασίζεται σε όλο αυτό το Covid ψέμα και ο Alex καθοδηγεί τους θεατές του για μιάμιση ώρα με ένα απίστευτο επίπεδο λεπτομέρειας μέσα από ένα πολεμικό παιχνίδι που η κυβέρνησή μας στο προγραμματίστηκε χρόνος μεταξύ 2016 και 2017 με διαφορετικό όνομα – SPARS αντί για Sars-Covid.

https://www.infowars.com/posts/emergency-saturday-broadcast-world-shocked-by-spars-2025-2028-document/

Είναι απλώς καταπληκτικό πώς όλα όσα είχαν προγραμματιστεί σε αυτό το πολεμικό παιχνίδι πριν από 4 ή 5 χρόνια συμβαδίζουν με αυτό που συμβαίνει τώρα. Προετοίμασαν ακόμη και πράγματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως tweets και τα παρόμοια, και τα ίδια tweets που είχαν προγραμματιστεί στο πολεμικό παιχνίδι πριν από 5 χρόνια έχουν χρησιμοποιηθεί ένα προς ένα τον τελευταίο χρόνο. Εννοώ τις ίδιες ακριβώς λέξεις και τα ίδια ίδια hashtags. Είναι σαν μια μεγάλη αυταπάτη. Έτσι, το πράγμα του Alex Jones πρέπει πραγματικά να το δει το ευρύ κοινό! Και επαναλαμβάνω, δεν με νοιάζει τι σκέφτεστε γι ‘αυτόν. Ερευνά απίστευτα προσεκτικά, αγαπά τη χώρα του, είναι πατριώτης και είναι κάποιος που προτιμούμε να ακούσουμε και είναι στην πραγματικότητα ο λόγος για τον οποίο τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης κατηγορούν παιδιά σαν κι αυτόν ως εμπρηστές ή θεωρητικούς συνωμοσίας για το φόβο της αλήθειας που διαδίδει.

https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/pubs_archive/pubs-pdfs/2017/spars-pandemic-scenario.pdf

https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Σημείωση: Είναι ευρέως γνωστό και συνηθισμένο ότι οι ασκήσεις πραγματοποιούνται πριν από την υποτιθέμενη διεξαγωγή επιθέσεων υπό ψευδείς σημαίες ή, όπως στην 9/11, ακόμη και ταυτόχρονα. (δείτε heise.de) (…) Μια πιο λεπτομερής εξέταση δείχνει, ωστόσο, ότι πολλές από τις πιο γνωστές τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων 15 ετών σε δυτικές μητροπόλεις (Παρίσι 2015, Βοστώνη 2013, Νορβηγία 2011, Λονδίνο 2005, Μαδρίτη 2004, Νέα Υόρκη και Πριν από την Ουάσινγκτον) ακολούθησαν αμέσως ασκήσεις έκτακτης ανάγκης, οι οποίες ακολούθησαν συχνά ένα σενάριο που στη συνέχεια έγινε πραγματικότητα με παρόμοιο τρόπο.

https://www.heise.de/tp/features/Der-trainierte-Terror-3376721.html

Δεν υπάρχει πρεμιέρα χωρίς τελική πρόβα και, αν πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα, οι εργαζόμενοι ασφαλείας και διάσωσης είναι τόσο μπερδεμένοι που δεν ξέρουν πλέον αν πρόκειται για πραγματική επίθεση ή άσκηση. Ενώ το Event 201 είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι η κρίση της corona έχει πραγματοποιηθεί, το ακόλουθο έγγραφο αφορά κατ ‘εξοχήν το κυρίαρχο όπλο, επειδή εξηγεί τόσες πολλές απίστευτες λεπτομέρειες και ατυχίες που συμβαίνουν αυτήν τη στιγμή ακριβώς όπως ήταν στο «σενάριο» . Το σενάριο που αποκαλύπτεται σε αυτό το έγγραφο 77 σελίδων είναι τόσο διαβολικό και σκληρό που είναι αδύνατο να μιλήσουμε.



Η προσομοίωση αφορά την περίοδο από το 2025 έως το 2028. Εάν μετακινήσετε το σημείο εκκίνησης έως τον Δεκέμβριο του 2020, όταν αναφέρθηκαν οι πρώτες περιπτώσεις SARS-CoV-2, μπορείτε να δείτε πρακτικά ένα προς ένα τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής και πάνω απ ‘όλα επίσης να συμπεράνουμε τι σχεδιάζεται στη συνέχεια και ποιες παγίδες κρύβονται για εμάς.

Ως υπενθύμιση: ο Δρ. Ο Fauci προειδοποίησε για πανδημία το 2017 και στην πραγματικότητα ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει «έκπληξη» κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Donald Trump. (βλέπε Bloomberg)

Fauci Warned Trump Administration a ‘Surprise Outbreak’ Was Coming in 2017

 

Σημείωση: Πώς θα μπορούσε ο δρ. Fauci να γνώριζε ήδη το 2017 ότι θα κηρυχθεί πανδημία κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ;

Τα πιο σημαντικά σε 21 αποσπάσματα:
Τα ακόλουθα αποσπάσματα δείχνουν ότι όχι μόνο η στάση της πανδημίας, αλλά και η κατάληξή της σχεδιάστηκε μέχρι τη μικρότερη λεπτομέρεια. Το σενάριο αποκαλύπτει ακόμη και πώς οι εγκέφαλοι θέλουν να βγουν από την πράξη χωρίς καμία βλάβη μετά την αποκάλυψη. Είναι ιδιαίτερα τρομακτικό το γεγονός ότι έχει προκληθεί βλάβη στο εμβόλιο και ότι υπάρχει ήδη μια στρατηγική για την κάλυψή της με επιτυχία:

1) Ο πρόλογος «Ένα πιθανό μέλλον το 2025: Ο θάλαμος ηχούς» εξηγεί ποια «ιατρικά αντίμετρα» πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία της αφήγησης. Σημείωση: Εάν η σταδιοποίηση μέσων είναι το κύριο μέλημα κατά τη διάρκεια έκτακτης ανάγκης πανδημίας, μπορείτε να υποθέσετε ότι δεν είναι πραγματική πανδημία.

2) Στο πρώτο κεφάλαιο, περιγράφονται ήδη τα πρώτα εμφανή περιεχόμενα, τα οποία υποδηλώνουν ότι οι συγγραφείς πρέπει προφανώς να έχουν προηγούμενη γνώση:
Ένας επιστήμονας του CDC υπενθύμισε πρόσφατα την ανάγνωση μιας αλληλογραφίας ProMed που περιγράφει την εμφάνιση ενός νέου κοροναϊού στη Νοτιοανατολική Ασία και πραγματοποίησε ένα τεστ RT-PCR του ιού του παγκρέατος. Μία εβδομάδα αργότερα, η ομάδα του CDC επιβεβαίωσε ότι οι τρεις ασθενείς είχαν πράγματι μολυνθεί με ένα νέο κοροναϊό γνωστό ως St. Paul Acute Respiratory Syndrome (SPARS-CoV ή SPARS). ορίστηκε.

Σημείωση: Σημειώστε την ομοιότητα των ονομάτων «SPARS-CoV» και «SARS-CoV-2» και ότι το υποτιθέμενο παθογόνο θα προέρχεται από την Ασία φαίνεται να ήταν ήδη γνωστό. Για την πρώτη φάση μετά την έκρηξη, το σενάριο περιγράφει μια διαδικασία που αντικατοπτρίζει σχεδόν ό, τι συνέβη στις αρχές του 2020:

Ήπιες ασθένειες που προκάλεσαν συμπτώματα όπως βήχας, πυρετός, κεφαλαλγία και αδιαθεσία συχνά αντιλαμβάνονταν ως γρίπη από τα άτομα που τα είχαν και ως εκ τούτου συχνά δεν θεραπεύτηκαν και δεν διαγνώστηκαν. Ως αποτέλεσμα, οι εκτιμήσεις για τους θανάτους στα αρχικά στάδια διογκώθηκαν. Στα τέλη Νοεμβρίου, το CDC ανέφερε ένα αρχικό εκτιμώμενο ποσοστό θνησιμότητας SPARS 4,7% (σε αντίθεση, ο ΠΟΥ ανέφερε ότι το συνολικό ποσοστό θανάτου στο SARS ήταν 14-15% και πάνω από 50% σε άτομα άνω των 64 ετών. Η επιδημία SPARS έδειξε δεδομένα τα οποία περιελάμβανε ακριβέστερες εκτιμήσεις για ήπιες περιπτώσεις SPARS, ποσοστό θνησιμότητας μόνο 0,6%.)

Σημείωση: Πώς γνώριζαν οι συγγραφείς ότι η θνησιμότητα θα υπερεκτιμήθηκε μαζικά από τις αρχές στην αρχή;

3) Στην αρχική φάση, περιγράφεται ένα σενάριο που θα έπρεπε να ενεργοποιήσει πολλά déjà-vus στον προσεκτικό αναγνώστη: Ωστόσο, λιγότερα μολυσμένα άτομα έμειναν στο σπίτι κατά τη διάρκεια των Ευχαριστιών και της Μαύρης Παρασκευής, επιτρέποντας στο SPARS να εξαπλωθεί πέρα από την Μέση Δύση. Υπήρχε ευρεία ανησυχία στους κύκλους δημόσιας υγείας ότι τα ταξίδια κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα προκαλούσαν παγκόσμια πανδημία.

4) Στο ίδιο κεφάλαιο, αναφέρεται ένα πιθανό φάρμακο κατά του SPARS-CoV, το όνομα του οποίου θυμίζει έντονα το remdesivir: Το Kalocivir είχε δείξει κάποια στοιχεία αποτελεσματικότητας έναντι άλλων κοροναϊών και (…)

5) Ένα νέο φάρμακο αναφέρεται ως πιθανό εμβόλιο, το οποίο είχε προηγουμένως δοκιμαστεί σε ζώα αλλά των οποίων οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις δεν ήταν γνωστές: (Déjà-vu;)
Τα δεδομένα που παρέχει η GMI υποδηλώνουν ότι το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό στην πρόληψη ασθενειών που μοιάζουν με SPARS σε αγελάδες, χοίρους και άλλα ομνηβόρα. Ωστόσο, εσωτερικές μελέτες διαπίστωσαν πολλές ανησυχητικές παρενέργειες, όπως οίδημα στα πόδια, σοβαρό πόνο στις αρθρώσεις και εγκεφαλίτιδα που οδήγησαν σε επιληπτικές κρίσεις ή θάνατο. Επειδή όλα τα ζώα που εμφάνισαν αυτές τις παρενέργειες σκοτώθηκαν αμέσως και τα ζώα σφαγιάστηκαν συνήθως εντός ενός έτους από τον εμβολιασμό, δεν υπήρχαν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιδράσεις του εμβολίου GMI.

6) Το ακόλουθο εδάφιο καθιστά σαφές ότι η επιταχυνόμενη ανάπτυξη εμβολίων πρέπει να αιτιολογείται με εσφαλμένη υπόθεση έκτακτης ανάγκης: Ελλείψει βιώσιμης εναλλακτικής λύσης – και δεδομένης της δυνητικά υψηλής νοσηρότητας και θνησιμότητας που σχετίζεται με το SPARS (όταν το ποσοστό θνησιμότητας 4,7% εξακολουθούσε να εκτιμάται) – η κυβέρνηση των ΗΠΑ στράφηκε στο GMI σχετικά με το εμβόλιο. (…) Λίγο αργότερα, οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι υγείας ανέθεσαν στην CynBio, μια φαρμακευτική εταιρεία που εδρεύει στις ΗΠΑ, να αναπτύξει ένα εμβόλιο SPARS με βάση το μοντέλο GMI.

7) Λόγω των κινδύνων για την υγεία, οι κατασκευαστές εμβολίων απαλλάχθηκαν από την ευθύνη για βλάβη από το εμβόλιο: (Déjà-vu;!) Επιπλέον, ο Γραμματέας του HHS Nagel συμφώνησε κατ ‘αρχήν να επικαλεστεί τον Νόμο για την Προετοιμασία του Δημοσίου και την Προετοιμασία Έκτακτης Ανάγκης (Νόμος PREP) για την παροχή προστασίας ευθύνης για το CynBio και τους μελλοντικούς παρόχους εμβολίων σε περίπτωση που επηρεαστούν αρνητικά οι λήπτες εμβολίων.

8) Το έγγραφο περιγράφει ακόμη και πώς καταργήθηκαν τα συμβατικά ναρκωτικά και οι «θαυματουργές θεραπείες» εναντίον του κορωναϊού χρησιμοποιώντας εκστρατείες κοινωνικών μέσων:

 

 

Σημείωση: Η ημερήσια διάταξη είναι προφανής. Έχει να κάνει με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους με το αγγελιοφόρο RNA, δηλαδή με πειραματική γονιδιακή θεραπεία.

9) Στην επόμενη ενότητα φαίνεται ότι οι συγγραφείς αυτής της προσομοίωσης ήξεραν ότι οι αρχές θα υπερεκτιμούσαν τον κίνδυνο και ότι οι κριτικοί παρατηρητές θα εκθέτουν το σκάνδαλο: Μέχρι τον Μάιο του 2026, το δημόσιο ενδιαφέρον για τα SPARS άρχισε να μειώνεται. Στα τέλη Απριλίου, το CDC κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη εκτίμηση του ποσοστού θανάτου, υποδηλώνοντας ότι το SPARS ήταν θανατηφόρο μόνο 0,6% του χρόνου στις Ηνωμένες Πολιτείες (όπου υπήρχε πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη). Αυτός ο αριθμός ήταν σύμφωνος με τη δημοφιλή γνώμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το SPARS δεν είναι τόσο επικίνδυνο όσο ήταν αρχικά.

10) Ότι οι διασημότητες και οι πρώην πρόεδροι χρησιμοποιούνται για την εμπορία του νέου εμβολίου «Corovax» μελετήθηκε ήδη τότε: Για να προσεγγίσουν περαιτέρω ορισμένες υποομάδες πληθυσμού, αξιωματούχοι του οργανισμού έχουν ζητήσει τη βοήθεια γνωστών επιστημόνων, διασημοτήτων και κυβερνητικών αξιωματούχων για τη δημιουργία σύντομων βίντεο και κλιπ zap, και σε ορισμένες περιπτώσεις, δίνουν συνεντεύξεις σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης. Μεταξύ των εκλεκτών ήταν ο πρώην Πρόεδρος Jaclyn Bennett. BZee, ένα δημοφιλές αστέρι χιπ χοπ; και ο Paul Farmer, συνιδρυτής των Partners in Health και ένας διάσημος παγκόσμιος εμπειρογνώμονας στον τομέα της υγείας.

11) Φυσικά είχε ήδη προβλεφθεί ότι το νέο εμβόλιο θα επικριθεί: Όταν ξεκίνησε η διανομή του Corovax, το κίνημα κατά του εμβολιασμού κινητοποίησε τους πόρους του. Βασιζόμενοι σε επιλεγμένα αποσπάσματα από το CDC, το NIH και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες, οι υποστηρικτές κατά των εμβολίων διαδίδουν το μήνυμα ότι το Corovax είχε δοκιμαστεί ανεπαρκώς και ότι είχε άγνωστες μακροχρόνιες παρενέργειες και ότι η φυσική ανοσία που προέκυψε από την προσβολή της νόσου ήταν μία πιο αποτελεσματικά μέσα προστασίας.

12) Είναι ιδιαίτερα τρομακτικό το ότι από την αρχή, δηλαδή αρκετά χρόνια πριν ακόμη κηρυχθεί η πανδημία, προφανώς προγραμματίστηκε βλάβη εμβολιασμού: Καθώς ο χρόνος περνούσε και όλο και περισσότεροι άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες εμβολιάστηκαν, εμφανίστηκαν ισχυρισμοί για ανεπιθύμητες ενέργειες. Αρκετοί γονείς δήλωσαν ότι τα παιδιά τους εμφάνισαν νευρολογικά συμπτώματα παρόμοια με αυτά των ζώων εκτροφής που εκτέθηκαν στο εμβόλιο GMI. Μέχρι τον Μάιο του 2027, η ανησυχία των γονέων για αυτόν τον ισχυρισμό είχε εντατικοποιηθεί μέχρι τη νομική διαδικασία. Ενώ η ομοσπονδιακή κυβέρνηση φαίνεται να έχει αντιμετωπίσει επαρκώς τις ανησυχίες σχετικά με τις οξείες παρενέργειες του Corovax, οι μακροχρόνιες χρόνιες επιδράσεις του εμβολίου ήταν ακόμη σε μεγάλο βαθμό άγνωστες. Αναφορές για νέα νευρολογικά συμπτώματα εμφανίστηκαν προς το τέλος του 2027. Μετά από σχεδόν ένα χρόνο χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες, αρκετοί παραλήπτες εμβολίου παρουσίασαν αυξημένα συμπτώματα όπως θολή όραση, κεφαλαλγία και μούδιασμα στα άκρα.

13) Γίνεται πολύ σκληρό στο σημείο όπου εξηγείται η κάλυψη της βλάβης του εμβολίου: (Επειδή οι αδύναμοι άνθρωποι εμβολιάστηκαν πρώτα, δεν ήταν δυνατό να προσδιοριστεί με σαφήνεια εάν η βλάβη οφείλεται στον εμβολιασμό ή στην υγεία των θυμάτων.) Επιπλέον, αυτές οι περιπτώσεις προέκυψαν από την αρχική ομάδα των αποδεκτών εμβολίων – εκείνων σε πληθυσμούς υψηλού κινδύνου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με άλλες υποκείμενες καταστάσεις υγείας – καθιστώντας όλο και πιο δύσκολο να προσδιοριστεί ο βαθμός στον οποίο αυτά τα συμπτώματα σχετίζονται με τον εμβολιασμό.

14) Μόνο αργότερα έγινε αποδεκτό ότι το εμβόλιο ενέχει επίσης κινδύνους: Οι κοινότητες σε ολόκληρη τη χώρα αντιμετώπισαν μια σοβαρή κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία μόνο για να αντιμετωπίσουν αργότερα την πιθανότητα ότι το φάρμακο που υποσχέθηκε να τους βοηθήσει θα μπορούσε πραγματικά να βλάψει.


15) Προκειμένου να ηρεμήσει τη δυσαρέσκεια, τα θύματα εμβολίων απεικονίστηκαν ως ήρωες που θυσιάστηκαν ανιδιοτελώς τη ζωή ή την υγεία τους για το κοινό καλό: Η ομάδα συζήτησε έντονα εάν ήταν σκόπιμο ο πρόεδρος να αναγνωρίσει τη θυσία που έκαναν οι αποδέκτες εμβολίων για λογαριασμό των κοινοτήτων τους ή να τους παρηγορήσει στη θλίψη τους για αυτήν τη θυσία.

16) Η πανδημία κηρύχθηκε περίπου τρία χρόνια μετά το ξέσπασμα, αλλά χωρίς ένα ευρύ ποσοστό εμβολιασμού, η ανθρωπότητα δεν θα μπορούσε ποτέ να ζήσει με ασφάλεια ξανά: Σήμερα, σχεδόν πέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο του κοροναϊού του οξέος αναπνευστικού οξέος του Αγίου Παύλου παγκοσμίως, εξακολουθούν να εντοπίζονται περιπτώσεις σε 14 χώρες στην Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία. Η πανδημία έληξε επίσημα τον Αύγουστο του 2028, αλλά ο ιός επιμένει σε οικόσιτα ζώα. Οι ειδικοί του ΠΟΥ εκτιμούν ότι μικρά, απομονωμένα κρούσματα SPARS εμφανίστηκαν πολύ πριν από την εμφάνιση της νόσου παγκοσμίως το 2025, και αναμένουν ότι τα μελλοντικά κρούσματα θα συνεχιστούν, εκτός εάν οι χώρες έχουν ευρεία ποσοστά εμβολιασμού.

17) Οι υπεύθυνοι πολιτικοί δέχτηκαν πίεση μετά την πανδημία επειδή προέκυψε η κατηγορία ότι είχαν αντιδράσει κατά τη διάρκεια της κρίσης: Καθώς η πανδημία υποχώρησε, αρκετοί επιδραστικοί πολιτικοί και αξιωματούχοι δέχτηκαν πυρά για να εντυπωσιάσουν τη σοβαρότητα του γεγονότος για πολιτικούς σκοπούς.

18) Αναφέρθηκε αργότερα ότι οι ισχυρισμοί δεν ήταν δικαιολογημένοι επειδή οι αρχές έπρεπε να αντιδράσουν υπερβολικά για να περιορίσουν την έκταση της πανδημίας: Όπως και με πολλές παρεμβάσεις στη δημόσια υγεία, οι επιτυχημένες προσπάθειες για τη μείωση των επιπτώσεων της πανδημίας δημιούργησαν την ψευδαίσθηση ότι το συμβάν δεν ήταν τόσο σοβαρό όσο οι ειδικοί υπέθεσαν.

19) Όποιος ισχυρίστηκε διαφορετικά χαρακτηρίστηκε θεωρητικός συνωμοσίας: Ένα ευρέως διαδεδομένο κίνημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με επικεφαλής την πρωτοβουλία των ειλικρινών γονέων των παιδιών που έχουν προσβληθεί, καθώς και η ευρεία υποψία για το «μεγάλο φαρμακείο» υποστήριξε την αφήγηση ότι η ανάπτυξη μέτρων SPARS ήταν περιττή και προχωρήθηκε από μερικούς κερδοσκοπικούς ανθρώπους. Οι θεωρίες συνωμοσίας εξαπλώθηκαν επίσης στα κοινωνικά μέσα, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο ιός αναπτύχθηκε σκόπιμα από φαρμακευτικές εταιρείες και εισήχθη στον πληθυσμό ή ότι διέφυγε από ένα κυβερνητικό εργαστήριο που δοκιμάζει κρυφά τα βιολογικά όπλα.

20) Οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων αποσύρθηκαν σιωπηρά κατά την αξιολόγηση: Καθώς η έρευνα εντατικοποιήθηκε, αρκετοί ανώτεροι αξιωματούχοι του CDC και του FDA αναγκάστηκαν να παραιτηθούν και να αποσυρθούν από την κυβέρνηση για να «περάσουν περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές τους». Εξαντλημένοι υπάλληλοι σε αυτά τα γραφεία, πολλοί από τους οποίους εργάζονταν έξι ή επτά ημέρες την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ήθελαν απλώς να τους αφήσουν πίσω τους. Οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων ή εκείνοι που υπηρέτησαν στα χαρακώματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχουν λίγη επιθυμία να ανακεφαλαιώσουν τα γεγονότα των τελευταίων ετών.

21) Προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω πανδημίες, όλοι από τότε έπρεπε να εμβολιαστούν και οι πληροφορίες πρέπει να συντονιστούν παγκοσμίως: Η πολύ πραγματική πιθανότητα μελλοντικής πανδημίας SPARS απαιτεί συνεχή δέσμευση για προγράμματα εμβολιασμού, καθώς και ακριβή, πολιτισμικά κατάλληλη και έγκαιρη επικοινωνία από τις αρχές δημόσιας υγείας σε όλο τον κόσμο.

Συμπέρασμα: Στην πραγματικότητα συνειδητοποιήσαμε για πολύ καιρό ότι η φερόμενη πανδημία πραγματοποιήθηκε. Σύμφωνα με το σενάριο που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, βρισκόμαστε επί του παρόντος αρκετά στη μέση της κρίσης, η οποία θα πρέπει συνεπώς να διαρκέσει για ενάμιση χρόνο. Μερικοί άνθρωποι έχουν επίσης παρατηρήσει ότι οι εγκέφαλοι δεν καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να καλύψουν αυτήν την απάτη, η οποία επιβεβαιώνεται επίσης στην προσομοίωση από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins. Η αντίσταση αναμενόταν από την αρχή. (Δεν υπάρχει αμφιβολία αν σκοπεύετε να ξεγελάσετε ολόκληρο τον κόσμο σε μια πανδημία.) Προφανώς, είχε προγραμματιστεί ακόμη και η ανακατοσούρα του εμβολιασμού. Εκθέτοντας σκόπιμα εκατομμύρια αδαείς ανθρώπους στον κίνδυνο εμβολιασμού και πρώτα εμβολιάστε τους αδύναμους, έτσι ώστε η βλάβη του εμβολίου να μπορεί στη συνέχεια να κατηγορηθεί στους αδυνάμους για προηγούμενες ασθένειες, κάτι που είναι απολύτως απάνθρωπο και σκληρό.

Προοπτικές: Λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί τα τελευταία χρόνια, ένα στρατιωτικό δικαστήριο θα πρέπει στην πραγματικότητα να συγκληθεί σύντομα – προτού να είναι πολύ αργά – το οποίο, ωστόσο, σημαίνει ότι οι πατριώτες του στρατού έχουν το πάνω χέρι. Εάν πράγματι συμβαίνει αυτό, αυτό θα μπορούσε επίσης να εξηγήσει γιατί ο Τραμπ δεν βρίσκεται επί του παρόντος στον Λευκό Οίκο, γιατί ως Πρόεδρος των ΗΠΑ πιθανότατα θα βρισκόταν στο μπροστινό μέρος της αποβάθρας σε στρατιωτικό δικαστήριο. Δεδομένου ότι τα λευκά καπέλα, σε αντίθεση με το Deep State, δεν παίζουν με ανοιχτά χαρτιά, αυτή τη στιγμή είναι πολύ πιο εύκολο να δείτε μέσα από τη σκοτεινή ατζέντα από το σαφές σχέδιο. Οι αναρίθμητες και αδιαμφισβήτητες ανωμαλίες, ειδικά από την άποψη της τεχνολογίας του κινηματογράφου, στην πραγματικότητα υποδηλώνουν ότι δεν είναι ο Μπάιντεν, αλλά ο στρατός που κινεί τα νήματα και «τακτοποιεί» στο παρασκήνιο, ενώ το «κοινό» στο προσκήνιο αφυπνίζεται απαλά από τον βαθύ ύπνο για να κατανοήσουμε τους μηχανισμούς του να είσαι σε θέση να τερματίσεις τους σατανιστές όσο το δυνατόν πιο ομαλά τη δεδομένη στιγμή. Το γεγονός ότι τα στρατιωτικά οχήματα με σύμβολα Q μπορούν να φανούν ακόμη και στην Ελβετία θα μπορούσε να είναι ένδειξη ότι τα Λευκά Καπέλα συντονίζονται παγκοσμίως:

 


Ωστόσο, εάν δεν υπάρχει τέτοιο «σχέδιο διάσωσης», θα πρέπει να προετοιμαστούμε για έναν μάλλον άβολο διαχωρισμό και πιθανώς και για την κηδεία της δημοκρατίας. Εάν περισσότερο από το 50 τοις εκατό του πληθυσμού εμβολιαστεί και ζητήσει από τους άλλους να το κάνουν επίσης, η συνύπαρξη θα είναι πρακτικά αδύνατη. Επιπλέον, γνωρίζουμε από τις τελευταίες εκλογές των ΗΠΑ το αργότερο ότι δεν εκδίδονται δίκαιες εκλογές ούτε ανεξάρτητες δικαστικές αποφάσεις. Ακόμα και το πιο θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα μόλις παρακάμπτεται εκ των πραγμάτων από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Σύμφωνα με την απόφαση, ένας υποχρεωτικός εμβολιασμός σε δημοκρατικές χώρες μπορεί «να θεωρηθεί απαραίτητος». (δείτε mdr.de)

https://www.mdr.de/nachrichten/welt/politik/eu-urteil-impfpflicht-tschechien-egmr-100.html

Όπως είναι γνωστό, κάθε κρίση φιλοξενεί επίσης ευκαιρίες. Εάν το κράτος αναγκάσει τους ανθρώπους να ξεφύγουν επιτέλους από αυτό, θα βρουν τον δρόμο τους στην ελευθερία γρηγορότερα. Παρεμπιπτόντως, αυτός ο δρόμος έχει ήδη στρωθεί από θαρραλέους πρωτοπόρους. Εάν σας ενδιαφέρει πώς να απελευθερωθείτε νόμιμα από το σύστημα, μπορείτε να παρακολουθήσετε την ακόλουθη συνέντευξη με τον Harald Roos. Ο Χάραλντ είναι προικισμένος νομικός εμπειρογνώμονας με ιστορικό και πατέρα που απελευθέρωσε τον εαυτό του και την οικογένειά του από τα συμπλέγματα του συστήματος πριν από τρία χρόνια. Για σχεδόν δύο χρόνια τώρα, συνοδεύει ανθρώπους που έχουν ξυπνήσει με πλήρη απασχόληση και έχουν επιλέξει το δρόμο της ελευθερίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Υποψιάζομαι ότι οι γενετιστές επιστήμονες έχουν καταφέρει και έχουν αποκωδικοποιήσει το γονίδιο που προκαλεί το γήρας και το γεγονός κρατείται μυστικό.

    Οι Επικυρίαρχοι θα έκαναν πάρτυ μετά από αυτά τα νέα, θα μπορούσαν να φτάνουν στα 150 χρόνια ζωής τουλάχιστον κατ' αρχάς...

    Οπότε μετά σκέφτηκαν, ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η ανακάλυψη για όλους, αλλά μόνον γι' αυτούς.

    Οι Επικυρίαρχοι σκέφτηκαν : "7-8 δις πληθυσμός της Γης είναι πολύ μεγάλος. Τι να τους κάνουμε όλους αυτούς, τη στιγμή που μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας και με 1 δις παγκόσμιο πληθυσμό ;"

    Τα υπόλοιπα τα ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις